Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jako dnešní noc stála za to!!! Jako by malej věděl, že jsem si tu na něj stěžovala a pěkně mi to dal sežrat… kojila jsem v 11, 1, 3 a 5… pak ještě bonusy v podobně toho, že v půlnoci začal brečet, ale jen chvilinku, jen aby nás vzbudil, pak chrněl dál… a po ranním kojení v 5 byl skoro do 6 vzhůru a pak usnul na NECELOU hodinu a pak už normálka vzhůru a spát chtěl až za dvě hodiny a to jen na 35 minut… ![]()
Už si nikdy nebudu stěžovat. Slibuju!!! ![]()
Vitam nove maminky
![]()
Maly byl vcera taky protivny a v noci se porad budil - asi spatna konstelace hvezd, jak by napsala Kaca
Ale papali jsme ve 4 (kdyby vecer pojedl vic, ta ho ududlam v pohode dudanem) a az v 8 ![]()
ahojte!
Market dnes spala od 20h až až až až až až až do 6h!!!!! ![]()
jsme byli na kontrole v půl roce teda:
8250g a 66cm Macek no ..rostem do šířky.. ![]()
Tak Market mi fakt dělá radost.. za to Majda! od včera večera je absolutně hrozná,v noci spadla 2× z postele … to se nikdy před tím nestalo a furt jen zlobí a zlobí a to tak,že už ji i můj dal přes prdel a to už je co říct… ![]()
holky a to kojíte a takhle vám spěj nebo něco dáváte?
My jdem na půlroční dneska… tak pak dám vědět výsledky ![]()
Jarus: maly je „kojenej“ odstrikat a flaska. Ale uz mame pres 7 mesicu, takze pres den zeleninka a ovoce, ale vecer mliko. Maly spi celkem slusne uz dlouho, tak cca od 3 mesicu si zacal noc natahovat.
nosanek píše:
Jarus: maly je „kojenej“ odstrikat a flaska. Ale uz mame pres 7 mesicu, takze pres den zeleninka a ovoce, ale vecer mliko. Maly spi celkem slusne uz dlouho, tak cca od 3 mesicu si zacal noc natahovat.
to já to mám obráceně… od cca necelých 3 měsíců to stojí za prd… od tý doby, kdy jsem přestala zavinovat ![]()
Jarka K píše:nosanek píše:to já to mám obráceně… od cca necelých 3 měsíců to stojí za prd… od tý doby, kdy jsem přestala zavinovat
a co prcka stáhnout tetra plenou?
my už nekojíme…a to bylo dnes poprvé co tak luxusně hajala!
Kača.M píše:a co prcka stáhnout tetra plenou?
my už nekojíme…a to bylo dnes poprvé co tak luxusně hajala!
mi přijde na stahování už starej, neni? A i si myslim, že by mi to už neprošlo, kdybych ho najednou chtěla stahovat ![]()
a to jsi přestala kojit teď někdy a ona začala takhle spát nebo myslíš, že to nemá souvislost?
může mít souvislost,přestaly jsme před měsícem(MM prostě nestačilo její spotřebě) a mně připadalo,že v noci si chce prso jen podudlat…že je to spíš o zvyku.. ale každý mrňous je jiný.. Starší holka byla na UM od narození a celou noc prospala až v roce…
zdravím
: také vítám nové maminky ![]()
: kaspinka: hezkou dovolenou ![]()
Tak já se také přidávám k těm co si stěžují na spaní miminka : Tobiášek se poslední dobou zhoršil, spávál celou noc tj. od 8 do 5 ráno ale ted se mi budí ještě v půlnoci
a to na noc dostává UM . Chtěla jsem dávát kaši ale tu dr. nedoporučila - prý je malej dost velkej a zbytečně by po ní přibíral, v půl roce máme 8
3kg. Zajmavý ale je že když jsme u našich tak malej spí celou noc
ale doma prostě ne - takže kdyby vás někoho napadlo čím to může být, tak dejte vědět ![]()
klara: mě malej taky nutrilon nechtěl ani sunar - dávám hami a to mu chutná, tak udivíš třeba bude Davídkovi chutnat ![]()
Marketa14 píše:
zdravím: také vítám nové maminky
: kaspinka: hezkou dovolenou
Tak já se také přidávám k těm co si stěžují na spaní miminka : Tobiášek se poslední dobou zhoršil, spávál celou noc tj. od 8 do 5 ráno ale ted se mi budí ještě v půlnoci
klara: mě malej taky nutrilon nechtěl ani sunar - dávám hami a to mu chutná, tak udivíš třeba bude Davídkovi chutnata to na noc dostává UM . Chtěla jsem dávát kaši ale tu dr. nedoporučila - prý je malej dost velkej a zbytečně by po ní přibíral, v půl roce máme 8
3kg. Zajmavý ale je že když jsme u našich tak malej spí celou nocale doma prostě ne - takže kdyby vás někoho napadlo čím to může být, tak dejte vědět
tak když máme náhodou takovou noc, jak ty jí nazýváš zhoršenou, tak to si lebedim, jak to byla prima noc ![]()
jinak my když jsme s malým byli na chatě, tak tam spal taky moc hezky. Kojila jsem v noci jen jednou a pak až třeba po pátý ráno… asi venkovskej vzduch či co ![]()
Jarka K píše:
jako dnešní noc stála za to!!! Jako by malej věděl, že jsem si tu na něj stěžovala a pěkně mi to dal sežrat… kojila jsem v 11, 1, 3 a 5… pak ještě bonusy v podobně toho, že v půlnoci začal brečet, ale jen chvilinku, jen aby nás vzbudil, pak chrněl dál… a po ranním kojení v 5 byl skoro do 6 vzhůru a pak usnul na NECELOU hodinu a pak už normálka vzhůru a spát chtěl až za dvě hodiny a to jen na 35 minut…
Už si nikdy nebudu stěžovat. Slibuju!!!
Tak u nás to bylo úplně obráceně. Po těch několika špatných nocích na dnešek spal docela dobře (od půl deváté, pak jedno kojení ve 4 a pak až ráno v 7). Dokonce usínání bylo snad nejlepší za poslední dobu
Víc chválit nebudu, ať to nezakřiknu ![]()
Munchkina píše:Jarka K píše:Tak u nás to bylo úplně obráceně. Po těch několika špatných nocích na dnešek spal docela dobře (od půl deváté, pak jedno kojení ve 4 a pak až ráno v 7). Dokonce usínání bylo snad nejlepší za poslední dobu
jako dnešní noc stála za to!!! Jako by malej věděl, že jsem si tu na něj stěžovala a pěkně mi to dal sežrat… kojila jsem v 11, 1, 3 a 5… pak ještě bonusy v podobně toho, že v půlnoci začal brečet, ale jen chvilinku, jen aby nás vzbudil, pak chrněl dál… a po ranním kojení v 5 byl skoro do 6 vzhůru a pak usnul na NECELOU hodinu a pak už normálka vzhůru a spát chtěl až za dvě hodiny a to jen na 35 minut…
Už si nikdy nebudu stěžovat. Slibuju!!!Víc chválit nebudu, ať to nezakřiknu
no tak to byla super noc!!! Takovou jsem nezažila už hodně dlouho… no víc jak čtvrt roku ![]()
Malej je nervózní, když mu je teplo…dokonce jsem to četla i v některých diskusích, že když jim je horko, tak jsou nervózní a špatně spí…nebo spí jen krátce (přes den), ale jinak řešíme podobný problém…u nás se ze spaní pláče…
Holky kam chodíte k doktorovi!? Já malého ještě tady nemám nikde přihlášeného…máme doktora zatím stále na severu…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat