Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4760
9.8.11 09:45

jako dnešní noc stála za to!!! Jako by malej věděl, že jsem si tu na něj stěžovala a pěkně mi to dal sežrat… kojila jsem v 11, 1, 3 a 5… pak ještě bonusy v podobně toho, že v půlnoci začal brečet, ale jen chvilinku, jen aby nás vzbudil, pak chrněl dál… a po ranním kojení v 5 byl skoro do 6 vzhůru a pak usnul na NECELOU hodinu a pak už normálka vzhůru a spát chtěl až za dvě hodiny a to jen na 35 minut… :-(
Už si nikdy nebudu stěžovat. Slibuju!!! :mrgreen:

• načítám...
9199
9.8.11 10:02

Vitam nove maminky :kytka: :kytka: :kytka:

Maly byl vcera taky protivny a v noci se porad budil - asi spatna konstelace hvezd, jak by napsala Kaca :lol: Ale papali jsme ve 4 (kdyby vecer pojedl vic, ta ho ududlam v pohode dudanem) a az v 8 :mrgreen:

• načítám...
2786
9.8.11 10:03

ahojte!

Market dnes spala od 20h až až až až až až až do 6h!!!!! :andel:

jsme byli na kontrole v půl roce teda:
8250g a 66cm Macek no ..rostem do šířky.. :huban:

Tak Market mi fakt dělá radost.. za to Majda! od včera večera je absolutně hrozná,v noci spadla 2× z postele … to se nikdy před tím nestalo a furt jen zlobí a zlobí a to tak,že už ji i můj dal přes prdel a to už je co říct… :cert:

• načítám...
4760
9.8.11 10:20

holky a to kojíte a takhle vám spěj nebo něco dáváte?
My jdem na půlroční dneska… tak pak dám vědět výsledky :lol:

• načítám...
9199
9.8.11 10:25

Jarus: maly je „kojenej“ odstrikat a flaska. Ale uz mame pres 7 mesicu, takze pres den zeleninka a ovoce, ale vecer mliko. Maly spi celkem slusne uz dlouho, tak cca od 3 mesicu si zacal noc natahovat.

• načítám...
4760
9.8.11 10:27
nosanek píše:
Jarus: maly je „kojenej“ odstrikat a flaska. Ale uz mame pres 7 mesicu, takze pres den zeleninka a ovoce, ale vecer mliko. Maly spi celkem slusne uz dlouho, tak cca od 3 mesicu si zacal noc natahovat.

to já to mám obráceně… od cca necelých 3 měsíců to stojí za prd… od tý doby, kdy jsem přestala zavinovat :cry:

• načítám...
2786
9.8.11 10:37
Jarka K píše:
nosanek píše:
to já to mám obráceně… od cca necelých 3 měsíců to stojí za prd… od tý doby, kdy jsem přestala zavinovat :cry:

a co prcka stáhnout tetra plenou?

my už nekojíme…a to bylo dnes poprvé co tak luxusně hajala!

• načítám...
4760
9.8.11 10:40
Kača.M píše:

a co prcka stáhnout tetra plenou?

my už nekojíme…a to bylo dnes poprvé co tak luxusně hajala!

mi přijde na stahování už starej, neni? A i si myslim, že by mi to už neprošlo, kdybych ho najednou chtěla stahovat :-(
a to jsi přestala kojit teď někdy a ona začala takhle spát nebo myslíš, že to nemá souvislost?

• načítám...
2786
9.8.11 10:43

může mít souvislost,přestaly jsme před měsícem(MM prostě nestačilo její spotřebě) a mně připadalo,že v noci si chce prso jen podudlat…že je to spíš o zvyku.. ale každý mrňous je jiný.. Starší holka byla na UM od narození a celou noc prospala až v roce…

• načítám...
2578
9.8.11 12:54

zdravím

: také vítám nové maminky :kytka:

: kaspinka: hezkou dovolenou :palec:

Tak já se také přidávám k těm co si stěžují na spaní miminka : Tobiášek se poslední dobou zhoršil, spávál celou noc tj. od 8 do 5 ráno ale ted se mi budí ještě v půlnoci :nevim: a to na noc dostává UM . Chtěla jsem dávát kaši ale tu dr. nedoporučila - prý je malej dost velkej a zbytečně by po ní přibíral, v půl roce máme 8
3kg. Zajmavý ale je že když jsme u našich tak malej spí celou noc :think: ale doma prostě ne - takže kdyby vás někoho napadlo čím to může být, tak dejte vědět :kytka:

klara: mě malej taky nutrilon nechtěl ani sunar - dávám hami a to mu chutná, tak udivíš třeba bude Davídkovi chutnat :palec:

• načítám...
4760
9.8.11 13:01
Marketa14 píše:
zdravím

: také vítám nové maminky :kytka:

: kaspinka: hezkou dovolenou :palec:

Tak já se také přidávám k těm co si stěžují na spaní miminka : Tobiášek se poslední dobou zhoršil, spávál celou noc tj. od 8 do 5 ráno ale ted se mi budí ještě v půlnoci :nevim: a to na noc dostává UM . Chtěla jsem dávát kaši ale tu dr. nedoporučila - prý je malej dost velkej a zbytečně by po ní přibíral, v půl roce máme 8
3kg. Zajmavý ale je že když jsme u našich tak malej spí celou noc :think: ale doma prostě ne - takže kdyby vás někoho napadlo čím to může být, tak dejte vědět :kytka:

klara: mě malej taky nutrilon nechtěl ani sunar - dávám hami a to mu chutná, tak udivíš třeba bude Davídkovi chutnat :palec:

tak když máme náhodou takovou noc, jak ty jí nazýváš zhoršenou, tak to si lebedim, jak to byla prima noc :mrgreen:
jinak my když jsme s malým byli na chatě, tak tam spal taky moc hezky. Kojila jsem v noci jen jednou a pak až třeba po pátý ráno… asi venkovskej vzduch či co :-(

• načítám...
1224
9.8.11 13:30
Jarka K píše:
jako dnešní noc stála za to!!! Jako by malej věděl, že jsem si tu na něj stěžovala a pěkně mi to dal sežrat… kojila jsem v 11, 1, 3 a 5… pak ještě bonusy v podobně toho, že v půlnoci začal brečet, ale jen chvilinku, jen aby nás vzbudil, pak chrněl dál… a po ranním kojení v 5 byl skoro do 6 vzhůru a pak usnul na NECELOU hodinu a pak už normálka vzhůru a spát chtěl až za dvě hodiny a to jen na 35 minut… :-(
Už si nikdy nebudu stěžovat. Slibuju!!! :mrgreen:

Tak u nás to bylo úplně obráceně. Po těch několika špatných nocích na dnešek spal docela dobře (od půl deváté, pak jedno kojení ve 4 a pak až ráno v 7). Dokonce usínání bylo snad nejlepší za poslední dobu :potlesk: Víc chválit nebudu, ať to nezakřiknu :-)

• načítám...
4760
9.8.11 13:46
Munchkina píše:
Jarka K píše:
Už si nikdy nebudu stěžovat. Slibuju!!! :mrgreen:
Tak u nás to bylo úplně obráceně. Po těch několika špatných nocích na dnešek spal docela dobře (od půl deváté, pak jedno kojení ve 4 a pak až ráno v 7). Dokonce usínání bylo snad nejlepší za poslední dobu :potlesk: Víc chválit nebudu, ať to nezakřiknu :-)

no tak to byla super noc!!! Takovou jsem nezažila už hodně dlouho… no víc jak čtvrt roku :-x

• načítám...
208
9.8.11 15:15

Malej je nervózní, když mu je teplo…dokonce jsem to četla i v některých diskusích, že když jim je horko, tak jsou nervózní a špatně spí…nebo spí jen krátce (přes den), ale jinak řešíme podobný problém…u nás se ze spaní pláče…

• načítám...
208
9.8.11 15:18

Holky kam chodíte k doktorovi!? Já malého ještě tady nemám nikde přihlášeného…máme doktora zatím stále na severu…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+