Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
30.8.11 10:19

Střídám to čaj-vodu, je to jedno:)Prostě ho pár dní nechám vycukat a třeba to přejde:)

• načítám...
378
30.8.11 10:54

Já mám taky o noční program vystaráno. Prostě jeden z kluků vždycky budí. Poslední dobou je to Vojtíšek, kňourá dost často, nerada bych kojila po třech hodinách i v noci :-( Předtím spával skoro celou noc a kojil se až k ránu.

• načítám...
208
30.8.11 11:06
Kaspinka píše:
Ahoj holky no byla lepší než jsem čekala :dance: Poprvé vstával 2hod po tom co šel spát, tak dostal čajík a chvilku si pořval:)Pak kolem půlnoci to jsem mu dala cumel, vydržel řvát 15min pak usnul:)Pak kňuknul ještě jednou tak zase jen trochu čajíku a o půl paté dostal první mlíčko a světe div se, vypil asi jen 30ml usnul a vstával o půl 9!!!!!!TAkže hladem v noci rozhodně neřve :lol: Dneska pokračujem :wink:

Gratulace, jen tak dál!!

• načítám...
208
30.8.11 11:09
Jajka10 píše:
ŽÁ-BA píše:
Kde se vůbec všechny BRŇANDY flákají, hmm? Markito, Jajko - už jste tady dlooouho nebyly!
vůbec jsem nestíhala číst, no já srazík pokud bez staršího (čile běhajícího) dítka tak dopoledne pouze v úterý od 13.9. můžu cca 9 - 11dopo. Nebo pak odpo kdybych ho nechala manželovi, jinak bysme musely někam s dětským koutkem.

Já bych si nechala také srazík líbit..od příštího týdne podstatě kdykoliv, krom pátků…jen to musím vědět dopředu…ráda bych Vás Brňandy poznala osobně!!

• načítám...
758
30.8.11 11:17

Klarko, Resh - to je mi lito holky, ale jak rikala Nosanekclovek musi zatnout zuby a bude zase lepe…nekdy se to vsechno sesype najednou, drzim palce…

Nam asi rostou zoubky, od vcera je rozmrzely nic ho neba, porad tam ma kousatko a uz od rana 3× kadil…ted spinka. Ja uklizim, a budu delat bramboraky uz jsme je dlouho nemeli…

• načítám...
208
30.8.11 11:20
Evik001 píše:
Klarko, Resh - to je mi lito holky, ale jak rikala Nosanekclovek musi zatnout zuby a bude zase lepe…nekdy se to vsechno sesype najednou, drzim palce…Nam asi rostou zoubky, od vcera je rozmrzely nic ho neba, porad tam ma kousatko a uz od rana 3× kadil…ted spinka. Ja uklizim, a budu delat bramboraky uz jsme je dlouho nemeli…

Jéé, taky bych se je dala…děkuji za typ… :-)

• načítám...
3968
30.8.11 12:18

holky musím se pochlubit našla jsem druhej zub :-D :-D :-D

• načítám...
9199
30.8.11 12:58
Hromnice píše:
holky musím se pochlubit našla jsem druhej zub :-D :-D :-D

Teda, my porad nic a dnes uz se posral 3× a vcera trhl novy rekord - 6× :nevim: .

Jinak jsme jak jsem psala porad bezzubi, nelezeme, nesedime. Jestli lze popsat plazenim to co dela, tak se plazimer, ale spise ne, ale zvlada neco jako pololeh a polosed na boku - tak mozna budeme i sedet a kdyz jsme na 4, tak uz nemivame rucicky v pest, takze se moooozna i rozlezeme :nevim: . No uvidime.

• načítám...
3524
30.8.11 13:15

Holky děkuju za podporu :hug: snad ta práce vyjde, kdyby ne, tak mu bývalý šéf, ještě před tímhle, nabídl, že by se mohl vrátit k němu, byl by ale celý týden pryč jako dřív, vracel se jen na víkend…no ale museli bysme to vydržet…

Nosánku nic si z toho nedělej, náš malej je na tom úplně stejně…a to že hodně kaká má něco společnýho ze zubama? Zrovna včera jsem říkala, že malej poslední dobou kaká hodně…

Hromnice :potlesk:

Kaspi malýho to časem určitě naučíš…jsou to zlatíčka, ale jsou vyčůraný :-D

• načítám...
13837
30.8.11 13:16
:mavam: :mavam: :mavam:

Klari, hlavně že se rychle našla práce, kámoška byly bez prostředků 8 měsíců katastrofa. Brzy bude líp :wink:

Tady Vám hodím ty naše cácorky, je to z výročního focení

Příspěvek upraven 08.12.11 v 18:07

• načítám...
2786
30.8.11 13:29

jůůůůůů holky jsou fešandy!!!!

omlouvám se že ted moc nepřispívám,ale nějak nestíhám..
jak bylo krásně-jsme byli furt na zahradě a doma se mi nadělalo bordela ani nevím jak,tak ted furt uklízím a furt to nejde poznat.. k tomu jde naše velká slečna ve čtvrtek poprvé do školky,tak jsme museli ponakupovat,bačkůrky,oblečení,atd.. je šílené jak to letí.. Vždy když se kouknu na Market,tak jen kroutím hlavou,že to už ani není možné,že Majda byla taky takový mrňousek a pozítří už jde do školky!

VŠEM MNOHO ZDRAVÍ,SIL,SPÁNKU,LÁSKY,PEVNÝCH NERVŮ!!!! :kytka: :mavam:

• načítám...
3968
30.8.11 13:49

Grepíku holky máš nádherný :hug:

• načítám...
1274
30.8.11 14:10

Holky také moc díky za podporu…
Grepík holky jsou kočky :-)

• načítám...
850
30.8.11 16:13

ahoj holky,
tak já jsem našla první zoubek v sobotu a jinak v noci taky knoura a kojím asi tak 3 až 4 za noc to si ho beru pokažde do postele a tam se napije a naspatek do postylky jinak rano vstavame kolem osme a dopo mi spi jak kdy nekdy pul a nekdy hodinu a pul a odpo taky tak nejak jinak si s nim musime porad hrat atd… jinak se na neho nemuzu postezovat rodicovske povinnosti zatim beru s nadhledem :dance: no nikdo jiny to za nas neudela holky pevne nervi :mavam:

• načítám...
850
30.8.11 16:15
AndynkaK píše:
Jajka10 píše:
ŽÁ-BA píše:
Kde se vůbec všechny BRŇANDY flákají, hmm? Markito, Jajko - už jste tady dlooouho nebyly!
vůbec jsem nestíhala číst, no já srazík pokud bez staršího (čile běhajícího) dítka tak dopoledne pouze v úterý od 13.9. můžu cca 9 - 11dopo. Nebo pak odpo kdybych ho nechala manželovi, jinak bysme musely někam s dětským koutkem.
Já bych si nechala také srazík líbit..od příštího týdne podstatě kdykoliv, krom pátků…jen to musím vědět dopředu…ráda bych Vás Brňandy poznala osobně!!

já bych se ráda přidala, dejte vedet kde a kdy :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí