Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
25.8.11 12:58

to bude komedie ale docela se na to těším :-D nějak to dáme dohromady to oblečení no :-D

• načítám...
12429
25.8.11 13:13

Nám ještě pozvánka nedošla ale přemýšlím jestli tam ještě vůbec půjdem:)

• načítám...
3524
25.8.11 13:17

Nám právě taky nedorazila :nevim:

• načítám...
9199
25.8.11 20:27

Hromnice: my byli v obleku a v kostymku (byli jsme v breznu, takze nebylo nijak teplo). Ale jak pisou holky, chodili ruzne a staci kalhoty a halenka a chlopka bych klidne pustila v tmavych riflich a kosili a ve slusnych botech - kecky, botazky ci tak neco ne.

• načítám...
850
26.8.11 09:16

holky a kam se chystáte????
já ty horké dny strávila v chládku a odpo po 4h u bazenu super malej vysmátej vodu si užíval dnes toho mám uz já plné kecky doma jak po výbuchu tak to dám nějak dopořádku :-D

• načítám...
20
27.8.11 13:07

ahoj, já bych se k Vám ráda přidala, doma mám taky únorčátko 2011

• načítám...
208
27.8.11 16:48

Ahojenky,

takže už jsem si dočetla nové příspěvky (i přes nepřízeň neustále padajícího internetu), abych se dostala do posledních témat…

K zoubkům: my máme dva asi necelý tři týdny (zhruba týden po tom, co jsme měli 4. měsíc) :D Malej si nějak pospíšil…

K baštidlům: máme vyzkoušenou nemléčnou rýžovou kaši (dávala jsem ji do mlíka od hutrilonu či do svého odstříkaného, ale neměla úspšch), mléčnou rýžovou kaši od Hami - vanilkovou, banánovou a budem zkoušet meruňkovou a hruškovou… chtěla jsem se zeptat, má někdo z vás zkušenosti se švestkami!?

K váze: já naštěstí shodila všech 25 kg, co jsem během těhotenství nabrala, ale nemůžu se zbavit bříška - pořá se nutím ke cvičení (cvičila jsem asi 3× :( ), nevydržím…buď jsem unavená a nebo jsem ráda, že mám klid :)

Autosedačka: zatím používáme obyčšejné vajíčko, ale máme koupenou autosedačku Römer king plus, Trend line 9-18 kg na doporučení kamarádky, co s ní má výborné zkušenosti :) + výborné výsledky testů a recenzí :D Takže až malej bude umět sám sedět, tak ho přesídlíme (autosedačka lze totiž připotat jen ve směru jízdy)!

Jinak u nás zatím jen točení na boky - ze strany na stranu, ale co bych po něm víc chtěla, když máme zatím 5 měsíců ;D :dance:

Zimní oblečení: já také zatím žádné nepořizuji, je brzo, teď nosí velikost 74, něco 80 a bůhví, jak na tom budem za pár měsíců…takže až budem potřebovt, budem kupovat. Kupování dopředu se mi zatím moc nevyplatilo :(

Zatím se mějte a smějte…už tak jsem se jaksi,taksi rozepsala (využímám chvilky volna) :lol:

P.s.: venku se něco chystá (snad to vytoužené ochlazení)…

• načítám...
208
27.8.11 16:50

A zapomněla jsem přivítat nové maminky…takže je/vás všechy vítám :-) :kytka:

• načítám...
4354
27.8.11 21:18

Kaspinka, klaraas - a žádaly jste si o to Vítání? To se teď (tuším od tohoto roku) musí, ještě s Vendulkou to byla automatika. My byli v dubnu - přece neochudíme jedno dítě, když bylo i to první, ne? :wink: U Vendy to vyšlo na říjen (bývá to 2× ročně), ale oba měli přesně 3 měsíce.

Hromnice - co se týče oblečení, my šli „slušně“ (byla tam s námi ještě Vendulka, tchýně s přítelem a moje ségra se synovcem), žádná róba ani oblek s kravatou, ale ani žádná trička, rifle a tenisky, prostě zlatá střední cesta, což se podle mě hodí nejvíc.

blankasi - vítej :kytka: a povídej - jak se mimčo jmenuje atd. atd. atd. :wink:

Ani nevím, jestli už jsem vám psala, že Matěj umí na požádání PACI PACI a TAK TAK VŠELIJAK :mrgreen: - je u toho tááák roztomilej :srdce: . A klube se nám 4. zub, jen se nestačím divit, jak to těm mým dětem roste „netabulkově“ :mrgreen: , Mates má obě spodní jedničky, dvojku vlevo a teď se chystá trojka opět vlevo 8-o . Takže on prostě bude mít plnou čtvrtku pusy, to bude moooc hezký :roll: :lol: . Venďa zase měla nejdřív levou jedničku dole a pak nahoře pravou, takže než se jí to spárovalo, vypadalo to taky vtipně.

• načítám...
3221
28.8.11 08:11

Ahojky, u nás modro – 13 stupňů a oskar svítí jak o duši, takže to poleze rychle zase nahoru…
Jinak si nevím rady, Adeli má jednu bradavku červenou – i kolem ní takové kolečko a má ji takovou zduřelou, až bych řekla že tam má bulku… Je tvrdá… Tak uvažuju co to může být, a zda mám zajít zítra k mudr. co myslíte???

• načítám...
2786
28.8.11 09:27
vvvv píše:
Ahojky, u nás modro – 13 stupňů a oskar svítí jak o duši, takže to poleze rychle zase nahoru…
Jinak si nevím rady, Adeli má jednu bradavku červenou – i kolem ní takové kolečko a má ji takovou zduřelou, až bych řekla že tam má bulku… Je tvrdá… Tak uvažuju co to může být, a zda mám zajít zítra k mudr. co myslíte???

já bych teda šla 8-)

• načítám...
3221
28.8.11 11:00

jj, určitě tam zajdu, příjde mi že to má čím dál tvrdší… :cry:

• načítám...
208
28.8.11 16:53
ŽÁ-BA píše:
Kaspinka, klaraas - a žádaly jste si o to Vítání? To se teď (tuším od tohoto roku) musí, ještě s Vendulkou to byla automatika. My byli v dubnu - přece neochudíme jedno dítě, když bylo i to první, ne? :wink: U Vendy to vyšlo na říjen (bývá to 2× ročně), ale oba měli přesně 3 měsíce.

Hromnice - co se týče oblečení, my šli „slušně“ (byla tam s námi ještě Vendulka, tchýně s přítelem a moje ségra se synovcem), žádná róba ani oblek s kravatou, ale ani žádná trička, rifle a tenisky, prostě zlatá střední cesta, což se podle mě hodí nejvíc.

blankasi - vítej :kytka: a povídej - jak se mimčo jmenuje atd. atd. atd. :wink:

Ani nevím, jestli už jsem vám psala, že Matěj umí na požádání PACI PACI a TAK TAK VŠELIJAK :mrgreen: - je u toho tááák roztomilej :srdce: . A klube se nám 4. zub, jen se nestačím divit, jak to těm mým dětem roste „netabulkově“ :mrgreen: , Mates má obě spodní jedničky, dvojku vlevo a teď se chystá trojka opět vlevo 8-o . Takže on prostě bude mít plnou čtvrtku pusy, to bude moooc hezký :roll: :lol: . Venďa zase měla nejdřív levou jedničku dole a pak nahoře pravou, takže než se jí to spárovalo, vypadalo to taky vtipně.

Jééé, to musí být strašně moc hezký, roztomilý…už se taky těším, až malej bude něco takového umět :D

• načítám...
208
28.8.11 16:54
vvvv píše:

Tož já bych asi taky neváhala…připadá mi, že já chodím i s každou blbostí - jen abych měla jistotu a klid, že jsem něco nezanedbala…říkám si: „radši dvakrát zbytečně, než jednou pozdě!“

• načítám...
13837
28.8.11 19:16

Ahojky, zdravím po hodně dlouhé době :oops: :oops: :oops: jak se máte?

Koukám, že Evík na dovče si hezky užila potápění :palec: :palec:

Hezký fotečky :palec:

Jak jste prožívaly ty krásné vedra? Konečně léto jak má být, jsme si užívali všichni.

Jinak vítám nováčky :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí