Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1274
28.8.11 20:01

vvv: já bych také šla, opravdu je lepší zbytečně než pozdě.

ŽÁ-BA: malý je šikula, musíš na něj být hrdá :-)

Jinak my včera poprvé začali s příkrmy. Malý se u toho tvářil, jako bychom ho chtěli zabít a snědl dvě lžičky pak se mu začal jakoby zvedat žaludek, tak jsem ho už nenutila, dnes znova. Tak snad se to zlepší…
Krásný večer zatím papa

• načítám...
3946
28.8.11 22:48

žába : tééda ten jen šikulka, my teda paci paci ještě nee, ale už lezeme :mrgreen: krásně. A jsme stále bez zoubků.

• načítám...
4354
28.8.11 22:58

grepik - no že jsi se ukázala :cert: :wink: . Fajn, že si užíváte :palec: . Jen jsi teda asi jediný nadšenec těch veder… Mně ten týden stačil bohatě a už se těším na podzim :oops: :lol: .

beruskaa - jééééé, to jste rychlíci :palec: . Matěj se snaží, ale nejde mu to. Nohou nakročí, ale nepoužije správně ruku, tak se jen šponuje, div se neroztrhne :mrgreen: .

Holky, chtělo by to ňákej sraz :think: . Už jsme se zase docela dlouho neviděly a ta naše „mimina“ už tolik vyrostla a umí tolik nových věcí… :lol: Vendulka teď nastupuje do školky, takže dopolední setkání bychom nemusely řešit na nějakém „extra“ místě, kde by se zabavila i ona :wink: .
Kde se vůbec všechny BRŇANDY flákají, hmm? Markito, Jajko - už jste tady dlooouho nebyly!

• načítám...
13837
29.8.11 07:41

žá-ba nám bylo dobře, holky po o spaly, se starší v bazénu, pak dvoky venku s námi na dece a bylo krásně :-P

• načítám...
12429
29.8.11 09:22

Zdravím holky :mavam: my po víkendu dobrý, minulý týden jsme teda 3× nebyli venku páč jsem odmítla do těch veder vylézt, ale koupili jsme BObešovi bzének na balkon tak jsme se cáchali tam:)

S jídlem jsme na tom teď docela blbě večer.Jedl kaši, ale teď u toho dělá ciráty a předevčírem ji všechnu vyblil (měl od Hami vícezrnnou) takže druhý den dostal trochu mlíčka s kaší a trochu kaše aby něco snědl.Ale celou noc teda nespí ani náhodou :evil: A to ještě v noci vyžaduje mlíko (dneska dokonce 150ml!!!).Prvně jsem si říkala, že má žízeň ale on se napil čaje a mrčel dál dokud to mlíko nedostal.Dneska to bylo 5× za noc. Takže dnešní noc asi spát nebudem protože se to budem odnaučovat.Jednou za noc prosím, ale 5× je fakt moc.Nebo myslíte že je to blbost?

• načítám...
3968
29.8.11 11:46

Ahoj holky :-D

Zdravím po víkendu :dance: Máme se krásně. V pátek jsem oslavila svojí 30 :-D už a od manžekla jsem dostala noťas :-D a byli jsme na večeři
Jinak Petříček krásně papká, spinkáme celou noc. Dneska jdeme odpoledne na kontrolu na rehábko a konečně ven :-D byli jsme včera venku ale minulý týden jak byli ty vedra tak jsme nechodili :-(

• načítám...
9199
29.8.11 12:15

Dnes jsem delala malemu na obed ryzovou kasi a byla jak beton kdyz zchladla - no musim to vykoumat a vychytat, ale je fakt, ze kdyz jsem mu ji pri papani redila cajikem, tak papal statecne :andel:

• načítám...
12429
29.8.11 12:24

Holky co dáváte přes den pít?Vodu, šťávičku, čajík-jaký?

• načítám...
12429
29.8.11 12:26

Jo a ještě by mě zajímalo kdo si nechal proplácet řádnou dovolenou zaměstnavatelem za dobu co jste na MD, kolik vám proplatili?Žila jsem totiž v domění, že náleží poměrná část celkové dovolené (což je vzhledem k tomu že MD je zhruba půl roku, tak polovina dovolené), ale vypadá to že ne.Pokud trvá MD letos víc jak 60 prac. dní tak je prý nárok na celou dovolenou!!!!!

• načítám...
9199
29.8.11 12:30

Kaspi: ja se snazim s cajikem, s vodou uspeju jeste mene nez s nim a stavicku jsme jese nemeli.

Dovolena je dle toho kolik dnu mas MD - MD je v tomhle stejne jako bys ty dny mela odpracovane. Napr. jestli jsi mela MD 6 mesicu, tak mas narok na 10 dnu dovci (jestli mate v praci 20).Plus pripadny zustatek z lonska. Ale to jsivlastne psala :nevim:

• načítám...
3968
29.8.11 12:35

Kaspi my s pitímjak kdy-hned vysvětlím-když je malej u mně tak pije šťávičky kupovaný-ale ředím mu je kojeneckou vodou a pije my krásně-lahvička vydrží tak na 2 dny :-D
když malého hlídá tchýňka, tak jí pije jak šťávičky, tak i fenyklovej čajíček :-D mně ten čajíček pít nechce :-(
jinak o dovču jsem taky žádala, ale neřeknu ti přwesně kolik to je-protože já jí budu mít proplacenou jak z minulého roku-byla jsem od začátku těhu na neschopence-tak i za letošek :-D
jo a dokonce jsme si zkusili s manželem zažádat i o to porodný, poradila my to paní na sociálce, když jsem šla vyřizovat ten 3 letej rodičák a kupodivu jsme ho dostali :dance: ale jen z důvodu, že já jsem byla na neschopence a manža v tu dobu na pracáku

• načítám...
12429
29.8.11 12:35

To jsem si myslela taky ale prej to tak není.Pokud je to právě víc jak těch 60prac dní tak by ti měli zaplatit celých 20, my máme 24dnů.

• načítám...
9199
29.8.11 12:36

Hromni: to neres, hlavne, ze vam to proplatili. Tak na nas skvely stat :palec: :palec: :palec:

• načítám...
3968
29.8.11 12:45

Nosánku :-D vy jste taky to prodný získali :dance: my měli radost a docela velkou :-D hlavně jak jsme s těma penězma vůbec nepočítali tak nás to dost potěšilo :dance:
tak jsem ty penízky dala na stavebko-příští rok my stejně to stavebko končí a budeme zařizovat Petříkovi dětskej pokojíček :dance: už se moc těším-zatím spinká s náma v ložnici a ještě hodně dlouho bude-za rok touto dobou budeme mít co dělat-už se těším na ty útoky na Ikeu :dance:

• načítám...
3524
29.8.11 13:45

Ahoj…
VVV budu držet palečky ať to nic není, a dej vědět :hug:

Kaspi já bych mu 5× za noc mlíko nedala ani náhodou, fakt se ho to snaž odnaučit, dyť doteď ho nechtěl, ne?
K pití dávám fenyklový čaj, když byly ty horka, tak vypil i 200 ml…

Žábo malej je šikulka :potlesk:
Náš malej nemá ani zub ani neleze ani nic jinýho, jen sedí, ale taky to ještě neni moc valný…ale už to tolik neřešim…

Vítám nově příchozí :mavam:

Já měla hrozný víkend, manžela v pátek vyhodili z práce, nedostal ani výplatu, kterou měl ten den dostat a ještě musí něco zaplatit :-( zůstali jsme úplně bez peněz a já jsem z toho fakt hotová…celej víkend jsem prořvala…naštěstí hned sehnal práci, ale to nás nezachrání, když peníze dostane až za měsíc, hlavně do týdne musí zaplatit tomu bývalýmu šéfovi, no kdybych neměla malýho, tak se snad oběsim…ach jo…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+