Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
16.8.11 15:14

Rézi děkuju :-D takže začneme odpoledne ke sváče dávat přesnídávky tolik o kolik si řekne :dance: vykašleme se na odpolední svačinu k přesnídávce zapíjení mlíčkem a budeme zapíjet čajíčkem díky moc :dance:

• načítám...
3968
16.8.11 15:16

a odpoledne můžeme být celé venku-přesnídávkou ho nakrmím i v kočárku a čaj my pije studenej :dance: a nemusíme se kvůli mlíčku vracet domu paráda :dance:

• načítám...
898
16.8.11 15:23

Já už moc nedám na to co by jsme měli nebo neměli dělat, jak a kdy.....všechno přizpůsobím prckovi.

A upřímně si myslím, že odpolko strávené s celou výživou venku je pro dítě lepší než honba sem tam za mlíkem a oak se plácat doma.

Já broučka ani nebudím…jí cca co tři hoďky, ale když spí, tak spí…

• načítám...
3968
16.8.11 15:38

No já jsem nebudila nikdy a spinkáme krásně-jak v noci tak přes den :-D
troufám si říct že se ráno probouzím vyspalá a odpočinutá protože jak máme v noci večerní krmení tak usínáme u flašky :dance:
dneska teda jsem doma-uklízím-fůůj :pocitac:
a přiznám se teda k jedný věci taky-možná mně ukamenujete, ale já si to nemůžu vynachválit :dance:
sportovní kočárek jsme vyměnili a manžel nám koupil golfky a ač bydlíme ve 3. patře bez výtahu tak prcka snesu i s golfkama naprosto sama :-D konečně paráda-konečně si to mateřství začínám tak nějak pořádně a řekla bych že i víc užívat :srdce: než ty strašné začátky-viz kojení, prdíky, nespavost atd. :pocitac:
p.s: golfky jsou samozřejmně polohovací i s nánožníkem :dance: vejdeme se tam i s fusakem což jsem zkoušela a tak trošku lehce doufám, že by nám mohli vydržet i na zimu :-D to se semozřejmě uvidí podle toho jaká bude zima :-D

• načítám...
2786
16.8.11 15:53

pokud leží-není co odsuzovat :nevim:
my taky jezdíme ve sporťáku a nesedíme..

• načítám...
4760
16.8.11 18:08

my začali jezdit ve sporťáku včera a dávám ho do takovýho nějakýho polosedu… je hrozně spokojenej, že vidí ven a neřve mi v kočáru, když je vzhůru… když ještě nesedí sám, tak by neměl být ani v tom polosedě? :nevim:

• načítám...
850
16.8.11 19:33

ahoj Holky, tak dnešek máme za sebou u mudry dobrý váha 8700g a 68cm, jinak píchanec hexa zatím bez teplot uvidíme co v noci jinak kočárek taky jsem už vytáhla sporták a taky ješte nesedí a snaží od příštího týdne začnu dávat příkrm začneme s mrkví tak uvidíme přes víkend pujdem koupit jidelní židlu :-D

• načítám...
2786
16.8.11 19:51

do polosedu dávám max na krmení..jinak na ležato..ale my máme vzadu u její hlavičky síťku takže tam vidí..dávám na bříško a je max.spokojená.. zkusím pohledat foto

• načítám...
4760
16.8.11 20:15
Kača.M píše:
do polosedu dávám max na krmení..jinak na ležato..ale my máme vzadu u její hlavičky síťku takže tam vidí..dávám na bříško a je max.spokojená.. zkusím pohledat foto

to my máme síťku taky, ale to ho nezajímá :nevim:
a pást jsem ho dávala v hlubokym, když on se mi tam už skoro nevejde, tak proto jsem už předělávala na sporťák :lol:

• načítám...
2786
16.8.11 20:29

my ji máme tak šikovně,nejlépe vidět na fotce

• načítám...
1794
16.8.11 20:30

Holky, chci si koupit sporťák casualplay S4..nemáte s ním někdo zkušenost? :think:

• načítám...
2786
16.8.11 20:30

..

• načítám...
3968
16.8.11 20:49
MartinaG píše:
Holky, chci si koupit sporťák casualplay S4..nemáte s ním někdo zkušenost? :think:

Marti zkušenost přímo ne, ale četla jsem recenze na ten kočárek a jsou fakt dobrý :nevim: mám pocit že i tady je snad stará diskuze založená :nevim:

• načítám...
4760
16.8.11 21:03
Kača.M píše:
my ji máme tak šikovně,nejlépe vidět na fotce

jooo tak tahle síťka by se mu určitě taky líbila :lol:
my máme takovou, že čumí jen nahoru a tam toho moc k vidění právě neni :cry:
malá vypadá spokojeně :mrgreen:

• načítám...
2786
16.8.11 21:35

jj právě ona tež už nechtěla být v hlubokým,bo ju to nebavilo.. tak jsem zkusila co řekne na toto a už mám zase spokojené děťátko.. perfektně to i větrá…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+