Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
a kde dame sraz nekde v centru??? ja bych mohla treba kolem 10-11???
Ještě uvidíme, jak se to bude hodit ostatním, já bych klidně sraz dala někde v centru.
Ve středu nemůžeme dopoledne my.
Markit ty se máš, že máš doma maséra, nechceš si je na chvíli vyměnit ![]()
Já chodila rok v kuse na masáž 2× měsíčně a pokaždý mi to takhle strašně bolelo a nepomáhalo, občas jsem z ní dostala migrénu
mám problémy s krční páteří, 2 a 3 obratel mám vychýlený, ani já sama si to nemůžu zlehka rozmasírovat, protože to fakt bolí jen si na to sáhnu
ale už jsem si na to tak nějak zvykla…několikrát denně si musim prokřupat krk a je to lepší…jednou jsem si ho rána křupla a už jsem hlavu nevrátila
zablokovala jsem si ho, musela jsem na pohotovost na injekci ![]()
klary a chodila si fakt k dobrymu maserovi, nemel jen rychlo kurz??? manzel studoval sportovni vysokou a tam se ucili i masaze. a s tim ze ho mam doma to je asi tak jak kdyz kovarova kobyla chodi bosa. neni cas na masaze a kdyz se nejaky najde tak mozna jednou za mesic a pul, ale treba az bude malej vic samostatny tak bude vic casu
jinak sraz teda si nebude jak koukam moc brnacek se tu neozvalo, tak co ho teda nechat na patek v 12 na ceske??? to bych mela byt v brne
Marki . v pátek tu někdo nemohl, tak nevím
Já v pátek každopádně můžu. Ale úterý by se mi hodilo víc teda. ![]()
Markit to tak bývá
no, vystřídala jsem jich víc, u tý jedný jsem pak zůstala…bylo to u všech stejný…jsem smířená s tím, že už mi nikdy nepřestanou bolet ![]()
Dneska to vypadá na pěkný den, tak snad to vyjde…
Za 14 dní má manža 3 dny dovču, tak se chystáme na výlet na Hlubokou, tak snad bude hezky…teda jen jestli už budeme mít naše auto, pořád je v servisu
s tímhle půjčeným roomsterem by jsme tam nejeli, je to hrozný auto, nic se tam nevejde a žere jako blázen…ale těšim se tam, ještě jsem tam nebyla, tak doufám, že s kočárem to nebude žádný problém…
beruškaa82 píše:
Marki . v pátek tu někdo nemohl, tak nevímJá v pátek každopádně můžu. Ale úterý by se mi hodilo víc teda.
Já jsem čekala, jestli se neozve nějaký verrdikt včera večer. Dnešek by se mi hodil, ale je asi pozdě na domluvu. Zítřek taky zatím OK, ale ještě si budu něco domlouvat tak to bych musela vědět zavčas. Pá zatím nevím. každopádně čas 12:00 je trochu mimo, Vojtí papá příkrm mezi 11:30-12:00, kdy mi současně Míša spí( cca do 13:30 a pak obědvá zase on) , takže se nemůžu hnout z domu.
Tak jedině zítra, ale dopoledne budu s malým v nemocnici, nevím, jak se to protáhne a taky bych ráda ještě dom, nakrmit, to je fakt. Ještě příkrmy na veřejnosti nemáme nacvičené.
Nejdřív po poledni.
Holky brňandy můžete mi doporučit nějaký hotel nebo hezký penzion v Brně? 18.8. jedu s manželem i s malým do Brna, manža jde na operaci očí, budem tam muset přespat…nechce se mi hledat na netu, tak kdyby jste o něčem věděly…nemusí to být nějak extra drahý ani nic levnýho a hroznýho, prostě normální, abych se tam nebála mít malýho ![]()
Kláry návštevy jsme ubytovávali tady http://www.penzion-bed-breakfast-brno-komarov.rs-ubytovani.info/ je to nové a docela hezké.Ale je to u silnice, což by vám na jednu noc nemuselo vadit:)
Mohli bysme udělat sraz i s tebou jak tu budeš
Holky brňandy co vy na 18.8?:)
Kaspinka píše:
Mohli bysme udělat sraz i s tebou jak tu budešHolky brňandy co vy na 18.8?:)
Tak to vážně nevím, co bude 18.8. ![]()
Já jen abyste s tím mohli případně počítat a zkusit si nic neplánovat ![]()
Kaspi děkuju mrknu na to
A ten srazík mě taky napadl, jen nakonec asi pojedem bez malýho, mamina mi nabídla, že ho pohlídá, první jsem nechtěla, nevydžim to bez něj, ale pak jsem přemýšlela a bude to lepší…pojedem po D1 a tam se furt něco děje, tak bude lepší, když bude doma v bezpečí, ale já se bez něj zbláznim ![]()
Toho 18. budeme mít celý den volný, manža má být na klinice v 9:45 na předoperačním vyšetření a pak volno a v pátek půjde na operaci, jestli mu vyšetření dopadne dobře a pak hurá domů…takže vás ráda uvidim ![]()
Jo holky neslyšely jste nějaký reference na oční centrum Meral v Brně?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat