Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaspi: na 4 -
![]()
Marti: at je Sasce brzy dobre a muzete si uzivat slunicka
Market: bobku, at brzy „splasknes“ ![]()
Marketa14 píše:
ahoj holky:Ivanka: vítám novou maminku
Nosánek,Klaras: u nás zatím vyhrává autosedačka maxi cosi tobi - také má dobré refenrence ale vozí se jen po směru.
zoubky také zatím žádné nemáme a stím spaním jsme na tom také bledě - ale už valí do sebe mlíko jako fík tak jsem ráda za to
Holky včera mě štípla do rtu vosa
přeji hezký víkend- nikdy se mi to nestalo ale fakt síla, otekla jsem celá v obličeji (hruza se podívat) a musela jsem v 8 večer na pohotovost
a dnes znovu - trošku to ustoupilo ale vypadá to ještě na dva dny
takže valím zase chladit, zatím papa
tak to je mi fakt líto
Marketa14 píše:
ahoj holky:Ivanka: vítám novou maminku
Nosánek,Klaras: u nás zatím vyhrává autosedačka maxi cosi tobi - také má dobré refenrence ale vozí se jen po směru.
zoubky také zatím žádné nemáme a stím spaním jsme na tom také bledě - ale už valí do sebe mlíko jako fík tak jsem ráda za to
Holky včera mě štípla do rtu vosa
přeji hezký víkend- nikdy se mi to nestalo ale fakt síla, otekla jsem celá v obličeji (hruza se podívat) a musela jsem v 8 večer na pohotovost
a dnes znovu - trošku to ustoupilo ale vypadá to ještě na dva dny
takže valím zase chladit, zatím papa
tak to je mi fakt líto
Pet9 - no ahoj, flákačko
, to je teda docházka… Nestačím zírat - 6. zub a už leze???
Fakt šikula! ![]()
Kaspi - vy jste taky ohromně šikovní, gratuluju!!! A cviky už jsou, zdá se, taky relativně pohodový, to je fajn.
MartinaG - chudák malá, ať je jí brzy lépe!
Markéta14 - au au, to musí být nepříjemný…
![]()
Markéta14 jejda, to musí být hrozné
, ať je brzy lépe. Manžela teď popíchaly do hlavy, na druhý den vypadal jak po nějaké autonehodě.
Holky já nevím ale není autosedačka ve které musí sedět ještě brzo?Já o tom teda budu přemýšlet až bude malej sedět sám, takže to ještě neřeším.Spíš jsem přemýšlela, že tuhle prodám protože malej je v tom hrozně zalomenej a dost v tom blil.
Nejsou vaše děti ve skořápce taky zapadlé?My máme Cam a kouknu po jiné.
Žá-ba no jsem ráda, že ty cviky už nejsou takové mučení a malýmu to asi fakt pomáhá když se tak snaží:)
Kaspi, já taky malou dám do větší sedačky až bude sedět sama, ale už vybírám…
A docela se mi líbí tato: http://www.detatko.eu/…SEA-oranzova
I když mi někdo tvrdí, že je to nízká cena, asi mě to neodradí, protože recenze jsou na ni výborné, a kupovat sedačku za 7 litrů jen kvůli značce mi příjde uhozené… ![]()
Holky, kdyz chci jit s malym na venkovni aquac, tak musi mit taky plinku do vody, ze?? Tatka nadhodil, ze v tom horku by to chtelo k vode a ma v pondeli a v utery volno, tak ho ukecam a vyrazime dopoledne
To zase budou muset dopoustet vody
Ale tesim se – vytahnu stare plavky – do nich se mi relativne i prsa vejdou, ale jeste nevim, zda i prdel
, ale to se nejak udela
![]()
Nosánku vyražte do toho bazénu a nenech se ničím odradit
já si taky musela na to koupit nové plavky a když jsem tam šla poprvé s kamarádkou do bazénu po porodu tak jsemse dost styděla-pořád mám ještě takových 12kg nahoře a nejde to dolu
a to mám pohybu víc než dost-ale to plavání je naprosto úžasný a jediný co mně na tom potěšilo že tam byly jeěště horší holky než já a ty určitě miminko nemaj
takže jsme začali chodit celkem pravidelně-tchýňka na tu chvilku malého pohlídá a musím říct že je to úžasnej relax
a ty kila doufám že prostě dolu půjdou no ![]()
holky když vám řeknu, že jsem si pujčila plavky od tchýně tak mi to je mazec co
tech dvacek kilo co jsem přibrala ne a ne dolu, jinak jak to holky děláte, že vám ty lezou sami dolu a já za tím ani deko
jinak zítra bych chtěla dát malýmu po prvé kaši koupila jsem rýžovou nemléčnou, máte s tím někdo zkušenost?mám to zalít kojeneckou vodou nebo odstříkat??? ![]()
Ahoj holky,
rychle dočítám, nebyla jsem tu od pátku ![]()
Kaspi já chci autosedačku 0-18 kg a to je i pro nesedící děti, vozí se do 13 kg v protisměru a pak až dítě sedí, tak se to udělá na úplný sed a vozí se po směru…
Já si koupila plavky v Tescu, měli takový jaký jsem chtěla a byly ve slevě, z původních 380,– na 89,–
takže to už mám z krku…no a váhu mám jako před těhu, akorát to břicho mám strašný, mám tam ty strie ![]()
Už mám i plavečky pro malýho, dostala jsem je od kámošky, mám jak na teď, tak pak i vetší na dýl ![]()
Jinak s váhou se až tak netrapte, někomu to prostě tak rychle dolů nejde…hlavně, že máte zdraví mimča ![]()
lucikga píše:
holky když vám řeknu, že jsem si pujčila plavky od tchýně tak mi to je mazec cotech dvacek kilo co jsem přibrala ne a ne dolu, jinak jak to holky děláte, že vám ty lezou sami dolu a já za tím ani deko
jinak zítra bych chtěla dát malýmu po prvé kaši koupila jsem rýžovou nemléčnou, máte s tím někdo zkušenost?mám to zalít kojeneckou vodou nebo odstříkat???
tak ja v tehu pribrala 10 kg, po porodu jsem mela +6 a ted na vahu radeji nelezu - naposledy jsem tam byla a bylo +12
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat