Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
21.7.11 11:48

Jj,přesně tak…náš malej se narodil 15.ledna a ukončený 6.měsíc měl teď 15.července :-)

• načítám...
3968
21.7.11 12:05
Kaspinka píše:
Jestli je vám 18.srpna 6 měsíců tak je to za B:)protože do 18srpna jste 5měs+1 den, 2dny,.....takže 18srpna ukončíte 6měsíc:)Pokud počítám dobře tak se malej narodil 18února:)

Kaspi díky moc :-D jsme narozený 18. února-tak jsme neměli pravdu ani jeden :-D ještě že jsem se zeptala-takže v srpnu najíždíme na nutrilon 2 :-D toto letí

• načítám...
3968
21.7.11 12:10

to počasí by mně taky zajímalo :-D
v Praze od včerejšího odpoledne dost vytrvale prší :-( a já přemýšlím jestli mám nasadit kočár a pláštěnku na kočár a vyrazit nebo ne :?:
je fakt že krátká procházka by asi nemohla uškodit ne :?: nebo jo :?: co když my potom nastydne a já si budu vyčítat že jsem vůbec lezla ven :nevim: zatím mám doma aspoň trošku pootevřené okno :?: a melej při tom krásně spinká jak je ten vzduch jinej :-D a nejsou ty hnusný vedra

• načítám...
1794
21.7.11 12:25

Já občas v děšti jdu ven s malou, ale ne když prší hodně, už jen z toho, že se mi nechce vláčet se v dešti, ale když trošku poprchává tak si myslím, že to nevadí. Obleču ji, v kočárku má deku a pak ještě tu pláštěnku na kočárku, myslím, že to ničemu nevadí. :?:
Dnes jsme byly u dr. a říkal, že jí mám dát žloutek…to jako jednou týdně kousek (nebo celý?) :?: normálně uvařit v té zelenině co vařím? A pak už jí mám dávat i maso tak jsem zvědavá jak nám bude chutnat.

• načítám...
12429
21.7.11 12:33

Já právě chodím za každého počasí, i v zimě.Náš malý je zvyklý na studený odchov takže to moc neřeším:)Ale právě hodně mamin jak se trochu zatáhne sedí doma, tak mě jen zajímalo jestli jsem za exota sama nebo je nás víc :mrgreen:

Vajíčko se vaří normálně celé zvlášť a pak se jen přidá žloutek do jídla.Bílek musíš sněst ty :-D

• načítám...
3524
21.7.11 12:34

Jestli neprší nějak moc a chce se ti, tak si myslím, že klidně můžeš…

My ten žloutek máme dávat 1× týdně celý…já asi uvařim zvlášť celý vajíčko a pak ten žloutek přidam k zelenině :nevim:

• načítám...
3968
21.7.11 12:37

tak až se miláček vzbudí tak vyrazíme taky na chvilku ven :-D

• načítám...
3524
21.7.11 12:40

Už se taky těším až půjdem ven, sice je tu dneska fakt hnusně, ale naštěstí ještě neprší…pořád lepší než sedět doma…včera pršelo celý den jak blázen…

• načítám...
3946
21.7.11 12:48

Ahoj, taky se chystám ven, jen teda nevím, jak moc prší, někdy se to dá hůř poznat. Ale až po obídku.

Kaspinka : prosím tě, v čem chodí Beník do bazénku, pořídila jsi mu ty neoprenový plavečky, já jsem to pochopila tak, že je to snad povinnost si to tam zakoupit. A chodíš tam teď s Marki nebo sama?

Nám Mudra doporučila všechno možný, ale o žloutku nepadlo ani slovo. S Nutrilonem 2 začneme asi zítra, dochází nám 1 a do 6 měsíců zbývá pár dní.

Převařujete ovoce? Nám doporučila i syrový. Není třeba jablko a broskev alergen? Pro mě teda jo. Ještě někde musíme splašit nekovový struhadlo, nemáte typ?

Jo a holky, dáváte do sporťáku nějakou vložku?

• načítám...
12429
21.7.11 13:02

Holky přidala jsem nové album tak jestli chcete tak koukněte:)

Beru povinnost to není.Já mám plavky z tesca a ty jejich tam snad ani nikdo nemá:)Teď chodíme s Markétou a je to super.Teda až na včerejšek, šel s ním do bazénku manžel a malej začal v půlce tak řvat že jsme to vzdali a šli se osprchnout a on chudák řval, protože byl pos… až za ušima :mrgreen:
Jinak ovoce se má převařovat, kromě banánu teda.My zatím dáváme jen přesnídávky, ale dala jsem i meloun a kousíček meruňky a je v pohodě.

• načítám...
1794
21.7.11 13:02

Myslím, že broskev je alergen, ale jablíčko? Taky jsem ho ještě nedávala syrové, ale vyzkouším, nějaké slaďoučké. A proč nekovové struhadlo? Kvůli vitamínům? Určitě bude nějaké keramické nebo skleněné, ale prý to skleněné špatně strouhá. Nebou jsou takové mystičky na kterých to jde přímo strouhat.

• načítám...
5542
21.7.11 13:03

Kaspi taky s kamaradkou chodime za kazdeho pocasi ale je pravda ze kdyz neni krasne tak jsme v lesoparku v podstate samy :-)

• načítám...
3946
21.7.11 13:44

Kaspi : tak to je super, že může zaskáknout i manžel. No ten si uměl vybrat dobu :mrgreen:
Koupím asi plínečky v DM a bude.
Meloun, jo? taky můžeme vyzkoušet. Já mám zálusk na kanadské borůvky, na chatě jich máme hafo.

MartinaG : no, já myslím, že jablko taky, protože já když mám sezonu, tak jablko mi spouští úžasné záchvaty hlavně ty Golden, To stejné broskev, syrová mrkev a vše, kde je hodně karotenu bez výjimky.
Ty mističky znám, jen nevím, kde je sehnat.

• načítám...
12429
21.7.11 13:59

Jo plavací plíny mám taky d DM a příjdou mi podle toho co jsem viděla za tu cenu nejlepší:)

• načítám...
758
21.7.11 14:07

tak my jsme dneska dali hovezi s bramborem a mrkvi, my ted dost sklenickujeme, takze masove prikrmy od Hami to jisti. Jsme porad na cestach a neco zarizujeme, takze varit nestiham. Ale odpo odjizdime ke tchyni a tam bude mit Marcusek cely pobyt zase poctivou zeleninku. My jsme dneska litali po Praze v desti a malemu se nic nestalo neni prece z cukru:) Byl pekne nabaleny a v autosedacce na nej neprselo. My take chodime ven za kazdeho pocasi, kdyz se ovsem mamince chce:)kdyz je osklivo a nechce se mi ven, tak proste cvicime gaucing. Maly ma take studeny odchov, ja jsem vyrostla v panelaku, vecne kalhotkova teplota a doma jsme meli sterilni prostredi, protoze matka je zdravotnik - a byly jsme se segrou vecne po nemocnicich, takze jsem zastancem toho trosku ditko otuzovat a doma mit sice uklizeno, ale maniak nejsem:) Ja si uzivam posledni chvilky s malym, pak zapnu naposledy mycku, odvezeme ho a pak si sbalime - to jsme jeste nestihli a pak huraaaaaa…tak se tady mejte hezky, opatrujte se a za 12 dni papapa

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+