Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2578
11.8.11 12:41

Kača M: díky moc, rezignuje od včera večer- nevypil nic a hlady šel spát, v noci měl trošku od me a ráno zase nechtěl ani dnes dopo a ani ted než šel spát - tak nevím jak to do něj nacpat - funguje když mu to naředím. Prosím tě neříkala di Mudra jak dlouho to trvá :?: děkuji moooc :kytka: jinak jak píšeš svačiny a oběd baští parádně :wink:

• načítám...
2578
11.8.11 13:28

kačo: ještě se zeptám - kojíš ještě? já jo ale jen v noci a na noc a ráno dostával UM a to mi právě nepije a ode mě jo, UM máme pořád stejnou značku hami.

• načítám...
2786
11.8.11 14:04

nekojíme asi měsíc a půl
a trvá to u každého mrněte jinak dlouho,někdy týden,jindy měsíc…
mi to mlíčko vypije jen když už je hooooooooodně hladová a tím,že to furt zkouším-třeba 10× až se chytne… násilím ji nenutím,když nechce tak stejně není šance to do ní narvat :nevim:

• načítám...
758
11.8.11 14:10

Markit nas maly take stagnoval, doktorka mi doporucovala vymenit UM, meli jsme nutrilon a ted jedeme na Hami a problem vyresen zase pije jako o zavod.

Dneska mel mrkvicku brambor a hovezi, poprve jsem tuhle kombinaci delala sama doma, jinak hovezi bylo zatim jen ze sklenicky. a dobry spapkal to a sel ted po o spat:)

Nosanek Danicek je bozi:) moc hezka fotka. To my do tohohle budeme mit jeste daleko. parkrat se pretoci nazpatek z briska, ale jinak nikam nespecha:) a zuby taky nic:)

Zaba vy jste to fakt rozjeli ve velkym:) moje tchyne mu stroura porad v puse, jenom aby mu objevila zub :zed: a ono porad nic :mrgreen:

Reshberry, Klaaras to je mi lito devcata, snad bude u obou zase brzy lepe :palec:

• načítám...
1224
11.8.11 14:12

U nás taky ještě žádný zub, i když příznaků už bylo hodně. Pořád koukám a nic, ale taky jsem ráda, ještě si jich určitě užijeme dost :-)

Zkoušela jsem vypozorovat to buzení a prostě u nás se malej budí spís nějakým hlukem a podobně, ale má potom problém sám usnout :nevim:

Dneska byla domácí dýně a moc mu to nejelo, tak zítra zkusím cuketu a zbytek dýně jde na mražák.

Jarka K - jsem se teď koukala na diskuzi o inglesině magnum, taky ji mám a vidím, že ty taky :palec:

• načítám...
4760
11.8.11 20:08
Munchkina píše:
U nás taky ještě žádný zub, i když příznaků už bylo hodně. Pořád koukám a nic, ale taky jsem ráda, ještě si jich určitě užijeme dost :-)

Zkoušela jsem vypozorovat to buzení a prostě u nás se malej budí spís nějakým hlukem a podobně, ale má potom problém sám usnout :nevim:

Dneska byla domácí dýně a moc mu to nejelo, tak zítra zkusím cuketu a zbytek dýně jde na mražák.

Jarka K - jsem se teď koukala na diskuzi o inglesině magnum, taky ji mám a vidím, že ty taky :palec:

jj mám Inglesinu… 2009 hnědou :lol:
jak se ti tam vejde? Jarin má teď 68 cm a je tam jen tak tak a manžel tvrdí, že to víc zvětšit už nejde a přitom v tý diskuzi tvrdí, že jim tam spí dítě 84 cm… to mi hlava nebere!!! :nevim:
ale hrozně jsem chtěla 2010 ten modrej… jenže jsme kupovali v akci a měli na výběr ten hnědej a pak jen růžovej a fialovej… škoda :-)
my měli dneska podruhý mrkev a dneska jsem ho ani nedokojovala, stačilo mu to… jinak první mrkvový hovno bylo hned dneska ráno.. to bylo něco :mrgreen:
zítra dám mrkev s bramborou :lol:

• načítám...
12429
11.8.11 21:40

Nosanku malej je super :palec: Na to že se narodil dřív tak je úplně ukázkovej:)

Market malej taky odmítal mlíko, trvalo to ani ne týden a už je to zase v pohodě.

Jinak zeleninu vařím většinou všechnu pohromadě a pak to rozmixuju.V kupované jsou kolikrát větší hrudky než v tom co máme doma:)

• načítám...
2578
11.8.11 22:15

Nosánek:jj přesně jak píše kaspinka, je to malej šikula

Kaspinka: tak snad ho to přejde. Ted jsem vyzkoušela mu dát jinou savičku a mlíko za spaní a vypil 100 tak aspoň něco, připadá mi jako kdyby ho ta silikonová bolela do dásní … a díky :kytka: snad ho to taky přejde :think:

• načítám...
4354
11.8.11 23:26

klaaras - :hug: :hug: :hug:

marketa14 - ať malýho nechuť brzy přejde :wink: .

Valím na kutě, jsem utahaná… Zítra přijede rodina, budou tu do neděle, tak jsem navařovala, pekla, uklízela, abych se pak mohla věnovat hlavně jim a dětem.

Brou :mavam:

• načítám...
758
12.8.11 07:09

Tak fakt netusim co se s tema detma deje. Ten nas co spi uplne ukazkove od sestinedeli, ze jde spat v osm, v pul osme a vstava v sedm rano, bez probuzeni, tak vcera sice usnul v pul osme vecer, ale v osm byl vzhuru a koukal uplne cile az do jedenacti do vecera. A to jeste neco vykrikoval v pul druhe, ale pak zabral. V noci se mi budi uz po treti za tento tyden. Nevim nikdy to nedelal. Mam jen strach aby se mu neobratilo spani…

• načítám...
3968
12.8.11 07:32

Tak to my zase spíme ukázkově :-D jak jsme dřív s tím měli problém-tak okolo 19 hodiny dostane najíst-pak většinou do 20.30 už spinká-v noci se budí nakrmení mezi 1-2 hodinou nají se a usne u flašky a ráno se budí mezi 5-6 hodinou :dance: zatím hodné miminko
a přes den spí pravidelně už jen dopoledne, ale za to docela dost-včera my třeba spinkal od 8 od rána do 13 hodin do odpoledne :dance: ale odpoledne už nehajámá-jo vlastně spinkáme ale už jen v kočárku na procházce po dlaždičkách :dance: jinak domy my neusne už
zatím máme moc hodné a spavé miminko :hug: tak doufám, že se to brzy taky nezmění
jinak zuby pořád nic-jen jsme začali nějak moc slintat tak uvidíme :nevim:

• načítám...
1274
12.8.11 07:36

ŽÁ-BA: díky moc, snad se brzy zadří a něco bude…

Přeji všem krásný pohodový den… :kytka:

• načítám...
2578
12.8.11 07:59

Hezké ráno

tak jsem do něj sotva narvala 200mlíka a něco si dá ode mě tak snad mu to stačí. A savičkou to taky není :roll:

Kaspinak: a jak jste to přečkali :?:

Hromnice: tak at to malýmu dlouho vydrží :kytka:

• načítám...
3968
12.8.11 08:18

Markéto děkuju :-D a nemůžou to bejt u Tebe třeba zuby :-D my teda jsme taky zaqčali slintat jak bernardýni a zatím taky bez zubu :mrgreen: tak nevím čím to je :nevim:
Jinak budeme o víkendu přecházet na nutrilon 2 tak mám z toho taky docela strach, aby se miy naše miminko nezměnilo :nevim: a hlavně aby vůbec jedlo mlíčko :dance: protože příkrmy zkoušíme a zatím etda nic moc :nevim: ale je vidět, že mu to mlíčko prostě ještě stačí tak to nijak nehrotím-jen mám strach z toho přechodu-tak snad to bude v poho uvidíme no :nevim:

• načítám...
1224
12.8.11 08:57
Jarka K píše:
Munchkina píše:

Jarka K - jsem se teď koukala na diskuzi o inglesině magnum, taky ji mám a vidím, že ty taky :palec:
jj mám Inglesinu… 2009 hnědou :lol:
jak se ti tam vejde? Jarin má teď 68 cm a je tam jen tak tak a manžel tvrdí, že to víc zvětšit už nejde a přitom v tý diskuzi tvrdí, že jim tam spí dítě 84 cm… to mi hlava nebere!!! :nevim:
ale hrozně jsem chtěla 2010 ten modrej… jenže jsme kupovali v akci a měli na výběr ten hnědej a pak jen růžovej a fialovej… škoda :-)
my měli dneska podruhý mrkev a dneska jsem ho ani nedokojovala, stačilo mu to… jinak první mrkvový hovno bylo hned dneska ráno.. to bylo něco :mrgreen:
zítra dám mrkev s bramborou :lol:

Mám taky hnědý, kupovaný letos v lednu, takže 2011. Původně jsem chtěla taky modrý, ale hnědý byl zrovna na prodejně a my to kupovali na poslení chvilku, takže jsme nakonec vzali raději ten hnědý. Malý má teď 72 cm a už se tam asi taky brzo nevleze. Sporťák pořízený žádný nemám, nejdříve to chci zkusit s tím Magnumem v úpravě na sporťák a uvidíme.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+