Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
2.8.11 20:51

Jeee to je škoda, ale myslím že by cestu zvládl :wink:
Meral bohužel neznám.

• načítám...
4354
2.8.11 21:16

Čau holky,

nestíhám, balím, vařím, peču… :mrgreen: Pod stan odjíždíme už zítra, když má být hezky, páč není jisté, že tam skrz počasí vydržíme až do neděle, tak aby to mělo vůbec smysl to tam všechno stavět :roll: .

Ten sraz se zase ňák nevyvedl, když se to zrušilo u Dahlie, ani jsem nepočítala s jiným a nenakoukla sem - jinak bych dneska aspoň na chvilku někam dorazila (ale to bych asi šla spát nad ránem, než bych stihla všechny ty přípravy na zítra :mrgreen: ).

Klaaras - Meral mi vůůůbec nic neříká :nevim: . Tu cestu by malej určitě zvládl, my jezdíváme do Plzně a z vlastní zkušenosti můžu říct, že čím dítě menší, tím lepší :mrgreen: . Ale strach chápu, D1 je hnus… :-?
Každopádně o 18-tém srpnu vím jen to, že máme s manželem výročí svatby :lol: (což by ale nemělo srazu překážet :wink: ) a v tom týdnu máme každý den od půl šesté plavání. Kdybychom něco spáchaly kdykoli do tří, půl čtvrté, tak není problém :pankac:

Kaspinka - mně malej taky spadl, myslim že v neděli :think: , postele máme nízko hodně, je to jen matrace na roštu, takže max. 20 cm, ale plovoučka :roll: . Byla jsem v šoku, ale jelikož mi takhle slítla už i Vendulka, docela rychle jsem se uklidnila :lol: .

• načítám...
12429
2.8.11 21:45

No když spadl i zkušené matce tak to jsem klidná :mrgreen: :wink:

Jinak dneska jsme byli u dr páč malej měl včera 39° ale jinak mu nic nenašla tak je to asi fakt pořád od těch zubů :roll: Doufám, že už ho to přejde a dovču přežijem:)

Holky chtěla jsem se zeptat nevíte co je to ta pátá, šestá nemoc a kolik jich vlastně je?

• načítám...
208
3.8.11 10:23

Ahojenky, mám čtyřměsíčního chlapečka a jsme v Brně noví… rádi bychom se s někým seznámili a zašli společně na procházku :)Mějte se a smějte se, Andrea

• načítám...
12429
3.8.11 10:32

Ahoj tak vítej:) plánujem za 14dní sraz tak to sleduj a určitě doražte :wink:

• načítám...
3524
3.8.11 10:34

Ahoj,

Kaspi já jen vím, že kamarádky dvojčata měli šestou nemoc, ale už přesně nevím, jak to probíhalo, myslím, že určiě teploty…o pátý nevím nic a víc jich podle mě neni…ale uvidíme co napíšou zkušenější maminy :-D

Já teď pořád řeším tu manželovu operaci, jsem z toho už hotová…čtu na netu ne moc dobrý věci a je mi z toho špatně…na jedný diskuzi mi rozmlouvají tu kliniku, protože je tam doktor, co to jedný paní zkazil, volala jsem tam a manžela by operoval jiný doktor :nevim: stejně je ale spousta lidí, kterým to zkazili, neříkám, že jen na týhle klinice, ale rizika tam jsou…a prý mají starý laser, tak jsem se tam na to taky ptala a ona mi řekla, že je 1-2 roky starý, ale nějak se zarazila, když jsem se zeptala…nevim, jestli nelhala…a my to musíme už dneska zaplatit, protože je to sleva a je to formou voucheru…no mám fakt divnej pocit…

• načítám...
208
3.8.11 10:52

Děkuji…už jsem byla zoufalá, že se s nikým snad neseznámíme… :D A o jakej sraz jde!?

• načítám...
208
3.8.11 10:56

Klaaras: Sice nevím o co přesně jde, protože se tady ještě tolik neorientuji, ale drž se!! A hodně štěstí… v každém případě záleží na doktorovi (popř. člověkovi, na kterého kápneš) a ne na pověsti nemocnice či té instituce… je to o lidech a jejich přístupu…

• načítám...
12429
3.8.11 11:12

Klary tak ty diskuze nečti!!!! :wink: JEstli je to na voucher tak si to ještě rozmyslete, tahle klinika mi fakt nic neříká a ptala jsem se i manžela a taky nic.On byl na operaci s očima na poliklinice Viniční jmenuje se to Neovize (myslím) už asi před 10lety a pořád dobrý.Měl 8 dioptrií.A na tuhle jsem slyšela jen samou chválu.Tak se koukni na tuhle a uvidíte:)

Andy domlouváme se na termín 18.8. případně někdy ten týden.A buď se někde projdem nebo někam sednem, záleží na počtu a počasí :wink:

• načítám...
208
3.8.11 12:03

Dobře, dobře…tak pokud budeme tady (nebudu s prckem odjetá na severu), tak se určitě rádi přidáme… budu moc ráda za možnost seznámení se s Vámi osobně :)

• načítám...
208
3.8.11 12:05

A kde se tak scházíte!? Ať mám nějakou představu a můžu si to vyhledat na googlu - Brno moc neznám :(

• načítám...
2000
3.8.11 12:38

kaspi 18.8, zatim nic nemam, ale jeste se pak musime pripomenout nebo na to zapomenu

• načítám...
2000
3.8.11 12:40

meral je nekde na kolisti blizko urazove nemocnici ale vubec si nevybavuji ze by v tech mistech neco takoveho bylo

• načítám...
3524
3.8.11 19:20

Holky tak ten srazík zase beze mě :-( nakonec jsme tu operaci zrušili…a mě se hrozně ulevilo…jen mě mrzí, že vás neuvidim…

Andy vítej :kytka:

• načítám...
12429
3.8.11 20:06

Klary aspoň se nebudeš nervit :wink: Tak si udělejte výlet do Brna a uvidíme se:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+