Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Rézi děkuju
takže začneme odpoledne ke sváče dávat přesnídávky tolik o kolik si řekne
vykašleme se na odpolední svačinu k přesnídávce zapíjení mlíčkem a budeme zapíjet čajíčkem díky moc ![]()
a odpoledne můžeme být celé venku-přesnídávkou ho nakrmím i v kočárku a čaj my pije studenej
a nemusíme se kvůli mlíčku vracet domu paráda ![]()
Já už moc nedám na to co by jsme měli nebo neměli dělat, jak a kdy.....všechno přizpůsobím prckovi.
A upřímně si myslím, že odpolko strávené s celou výživou venku je pro dítě lepší než honba sem tam za mlíkem a oak se plácat doma.
Já broučka ani nebudím…jí cca co tři hoďky, ale když spí, tak spí…
No já jsem nebudila nikdy a spinkáme krásně-jak v noci tak přes den ![]()
troufám si říct že se ráno probouzím vyspalá a odpočinutá protože jak máme v noci večerní krmení tak usínáme u flašky ![]()
dneska teda jsem doma-uklízím-fůůj ![]()
a přiznám se teda k jedný věci taky-možná mně ukamenujete, ale já si to nemůžu vynachválit ![]()
sportovní kočárek jsme vyměnili a manžel nám koupil golfky a ač bydlíme ve 3. patře bez výtahu tak prcka snesu i s golfkama naprosto sama
konečně paráda-konečně si to mateřství začínám tak nějak pořádně a řekla bych že i víc užívat
než ty strašné začátky-viz kojení, prdíky, nespavost atd. ![]()
p.s: golfky jsou samozřejmně polohovací i s nánožníkem
vejdeme se tam i s fusakem což jsem zkoušela a tak trošku lehce doufám, že by nám mohli vydržet i na zimu
to se semozřejmě uvidí podle toho jaká bude zima ![]()
pokud leží-není co odsuzovat ![]()
my taky jezdíme ve sporťáku a nesedíme..
my začali jezdit ve sporťáku včera a dávám ho do takovýho nějakýho polosedu… je hrozně spokojenej, že vidí ven a neřve mi v kočáru, když je vzhůru… když ještě nesedí sám, tak by neměl být ani v tom polosedě? ![]()
ahoj Holky, tak dnešek máme za sebou u mudry dobrý váha 8700g a 68cm, jinak píchanec hexa zatím bez teplot uvidíme co v noci jinak kočárek taky jsem už vytáhla sporták a taky ješte nesedí a snaží od příštího týdne začnu dávat příkrm začneme s mrkví tak uvidíme přes víkend pujdem koupit jidelní židlu ![]()
do polosedu dávám max na krmení..jinak na ležato..ale my máme vzadu u její hlavičky síťku takže tam vidí..dávám na bříško a je max.spokojená.. zkusím pohledat foto
Kača.M píše:
do polosedu dávám max na krmení..jinak na ležato..ale my máme vzadu u její hlavičky síťku takže tam vidí..dávám na bříško a je max.spokojená.. zkusím pohledat foto
to my máme síťku taky, ale to ho nezajímá ![]()
a pást jsem ho dávala v hlubokym, když on se mi tam už skoro nevejde, tak proto jsem už předělávala na sporťák ![]()
Holky, chci si koupit sporťák casualplay S4..nemáte s ním někdo zkušenost? ![]()
MartinaG píše:
Holky, chci si koupit sporťák casualplay S4..nemáte s ním někdo zkušenost?
Marti zkušenost přímo ne, ale četla jsem recenze na ten kočárek a jsou fakt dobrý
mám pocit že i tady je snad stará diskuze založená ![]()
Kača.M píše:
my ji máme tak šikovně,nejlépe vidět na fotce
jooo tak tahle síťka by se mu určitě taky líbila ![]()
my máme takovou, že čumí jen nahoru a tam toho moc k vidění právě neni ![]()
malá vypadá spokojeně ![]()
jj právě ona tež už nechtěla být v hlubokým,bo ju to nebavilo.. tak jsem zkusila co řekne na toto a už mám zase spokojené děťátko.. perfektně to i větrá…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat