Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak ja dosla z prace, dneska jsem grogy… kousky vcera uspely, uz to zkousime, abychom pomalu nemixovali jeste v roce:) cviceni s malym bylo uzasne:) a tech rikanek co budeme umet:) samo jsme se prihlasili a ja pak budu chodit jeste na power jogu fit and slim a maleho v centru na hodinu za 50,– pohlidaji…to jde…
Klary moc hezke fotecky, moc ti to sekne ![]()
Vitam novou maminku ![]()
A jinak se take snazim dat dolu ty kila, ale tech 5 se mne porad drzi jako kliste…no snad bude do Vanoc lepe…Hromni drzmi palce
![]()
Ahoj
Evi, a ty už pracuješ?
Cvičení super, taky bych měla něco dělat. Hlavně trochu zpevnit to ochablé svalstvo a zlepšit kondičku. A na jaké cvičení chodíš s malým?
Únor, březen je to jedno, zvlášť když polovina původních únorňátek je v lednu ![]()
kattie píše:
No tak to je super! A Honzík je kterého března?
24.3. ![]()
Evik001 píše:
Tak ja dosla z prace, dneska jsem grogy… kousky vcera uspely, uz to zkousime, abychom pomalu nemixovali jeste v roce:) cviceni s malym bylo uzasne:) a tech rikanek co budeme umet:) samo jsme se prihlasili a ja pak budu chodit jeste na power jogu fit and slim a maleho v centru na hodinu za 50,– pohlidaji…to jde…Klary moc hezke fotecky, moc ti to sekne
Vitam novou maminku
A jinak se take snazim dat dolu ty kila, ale tech 5 se mne porad drzi jako kliste…no snad bude do Vanoc lepe…Hromni drzmi palce![]()
Také bych měla něco dělat s tím mým pupkem ![]()
http://babyroku.babyweb.cz/Fotografie.aspx?…
Prosím o hlasy… Děkuji moc… ![]()
Kattie vítej ![]()
Evi děkuju za pochvalu, naštěstí nejde vidět břicho ![]()
Super, že se vám cvíčo líbí ![]()
VVV máš tam hlasík ![]()
To je hezký datum. A vyšlo ti to podle termínu? Já rodila o 2 dny po vypočteném, takže skoro přesně ![]()
kattie píše:
To je hezký datum. A vyšlo ti to podle termínu? Já rodila o 2 dny po vypočteném, takže skoro přesně
děkuji, podstatě vše důležité má náš lumpík 24. (narozky, svátek, Vánoce…)…no 1. termín 18.3. a 2. 25.3., takže podstatě ano ![]()
Holky, brou…pro dnešek se loučím, jsem k.o. Pěkný zbytek dne přeji…
Tak se mu to bude dobře pamatovat! My si zase říkali, že datum 11.2.2011 by bylo moc hezké. I když za ten další den na porodním sále by mi to nestálo ![]()
Holky moc děkuju za rady všem
vyzkoušíme a já pak dám vědět jak jsme dopadli
Jinak vítám novou maminku ![]()
Klárko máš moc pěkný fotečky z plavča ![]()
Evi děkuju za podporu s těma kilama-jsme holky šikovný to dáme
musíme si věřit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat