Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
208
7.8.11 21:24

A není zač děkovat, rádo se stalo…

• načítám...
208
7.8.11 21:28

Jinak já se loučím, takže brou noc všem…pro dnešek pááá

• načítám...
7.8.11 21:33

Ahoj už do téhle diskuze nakukuju dýl jak rok, mám pocit, že od jejího vzniku a dneska mě nějak napadlo jestli bych se k vám nemohla přidat? :mrgreen: Můj raubíř se narodil 26.2. 2011 :)

• načítám...
7.8.11 21:40

no určitě nezačínat s ovocem určitě začít nejprve mrkev pak petrželka a pak brokolice a nakonec to míchat vše dohromady jinak ja se teda taky loučím mějte se krásně a dobrou nocinku

• načítám...
4354
7.8.11 23:21

Ahoj,

jsme zpět z „pidi“ dovolené :wink: , užili jsme si to všichni, letos už i pořádně Vendulka, byla ze stanování nadšená - no a samozřejmě z toho všeho okolo :lol: . Matěj to taky zvládl na jedničku, šikulka…

Vítám nové maminky :kytka:

Baru - holky jsou opravdu nádherný! A to, že jsi mladá - nelze nesouhlasit s názory ostatních, není to o věku. Věřím, že jsi poctivá, milující a starostlivá máma.

Andynka - ty jo, to je teda kus 8-o . Hele, ale malej je až březnovej, ne? :think:

• načítám...
898
7.8.11 23:34

Ahoj holky,
ad příkrmy…já začala s uvařenou mrkvičkou, pak jsme zkusili brokolici, ale největší úspěch měla mrkev podušená s jablkem. Brokolice je u nás tabu…neuvěřitelně ho nadýmá.

Teda Andy to je opravdu kus chlapa…náš prcek nepatří k nejmenším a to má o kilo míň než tvůj v 6 měsících…a k tomu nutrilonu…jen typ…krmim malýho humanou proti ublinkávání, je stejného složení jako nutrilon, ale dá se sehnat o 50,– levněji…někdy i o víc a jsme s ní absolutně spokojení…ale je to jen typ…každá kačka dobrá.
A na porodní váze až tak nezáleží…náš prcek měl 4 a třičtvrtě a to už jste nás dávno dohnali a někteří tady i předehnali :lol:

• načítám...
3524
8.8.11 08:05

Dobré ránko,
tak náš malej se dneska probudil s hroznou náladou, od 5 od rána brečel, v půl 7 jsem ho s brekem nakrmila a teď už zase spinká, nevim jestli byl nevyspalej, snad to bude lepší až se vzbudí…

Jinak ohledně těch příkrmů, já dávala od začátku lžičkou, byl naučenej už z kaše, takže lžičkou papat uměl, a začala jsem mrkví, pak mrkev+brambor a pak jsem střídala brambor+cuketa, brambor+brokolice, po měsíci jsem přidala maso a všechnu zeleninu dohromady a začla jsem dávat ovoce…

Žábo dobře, že jste si dovču užili :palec:

• načítám...
208
8.8.11 09:16

Supr holky…děkuji za typy…jinak ano, jsme březňáčci - jsme se k vám tak trochec vloudili…je mezi váma fajn…ale pokud to vadí, tak stačí říct..nevím, jak to tady funguje - hledáme známý, kamarády, někoho na pokec…v Brně bydlíme tak 4 měsíce a to ještě na víkendy jezdím na sever Moravy (tam mám všechny kamarády a rodinu). V Brně zatím nikoho neznám…

• načítám...
9199
8.8.11 10:19

andynko: upresni ten sever Moravy

• načítám...
208
8.8.11 10:59

Zábřeh na Moravě, Šumperk, Chromeč, Leština, Postřelmov…Nový Malín…

• načítám...
208
8.8.11 11:00

Proč septáš!? Znáš to tam!?

• načítám...
4354
8.8.11 12:04

Andynka - jasně, že nevadí :wink: . Spíš jsem se divila, žes nenašla skupinu „březňátka 2011“, kde bys měla aktuálnější info vzhledem ke stejnému věku dětí (i když -sice jsme únorňátka, ale dost mimin se nám tady narodilo už v lednu, jedno dokonce v prosinci :wink: ) nebo přímo nějakou „brněnskou“, když se chcete seznámit. Naštěstí se nás tady ale Brňaček sešlo dost :lol:

rezinka - dobrej tip na kapky, dík :kytka: - už jsem o nich slyšela, tak jsi mi to připomněla :wink: . Jsem ráda, že vám pomohli :hug:

klaaras - Mates byl protivnej včera :roll: . Taky nevim, co to bylo…

• načítám...
208
8.8.11 12:27

No právě..je Vás tady Brňaček dost…jinde (březen 2011, březňátka 2011, atd.) byla tak jedna, dvě…nebo jsem prostě blbě hledala…ale už se tady začínám trochec orientovat, tak možná nakouknu i do jiných diskusí… ale v každém případě tady se mi líbí, takže pokud můžu zůstat, budu ráda :)

• načítám...
3524
8.8.11 12:34

Holky co ještě dáváte za zeleninu? Já tu brokolici, brambor, cuketu, mrkev…dýni nemůžu sehnat, ale teď v srpnu už by měla být…a víc nevim…chtěla jsem i špenát, ten ale prý obsahuje hrozně moc dusičnanů…

• načítám...
208
8.8.11 12:37

Já zkoušela, kromě toho co jsi psala, petržel, květák a v malém množství i špenát…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+