Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaspi na to že je to na dobrou noc, tak jste jí teda moc dobrou neměli ![]()
A v lékárně je u vás nemají? Mě ani nenapadlo, že bych je tam nesehnala…
Nosánku děkuju ![]()
Mě spíš nenapadlo je tam hledat:)
Když jsem ji dala prvně tak jsem nevěděla že ho bolí z toho takže takových nocí už bylo víc.Pak jsem dala zpátky tu rýžovou a dobrý.Tak jsem si řekla, že ho na to budu zvykat a míchala jsem mu to, ale včera jsem jí dala asi moc.Takže na to prdím a bude mít jen rýžovou:)
Tak to zkus, tam je určitě seženeš
hlavně si dej bacha, aby ti dali ty Natural, ty jsou úplně bez soli…
No to je divný, možná zkusit jí dát dýl, třeba až za měsíc…
já ještě jinou dávat nezkoušela pořád jen rýžovou od Nutrilonu, teď už i s příchutí, ale ještě pořád od 4m, na ty od 6m jsem ještě nepřešla, ale asi už je koupim, když má i Nutrilon 2…
No bila jsem se do hlavy celou noc
Koukala jsem že mám doma ještě další (jednak mi přišli nějaké vzorečky) a ještě mám od 6.měs rýžovo-mléčnou takže jest co bude:)
Holky, když tak mluvíte o těch křupkách, tak jsem viděla nějaké kukuřičné v Lidlu, žádnou sůl jsem ve složení nenašla jen tu kukuřici. Tak nevím, jestli jsou vhodné…
Ahojky,
Klary fotky jsou super…díky za přístup…jste krásná rodinka ![]()
Pádím makat, nestíhám…sotva dočítám ![]()
reshberry : dají se sehnat křupky bez soli, bez všeho, jen čistá kukuřice, já viděla jedny takové tyčinky v bille a sehnala jsem pak ještě jedny Bio kukuřičná křupka natural od Topbio (Brno), jen si vzpomenout, kde jsem je kupovala, snad v DM? Jo a pozor, někde píšou, že některé mohou obsahovat stopy arašídů. Tyhle jsou super.
Tady ty co mám z lékárny jsou taky jen kukuřice, voda, bez použití tuku a bezlepkové ![]()
Kaspi : my dáváme pořád tu Nutrilon obilno-mléčnou (bez lepku): vanilka, jablíčko (myslím že je to místo té hruškové) nebo jen čistá rýžová, zatím jen ty od 4. měsíce. I když včera už nám bylo 6 měsíců. Zavádíš nějaké krupicové nebo tak? Vůbec netuším, jakou jinou, tahle obstála a spinká celou noc, bez bolení bříška.A má tam další dávku UM částečně.
Beruško dala jsem krupicovou od Hami na dobrou noc ale už nikdy víc!!!Taky zkusím tu od Nutrilonu, máme i UM Nutrilon tak snad to bude ok:)
Kaspi my jsme taky na kašičce od nutrilonu-je to obilno mléčná kaše od ukončeného 4. měsíce-a žádné bolení bříška a ani prdíci nebyli-a mlíčko máme taky nutrilon HA ![]()
holky mám to hrotit
malej my blbě začal pít z flašky-jednou vypije 180ml a je spokojenej-pak 210ml a vypadá že má ještě hlad že by si ještě dal-pak 150ml a teď my dokonce vypil jen 90ml
a víc do něj nenarvu ale je spokojenej a vypadá to že snad půjde i spinkat
mám to nějak hrotit nebo ne
nebo jak nejsou ty vedra tam mu stačí míň
a pije menší porce ![]()
tu 210ml vypije večer mezi tou 23-24 hodinou
jinak ne
a tu 1802ml dá ráno po probuzení což je v intervaleh mezi 5-7 hodinou ranní
a přes den pije strašně málo-po té 90ml to vypadá že my každou chvíli usne
já bych to moc nehrotila,Market mi třeba pila dnes zatím takto:
00:00-160ml 05:00-160ml 09:30-250ml ![]()
12:00-cca 100gr mrkev+brambor+brokolička + 60ml
pokud vypadá spokojeně.. důležité je,jestli přibývá a denně celkem dá cca tu dávku,kterou by měl.. Market denně dá cca litr nutroša,ta velká 800gr.krabica mi vydrží sotva 5dní ![]()
Kača děkuju za uklidnění-přibývá pěkně
na nožičkách už máme pěkný faldíky ![]()
a to my jsme taky na nutrilonu ale na 1HA-malá pikslička-jen 400g za 279kč a máme 2 a půl na týden
otesánek ![]()
Tak dnes mame presne 7 mesicu 7380 g a vyfasli jsem vcelku Prevenaru.
Hromnice: taky bych to nehrotila. Danecek nevypije co by mel a pribira. Pije sice 160-220 ml, ale jen tak 4× denne, kdyz se postesti, tak 5×, ale to uz pije okolo tech 160 ml a pri obidku mi vypije tak 60 ml. Vse je MM, vodu ci caj do nej dostanu jen po lzickach, z flasky vubec. Ted pridame i ovoce a vypije mi zase tak o 100 mene
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat