Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Maminky, maminka z jine diskuse prosi o nazor, kdo mate X-lander (X3) nebo inglesinu magnum.
https://www.emimino.cz/…agnum-76520/
Predem dekuje ![]()
Tak kašička na noc dobrá
a teď jsem mu k obědu dala první mrkvičku a spapal asi 3 lžičky ![]()
ale ptám se-plínka je celá od mrkvičky a tak jsem se chtěla zeptat-v čem perete ty skvrny po těch příkrmech a pouští to
nebo mám vyhradit pár plínek a bryndáčky a ty budou jen na příkrmy
jak to děláte s praním vy-díky moc za odpovědi
Peru od začátku v Persil sensitive, pokud jsou nějaké skvrny pocákám Vanishem, nechám chvilku působit nebo namočím přes noc.My jsme u jídla jak čuňata
takže tohle opravdu pomáhá, mám vyzkoušeno:)
Kaspinka píše:
Peru od začátku v Persil sensitive, pokud jsou nějaké skvrny pocákám Vanishem, nechám chvilku působit nebo namočím přes noc.My jsme u jídla jak čuňatatakže tohle opravdu pomáhá, mám vyzkoušeno:)
taky tak
,ale prášek máme Lanzu..
Já jsem na začátku dala mrkvičku ze skleničky, ale ta nejde ani za boha vyprat
teď příkrmy vařím a taky peru v tom persilu a kdyžtak dám vanish a je to OK ![]()
Já se vás na to taky chtěla zeptat
dnes jedu koupit vanish
a myslíte, že pustí i ty starší skvrny? Drhla jsem to i v ruce, pak do pračky a nic…
Ahoj holky, myslíte že je možné, aby Adeli měla od zubů už asi 5 týdnů večer zvýšenou teplotu??? ![]()
Mívá cca 37,5 po odečtu, ale včera dokonce až 37,9!
Nateklé mi to nepříjde, ale cítím že se tam prořezávají… Jsou trošku i vidět. ![]()
VVV no k zoubkům teploty bývají, jen nevím, jestli takhle dlouho, i když možný to je, možná je bude mít do tý doby než jí vylezou… ![]()
Tak my jsme zas měli bezvadnou noc
Zase jsem večer do té našírýžové kaše přidala i trochu té krupicové aby si na ni Bobeš zvykal a zase celou noc prořval, že ho bolelo břicho.Zas jsem si ho brala do postele
páč taťku jsme tím vyštvali do obýváku.Místo toho aby spal celou noc tak v intervalech řve
Dneska už letí do koše a je!!! ![]()
Kaspi a normální krupičku nebo něco jako je ta rýžová od Nutrilonu?
Já včera v lékárně koupila ty kukuřičký křupky Natural, abych je měla doma, kdybych je malýmu chtěla dát a manža mu jí hned včera nacpal, se z něj picnu, ale malýmu chutnaj ![]()
Je to Hami na dobrou noc Krupicová s vanilkou, už nikdy více ![]()
Ty křupky sháním taky,ale tady je mají jen ve zdravých výživách nebo malých potravinách které nemám v okolí tak je pořd ještě nemám.
Klari: tak to mas dobreho muze
. Ja dala malemu banan a muj po me malem rval, ze se udusi a jestli ho vubec muze atd.
![]()
Klari a Kaspi: fotecky mate krasne a samozrejme krasne chlapy - jak male, tak velke
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat