Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jeee to je škoda, ale myslím že by cestu zvládl ![]()
Meral bohužel neznám.
Čau holky,
nestíhám, balím, vařím, peču…
Pod stan odjíždíme už zítra, když má být hezky, páč není jisté, že tam skrz počasí vydržíme až do neděle, tak aby to mělo vůbec smysl to tam všechno stavět
.
Ten sraz se zase ňák nevyvedl, když se to zrušilo u Dahlie, ani jsem nepočítala s jiným a nenakoukla sem - jinak bych dneska aspoň na chvilku někam dorazila (ale to bych asi šla spát nad ránem, než bych stihla všechny ty přípravy na zítra
).
Klaaras - Meral mi vůůůbec nic neříká
. Tu cestu by malej určitě zvládl, my jezdíváme do Plzně a z vlastní zkušenosti můžu říct, že čím dítě menší, tím lepší
. Ale strach chápu, D1 je hnus… ![]()
Každopádně o 18-tém srpnu vím jen to, že máme s manželem výročí svatby
(což by ale nemělo srazu překážet
) a v tom týdnu máme každý den od půl šesté plavání. Kdybychom něco spáchaly kdykoli do tří, půl čtvrté, tak není problém ![]()
Kaspinka - mně malej taky spadl, myslim že v neděli
, postele máme nízko hodně, je to jen matrace na roštu, takže max. 20 cm, ale plovoučka
. Byla jsem v šoku, ale jelikož mi takhle slítla už i Vendulka, docela rychle jsem se uklidnila
.
No když spadl i zkušené matce tak to jsem klidná
![]()
Jinak dneska jsme byli u dr páč malej měl včera 39° ale jinak mu nic nenašla tak je to asi fakt pořád od těch zubů
Doufám, že už ho to přejde a dovču přežijem:)
Holky chtěla jsem se zeptat nevíte co je to ta pátá, šestá nemoc a kolik jich vlastně je?
Ahojenky, mám čtyřměsíčního chlapečka a jsme v Brně noví… rádi bychom se s někým seznámili a zašli společně na procházku
Mějte se a smějte se, Andrea
Ahoj tak vítej:) plánujem za 14dní sraz tak to sleduj a určitě doražte ![]()
Ahoj,
Kaspi já jen vím, že kamarádky dvojčata měli šestou nemoc, ale už přesně nevím, jak to probíhalo, myslím, že určiě teploty…o pátý nevím nic a víc jich podle mě neni…ale uvidíme co napíšou zkušenější maminy ![]()
Já teď pořád řeším tu manželovu operaci, jsem z toho už hotová…čtu na netu ne moc dobrý věci a je mi z toho špatně…na jedný diskuzi mi rozmlouvají tu kliniku, protože je tam doktor, co to jedný paní zkazil, volala jsem tam a manžela by operoval jiný doktor
stejně je ale spousta lidí, kterým to zkazili, neříkám, že jen na týhle klinice, ale rizika tam jsou…a prý mají starý laser, tak jsem se tam na to taky ptala a ona mi řekla, že je 1-2 roky starý, ale nějak se zarazila, když jsem se zeptala…nevim, jestli nelhala…a my to musíme už dneska zaplatit, protože je to sleva a je to formou voucheru…no mám fakt divnej pocit…
Děkuji…už jsem byla zoufalá, že se s nikým snad neseznámíme…
A o jakej sraz jde!?
Klaaras: Sice nevím o co přesně jde, protože se tady ještě tolik neorientuji, ale drž se!! A hodně štěstí… v každém případě záleží na doktorovi (popř. člověkovi, na kterého kápneš) a ne na pověsti nemocnice či té instituce… je to o lidech a jejich přístupu…
Klary tak ty diskuze nečti!!!!
JEstli je to na voucher tak si to ještě rozmyslete, tahle klinika mi fakt nic neříká a ptala jsem se i manžela a taky nic.On byl na operaci s očima na poliklinice Viniční jmenuje se to Neovize (myslím) už asi před 10lety a pořád dobrý.Měl 8 dioptrií.A na tuhle jsem slyšela jen samou chválu.Tak se koukni na tuhle a uvidíte:)
Andy domlouváme se na termín 18.8. případně někdy ten týden.A buď se někde projdem nebo někam sednem, záleží na počtu a počasí ![]()
Dobře, dobře…tak pokud budeme tady (nebudu s prckem odjetá na severu), tak se určitě rádi přidáme… budu moc ráda za možnost seznámení se s Vámi osobně ![]()
A kde se tak scházíte!? Ať mám nějakou představu a můžu si to vyhledat na googlu - Brno moc neznám ![]()
kaspi 18.8, zatim nic nemam, ale jeste se pak musime pripomenout nebo na to zapomenu
meral je nekde na kolisti blizko urazove nemocnici ale vubec si nevybavuji ze by v tech mistech neco takoveho bylo
Holky tak ten srazík zase beze mě
nakonec jsme tu operaci zrušili…a mě se hrozně ulevilo…jen mě mrzí, že vás neuvidim…
Andy vítej ![]()
Klary aspoň se nebudeš nervit
Tak si udělejte výlet do Brna a uvidíme se:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat