Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kača M: díky moc, rezignuje od včera večer- nevypil nic a hlady šel spát, v noci měl trošku od me a ráno zase nechtěl ani dnes dopo a ani ted než šel spát - tak nevím jak to do něj nacpat - funguje když mu to naředím. Prosím tě neříkala di Mudra jak dlouho to trvá
děkuji moooc
jinak jak píšeš svačiny a oběd baští parádně ![]()
kačo: ještě se zeptám - kojíš ještě? já jo ale jen v noci a na noc a ráno dostával UM a to mi právě nepije a ode mě jo, UM máme pořád stejnou značku hami.
nekojíme asi měsíc a půl
a trvá to u každého mrněte jinak dlouho,někdy týden,jindy měsíc…
mi to mlíčko vypije jen když už je hooooooooodně hladová a tím,že to furt zkouším-třeba 10× až se chytne… násilím ji nenutím,když nechce tak stejně není šance to do ní narvat ![]()
Markit nas maly take stagnoval, doktorka mi doporucovala vymenit UM, meli jsme nutrilon a ted jedeme na Hami a problem vyresen zase pije jako o zavod.
Dneska mel mrkvicku brambor a hovezi, poprve jsem tuhle kombinaci delala sama doma, jinak hovezi bylo zatim jen ze sklenicky. a dobry spapkal to a sel ted po o spat:)
Nosanek Danicek je bozi:) moc hezka fotka. To my do tohohle budeme mit jeste daleko. parkrat se pretoci nazpatek z briska, ale jinak nikam nespecha:) a zuby taky nic:)
Zaba vy jste to fakt rozjeli ve velkym:) moje tchyne mu stroura porad v puse, jenom aby mu objevila zub
a ono porad nic ![]()
Reshberry, Klaaras to je mi lito devcata, snad bude u obou zase brzy lepe ![]()
U nás taky ještě žádný zub, i když příznaků už bylo hodně. Pořád koukám a nic, ale taky jsem ráda, ještě si jich určitě užijeme dost ![]()
Zkoušela jsem vypozorovat to buzení a prostě u nás se malej budí spís nějakým hlukem a podobně, ale má potom problém sám usnout ![]()
Dneska byla domácí dýně a moc mu to nejelo, tak zítra zkusím cuketu a zbytek dýně jde na mražák.
Jarka K - jsem se teď koukala na diskuzi o inglesině magnum, taky ji mám a vidím, že ty taky ![]()
Munchkina píše:
U nás taky ještě žádný zub, i když příznaků už bylo hodně. Pořád koukám a nic, ale taky jsem ráda, ještě si jich určitě užijeme dost![]()
Zkoušela jsem vypozorovat to buzení a prostě u nás se malej budí spís nějakým hlukem a podobně, ale má potom problém sám usnout
Dneska byla domácí dýně a moc mu to nejelo, tak zítra zkusím cuketu a zbytek dýně jde na mražák.
Jarka K - jsem se teď koukala na diskuzi o inglesině magnum, taky ji mám a vidím, že ty taky
jj mám Inglesinu… 2009 hnědou ![]()
jak se ti tam vejde? Jarin má teď 68 cm a je tam jen tak tak a manžel tvrdí, že to víc zvětšit už nejde a přitom v tý diskuzi tvrdí, že jim tam spí dítě 84 cm… to mi hlava nebere!!! ![]()
ale hrozně jsem chtěla 2010 ten modrej… jenže jsme kupovali v akci a měli na výběr ten hnědej a pak jen růžovej a fialovej… škoda ![]()
my měli dneska podruhý mrkev a dneska jsem ho ani nedokojovala, stačilo mu to… jinak první mrkvový hovno bylo hned dneska ráno.. to bylo něco ![]()
zítra dám mrkev s bramborou ![]()
Nosanku malej je super
Na to že se narodil dřív tak je úplně ukázkovej:)
Market malej taky odmítal mlíko, trvalo to ani ne týden a už je to zase v pohodě.
Jinak zeleninu vařím většinou všechnu pohromadě a pak to rozmixuju.V kupované jsou kolikrát větší hrudky než v tom co máme doma:)
Nosánek:jj přesně jak píše kaspinka, je to malej šikula
Kaspinka: tak snad ho to přejde. Ted jsem vyzkoušela mu dát jinou savičku a mlíko za spaní a vypil 100 tak aspoň něco, připadá mi jako kdyby ho ta silikonová bolela do dásní … a díky
snad ho to taky přejde ![]()
klaaras -
![]()
marketa14 - ať malýho nechuť brzy přejde
.
Valím na kutě, jsem utahaná… Zítra přijede rodina, budou tu do neděle, tak jsem navařovala, pekla, uklízela, abych se pak mohla věnovat hlavně jim a dětem.
Brou ![]()
Tak fakt netusim co se s tema detma deje. Ten nas co spi uplne ukazkove od sestinedeli, ze jde spat v osm, v pul osme a vstava v sedm rano, bez probuzeni, tak vcera sice usnul v pul osme vecer, ale v osm byl vzhuru a koukal uplne cile az do jedenacti do vecera. A to jeste neco vykrikoval v pul druhe, ale pak zabral. V noci se mi budi uz po treti za tento tyden. Nevim nikdy to nedelal. Mam jen strach aby se mu neobratilo spani…
Tak to my zase spíme ukázkově
jak jsme dřív s tím měli problém-tak okolo 19 hodiny dostane najíst-pak většinou do 20.30 už spinká-v noci se budí nakrmení mezi 1-2 hodinou nají se a usne u flašky a ráno se budí mezi 5-6 hodinou
zatím hodné miminko
a přes den spí pravidelně už jen dopoledne, ale za to docela dost-včera my třeba spinkal od 8 od rána do 13 hodin do odpoledne
ale odpoledne už nehajámá-jo vlastně spinkáme ale už jen v kočárku na procházce po dlaždičkách
jinak domy my neusne už
zatím máme moc hodné a spavé miminko
tak doufám, že se to brzy taky nezmění
jinak zuby pořád nic-jen jsme začali nějak moc slintat tak uvidíme ![]()
ŽÁ-BA: díky moc, snad se brzy zadří a něco bude…
Přeji všem krásný pohodový den… ![]()
Hezké ráno
tak jsem do něj sotva narvala 200mlíka a něco si dá ode mě tak snad mu to stačí. A savičkou to taky není ![]()
Kaspinak: a jak jste to přečkali ![]()
Hromnice: tak at to malýmu dlouho vydrží ![]()
Markéto děkuju
a nemůžou to bejt u Tebe třeba zuby
my teda jsme taky zaqčali slintat jak bernardýni a zatím taky bez zubu
tak nevím čím to je ![]()
Jinak budeme o víkendu přecházet na nutrilon 2 tak mám z toho taky docela strach, aby se miy naše miminko nezměnilo
a hlavně aby vůbec jedlo mlíčko
protože příkrmy zkoušíme a zatím etda nic moc
ale je vidět, že mu to mlíčko prostě ještě stačí tak to nijak nehrotím-jen mám strach z toho přechodu-tak snad to bude v poho uvidíme no ![]()
Jarka K píše:Munchkina píše:jj mám Inglesinu… 2009 hnědou
U nás taky ještě žádný zub, i když příznaků už bylo hodně. Pořád koukám a nic, ale taky jsem ráda, ještě si jich určitě užijeme dost![]()
Zkoušela jsem vypozorovat to buzení a prostě u nás se malej budí spís nějakým hlukem a podobně, ale má potom problém sám usnout
Jarka K - jsem se teď koukala na diskuzi o inglesině magnum, taky ji mám a vidím, že ty taky
jak se ti tam vejde? Jarin má teď 68 cm a je tam jen tak tak a manžel tvrdí, že to víc zvětšit už nejde a přitom v tý diskuzi tvrdí, že jim tam spí dítě 84 cm… to mi hlava nebere!!!
ale hrozně jsem chtěla 2010 ten modrej… jenže jsme kupovali v akci a měli na výběr ten hnědej a pak jen růžovej a fialovej… škoda
my měli dneska podruhý mrkev a dneska jsem ho ani nedokojovala, stačilo mu to… jinak první mrkvový hovno bylo hned dneska ráno.. to bylo něco
zítra dám mrkev s bramborou
Mám taky hnědý, kupovaný letos v lednu, takže 2011. Původně jsem chtěla taky modrý, ale hnědý byl zrovna na prodejně a my to kupovali na poslení chvilku, takže jsme nakonec vzali raději ten hnědý. Malý má teď 72 cm a už se tam asi taky brzo nevleze. Sporťák pořízený žádný nemám, nejdříve to chci zkusit s tím Magnumem v úpravě na sporťák a uvidíme.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat