Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj už do téhle diskuze nakukuju dýl jak rok, mám pocit, že od jejího vzniku a dneska mě nějak napadlo jestli bych se k vám nemohla přidat?
Můj raubíř se narodil 26.2. 2011 ![]()
no určitě nezačínat s ovocem určitě začít nejprve mrkev pak petrželka a pak brokolice a nakonec to míchat vše dohromady jinak ja se teda taky loučím mějte se krásně a dobrou nocinku
Ahoj,
jsme zpět z „pidi“ dovolené
, užili jsme si to všichni, letos už i pořádně Vendulka, byla ze stanování nadšená - no a samozřejmě z toho všeho okolo
. Matěj to taky zvládl na jedničku, šikulka…
Vítám nové maminky ![]()
Baru - holky jsou opravdu nádherný! A to, že jsi mladá - nelze nesouhlasit s názory ostatních, není to o věku. Věřím, že jsi poctivá, milující a starostlivá máma.
Andynka - ty jo, to je teda kus
. Hele, ale malej je až březnovej, ne? ![]()
Ahoj holky,
ad příkrmy…já začala s uvařenou mrkvičkou, pak jsme zkusili brokolici, ale největší úspěch měla mrkev podušená s jablkem. Brokolice je u nás tabu…neuvěřitelně ho nadýmá.
Teda Andy to je opravdu kus chlapa…náš prcek nepatří k nejmenším a to má o kilo míň než tvůj v 6 měsících…a k tomu nutrilonu…jen typ…krmim malýho humanou proti ublinkávání, je stejného složení jako nutrilon, ale dá se sehnat o 50,– levněji…někdy i o víc a jsme s ní absolutně spokojení…ale je to jen typ…každá kačka dobrá.
A na porodní váze až tak nezáleží…náš prcek měl 4 a třičtvrtě a to už jste nás dávno dohnali a někteří tady i předehnali ![]()
Dobré ránko,
tak náš malej se dneska probudil s hroznou náladou, od 5 od rána brečel, v půl 7 jsem ho s brekem nakrmila a teď už zase spinká, nevim jestli byl nevyspalej, snad to bude lepší až se vzbudí…
Jinak ohledně těch příkrmů, já dávala od začátku lžičkou, byl naučenej už z kaše, takže lžičkou papat uměl, a začala jsem mrkví, pak mrkev+brambor a pak jsem střídala brambor+cuketa, brambor+brokolice, po měsíci jsem přidala maso a všechnu zeleninu dohromady a začla jsem dávat ovoce…
Žábo dobře, že jste si dovču užili ![]()
Supr holky…děkuji za typy…jinak ano, jsme březňáčci - jsme se k vám tak trochec vloudili…je mezi váma fajn…ale pokud to vadí, tak stačí říct..nevím, jak to tady funguje - hledáme známý, kamarády, někoho na pokec…v Brně bydlíme tak 4 měsíce a to ještě na víkendy jezdím na sever Moravy (tam mám všechny kamarády a rodinu). V Brně zatím nikoho neznám…
Zábřeh na Moravě, Šumperk, Chromeč, Leština, Postřelmov…Nový Malín…
Andynka - jasně, že nevadí
. Spíš jsem se divila, žes nenašla skupinu „březňátka 2011“, kde bys měla aktuálnější info vzhledem ke stejnému věku dětí (i když -sice jsme únorňátka, ale dost mimin se nám tady narodilo už v lednu, jedno dokonce v prosinci
) nebo přímo nějakou „brněnskou“, když se chcete seznámit. Naštěstí se nás tady ale Brňaček sešlo dost ![]()
rezinka - dobrej tip na kapky, dík
- už jsem o nich slyšela, tak jsi mi to připomněla
. Jsem ráda, že vám pomohli ![]()
klaaras - Mates byl protivnej včera
. Taky nevim, co to bylo…
No právě..je Vás tady Brňaček dost…jinde (březen 2011, březňátka 2011, atd.) byla tak jedna, dvě…nebo jsem prostě blbě hledala…ale už se tady začínám trochec orientovat, tak možná nakouknu i do jiných diskusí… ale v každém případě tady se mi líbí, takže pokud můžu zůstat, budu ráda ![]()
Holky co ještě dáváte za zeleninu? Já tu brokolici, brambor, cuketu, mrkev…dýni nemůžu sehnat, ale teď v srpnu už by měla být…a víc nevim…chtěla jsem i špenát, ten ale prý obsahuje hrozně moc dusičnanů…
Já zkoušela, kromě toho co jsi psala, petržel, květák a v malém množství i špenát…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat