Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
brnandy, me to zase nevyjde, jedeme zitra nejspis s manzelem do prahy, a vracime se nejspis az v patek, ale co ten dalsi tyden??? rada bych vas videla
Mně se to zítra taky nehodí a ve středu můžu, ale až odpoledne. Čtvrtek, pátek by to bylo ideální. Nebo příští týden taky. ![]()
Tak já jsem teda taky pro příští týden, čt a pá jsou pro nás pasé:)
Holky kdyby jste se chtěly mrknout, tak jsem si vytvořila nový album s těma fotečkama v půl roce
máme jich kolem 160, tak jsem něco vybrala ![]()
Stálo to 700,– focení, 6 větších vyvolaných fotek a CD se všema fotkama…
klaaras píše:
Holky kdyby jste se chtěly mrknout, tak jsem si vytvořila nový album s těma fotečkama v půl rocemáme jich kolem 160, tak jsem něco vybrala
a kde se teda můžem pokochat?
tak to je super cena klarko
jinak dneks jsme byli u dr na ockovani, a mame 7550g a 65cm
Marki ještě že jsi mi to připoměla:)My jsme taky byli u dr na očkování a my máme 6180g a 63cm ![]()
Marki, Kaspi : gratuluju
, nám dnes naměřili 6820g a 68 cm ve špitále.
Tak příští týden, snad nevznikne to samé co tento, jeden nemůže pondělí, druhý úterý ![]()
Dobré dopoledne ![]()
Všem gratuluju ke krásným mírám
![]()
Dnes budu poprvé péct králíka pro manžela, tak vůbec nevim jak to dopadne…já to nejim ani jsem nikdy nejedla, takže vůbec nevim, jak dlouho se tak peče a jak má vypadat až bude hotovej…jsem na to zvědavá
Malej ho měl v neděli, ale pro něj je to mnooohem jednodušší ![]()
Klary jestli ho jen pečeš na šťávě tak ho nech tak 1,5-2hoďky.Poznáš to podle toho když ho ochutnáš nebo aby nebyl u kosti syrovej.Doporučuju péct se slaninou aby nebyl tak suchej
A malýmu jsi ho vařila?
Kaspinka píše:
Klary jestli ho jen pečeš na šťávě tak ho nech tak 1,5-2 hoďky.Poznáš to podle toho když ho ochutnáš nebo aby nebyl u kosti syrovej.Doporučuju péct se slaninou aby nebyl tak suchejA malýmu jsi ho vařila?
Naprosto souhlasim. Ja ho pekla prvne pred cca 10 dny a bylo to zaroven maleho prvni maso, samozrejme varene.
Holky, bobisci pekne rostou. Kde jsou ty 2-3 kg uzlicky?? To me mini miminko prave „znasilnuje“ krysu a strasne se rozciluje ![]()
ahoj holky ![]()
Tak se zas po dlouhé době hlásím. Máme se krásně. Od neděle jsme oficiálně začali přikrmovat(předtím to bylo jednou jo 4krát ne) a zkoušíme nejdříve kašičku-máme mléčnou od nutrilonu-a výsledek: malej krásně papinká, polyká a sní celou mističku
kakáme krásně i s kašičkou a prdíme os to šest taky
takže žádnej břicha bol se nekonal teda zatím-v neděli a včera ji dostal na zkoušku na oběd-právě kvůli těm prdíkům a kakání
ale když je zatím všechno v pohodě tak dneska ji dostane poprvé na večer před spaním tak jsem zvědavá jaká bude noc ![]()
jinak míry miminek máte krásný
my jdem na kontrolu až 5. srpna a měli by jsme dostat už konečně i to první očkování
Kaspi jak Beník přežil očkování a následky nějaké jsou-docela se toho bojím-ještě štěstí, že jdeme v pátek ![]()
jinak my dneska máme s manžou 3 leté výročí od svatby
a oslava bude o víkendu v sobotu a tchýně bude hlídat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat