Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jj,přesně tak…náš malej se narodil 15.ledna a ukončený 6.měsíc měl teď 15.července ![]()
Kaspinka píše:
Jestli je vám 18.srpna 6 měsíců tak je to za B:)protože do 18srpna jste 5měs+1 den, 2dny,.....takže 18srpna ukončíte 6měsíc:)Pokud počítám dobře tak se malej narodil 18února:)
Kaspi díky moc
jsme narozený 18. února-tak jsme neměli pravdu ani jeden
ještě že jsem se zeptala-takže v srpnu najíždíme na nutrilon 2
toto letí
to počasí by mně taky zajímalo ![]()
v Praze od včerejšího odpoledne dost vytrvale prší
a já přemýšlím jestli mám nasadit kočár a pláštěnku na kočár a vyrazit nebo ne ![]()
je fakt že krátká procházka by asi nemohla uškodit ne
nebo jo
co když my potom nastydne a já si budu vyčítat že jsem vůbec lezla ven
zatím mám doma aspoň trošku pootevřené okno
a melej při tom krásně spinká jak je ten vzduch jinej
a nejsou ty hnusný vedra
Já občas v děšti jdu ven s malou, ale ne když prší hodně, už jen z toho, že se mi nechce vláčet se v dešti, ale když trošku poprchává tak si myslím, že to nevadí. Obleču ji, v kočárku má deku a pak ještě tu pláštěnku na kočárku, myslím, že to ničemu nevadí. ![]()
Dnes jsme byly u dr. a říkal, že jí mám dát žloutek…to jako jednou týdně kousek (nebo celý?)
normálně uvařit v té zelenině co vařím? A pak už jí mám dávat i maso tak jsem zvědavá jak nám bude chutnat.
Já právě chodím za každého počasí, i v zimě.Náš malý je zvyklý na studený odchov takže to moc neřeším:)Ale právě hodně mamin jak se trochu zatáhne sedí doma, tak mě jen zajímalo jestli jsem za exota sama nebo je nás víc ![]()
Vajíčko se vaří normálně celé zvlášť a pak se jen přidá žloutek do jídla.Bílek musíš sněst ty ![]()
Jestli neprší nějak moc a chce se ti, tak si myslím, že klidně můžeš…
My ten žloutek máme dávat 1× týdně celý…já asi uvařim zvlášť celý vajíčko a pak ten žloutek přidam k zelenině ![]()
Už se taky těším až půjdem ven, sice je tu dneska fakt hnusně, ale naštěstí ještě neprší…pořád lepší než sedět doma…včera pršelo celý den jak blázen…
Ahoj, taky se chystám ven, jen teda nevím, jak moc prší, někdy se to dá hůř poznat. Ale až po obídku.
Kaspinka : prosím tě, v čem chodí Beník do bazénku, pořídila jsi mu ty neoprenový plavečky, já jsem to pochopila tak, že je to snad povinnost si to tam zakoupit. A chodíš tam teď s Marki nebo sama?
Nám Mudra doporučila všechno možný, ale o žloutku nepadlo ani slovo. S Nutrilonem 2 začneme asi zítra, dochází nám 1 a do 6 měsíců zbývá pár dní.
Převařujete ovoce? Nám doporučila i syrový. Není třeba jablko a broskev alergen? Pro mě teda jo. Ještě někde musíme splašit nekovový struhadlo, nemáte typ?
Jo a holky, dáváte do sporťáku nějakou vložku?
Holky přidala jsem nové album tak jestli chcete tak koukněte:)
Beru povinnost to není.Já mám plavky z tesca a ty jejich tam snad ani nikdo nemá:)Teď chodíme s Markétou a je to super.Teda až na včerejšek, šel s ním do bazénku manžel a malej začal v půlce tak řvat že jsme to vzdali a šli se osprchnout a on chudák řval, protože byl pos… až za ušima ![]()
Jinak ovoce se má převařovat, kromě banánu teda.My zatím dáváme jen přesnídávky, ale dala jsem i meloun a kousíček meruňky a je v pohodě.
Myslím, že broskev je alergen, ale jablíčko? Taky jsem ho ještě nedávala syrové, ale vyzkouším, nějaké slaďoučké. A proč nekovové struhadlo? Kvůli vitamínům? Určitě bude nějaké keramické nebo skleněné, ale prý to skleněné špatně strouhá. Nebou jsou takové mystičky na kterých to jde přímo strouhat.
Kaspi taky s kamaradkou chodime za kazdeho pocasi ale je pravda ze kdyz neni krasne tak jsme v lesoparku v podstate samy ![]()
Kaspi : tak to je super, že může zaskáknout i manžel. No ten si uměl vybrat dobu ![]()
Koupím asi plínečky v DM a bude.
Meloun, jo? taky můžeme vyzkoušet. Já mám zálusk na kanadské borůvky, na chatě jich máme hafo.
MartinaG : no, já myslím, že jablko taky, protože já když mám sezonu, tak jablko mi spouští úžasné záchvaty hlavně ty Golden, To stejné broskev, syrová mrkev a vše, kde je hodně karotenu bez výjimky.
Ty mističky znám, jen nevím, kde je sehnat.
Jo plavací plíny mám taky d DM a příjdou mi podle toho co jsem viděla za tu cenu nejlepší:)
tak my jsme dneska dali hovezi s bramborem a mrkvi, my ted dost sklenickujeme, takze masove prikrmy od Hami to jisti. Jsme porad na cestach a neco zarizujeme, takze varit nestiham. Ale odpo odjizdime ke tchyni a tam bude mit Marcusek cely pobyt zase poctivou zeleninku. My jsme dneska litali po Praze v desti a malemu se nic nestalo neni prece z cukru:) Byl pekne nabaleny a v autosedacce na nej neprselo. My take chodime ven za kazdeho pocasi, kdyz se ovsem mamince chce:)kdyz je osklivo a nechce se mi ven, tak proste cvicime gaucing. Maly ma take studeny odchov, ja jsem vyrostla v panelaku, vecne kalhotkova teplota a doma jsme meli sterilni prostredi, protoze matka je zdravotnik - a byly jsme se segrou vecne po nemocnicich, takze jsem zastancem toho trosku ditko otuzovat a doma mit sice uklizeno, ale maniak nejsem:) Ja si uzivam posledni chvilky s malym, pak zapnu naposledy mycku, odvezeme ho a pak si sbalime - to jsme jeste nestihli a pak huraaaaaa…tak se tady mejte hezky, opatrujte se a za 12 dni papapa
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat