Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
20.7.11 10:00

Nosánku díky moc za reakci :-D a ještě jsem se chtěla zeptat ohledně té brigády-do práce se vrátit nechci na brigádu, chtěla by jsem si naqjít něco jiného :-D ale pokud by jsem nic jiného nenašla a vrátila se na brigádu do práce-mám práci na dobu neurčitou-pracovala by jsem pořád na tuto smlouvu :?: nebo by my vystavili novou smlouvu ohledně brigády :?: a až by my skončil rodičák a tím pádem i brigáda, tak by jsem se vrátila do práce normálně na hlavní poměr na tu svojí starou původní smlouvu :?:

• načítám...
9199
20.7.11 10:02

Ja myslim, ze tak jak pises, nebo uplne „bez smlouvy“ , ale jiste to opravdu nevim :nevim:

• načítám...
3968
20.7.11 10:04

díky moc nosánku :hug:

• načítám...
12429
20.7.11 10:05

Hromnice určitě bych neváhala pokud máš možnost tak jí využij :wink: Já chci jít taky ještě do školy:) Pokud bys dělala v té práci jako předtím tak by ti nejspíš udělali dohodu o provedení práce, protože na té smlouvě co máš jsi na mateřské takže to nepůjde a bez smlouvy bych ani brigádu nedělala.

• načítám...
3968
20.7.11 10:24

Kaspi díky i Tobě :-D
můžu se zeptat i tebe o jakých školách nebo škole uvažuješ a o jakém studiu-taky asi kombinovaným co :?:

• načítám...
2786
20.7.11 10:30

hromnice:v té situaci,kterou popisuješ bych do toho šla! máš teda super tchýňku!

• načítám...
3968
20.7.11 10:38

Kačí-jo tchýně swe po narození malého úplně změnila a je skvělá :srdce:
ale za to moje máma-byly jsme doma u našich s manželem na týden na dovolené :-D co se týká ježdění s kočárkem-tak je taky v pohodě :-D ale jakmile dojde na příkrmy :pocitac: :pocitac: :pocitac: no myslím že jsem to psala o pár stránek dozadu :cert: :cert: :cert:

• načítám...
1274
20.7.11 10:48

Hromnice: taky jsem přemýšlela o doktorátu, vysokou mám, ale pak si říkám, že ty časy strávené s malým mi nikdo nevrátí

• načítám...
1274
20.7.11 11:02

Hromni: sestřenka si dodělávala výšku s malýn a bavilo jí to, ale bylo to pro ni dost náročné, alespoň podle toho, co říkala, teď je malému rok a půl a chodí na 2 v týdnu do práce a je spokojená, asi zaleží na každém, jak se cítí… já právě myslela, že bych to zvládla a že by mě to bavilo, teď vidím, že mě to sice bavilo, ale asi bych to nezvládla…

• načítám...
12429
20.7.11 11:06

Já už sice jednu výšku mám ale přemýšlela jsem o psychologii a samozřejmě dálkově.Ale musím si zjistit jak často bych tam musela chodit ajestli v týdnu nebo o víkendu.Kdyby to bylo každý týden víc jak jeden den tak do toho asi nepůjdu.Ale ten obor se otvírá jednou za dva roky, takže mám ještě čas na rozmyšlenou:)

• načítám...
3968
20.7.11 11:09

Resh i tobě moc děkuji za názor :-D uvidíme jak to všechno nakonec dopadne-budu vás informovat ale každopádně by jsem to hlíídání chtěla nějak využít :dance:

• načítám...
1794
20.7.11 11:12

Hromnice určitě využij situace a běž do toho. Já už chodím dva měsíce jednou nebo dvakrát týdně na tři hodinky do práce a je to super odreagování, myslet na něco jiného a pokecat s lidma je super :-) no a školu jdu dělat také tak jsem zvědavá jak to zvládnu :lol:

• načítám...
3524
20.7.11 13:35

Žábo teda vy jste se s těma zubama nějak rozjeli :palec: u nás to nehrozí ještě pěkně dlouho…

Hromnice běž do toho, odreaguješ se a vyděláš nějakou kačku…já bych do toho šla jen kdyby hlídala moje mamina, nikomu jinýmu bych ho nenechala…

My jdem za hodinu k doktorce na půlroční, tak jsem zvědavá co se dozvim :-D
U nás dneska od rána prší, tak nemůžem ani ven :-(

• načítám...
3524
20.7.11 20:13

U nás fakt dneska pršelo celý den :-(
Jinak malej má 7700 g a 67 cm…ptala jsem se kolikrát týdně můžu dávat maso a říkala klidně 5× a jednou žloutek…zdá se mi to dost :nevim: a říkala, že už můžu dát bílý jogurt, s tím ale ještě počkam min. 2 měsíce…nebyla to ta malýho doktorka, ale jiná, která ji zastupuje, je to paní, která už má být v důchodu, tak na ní moc nedam, nevim prostě mi moc nesedí :think:
A dneska jsem psala fotografovi, kdy budou fotky a napsal, že až v pondělí :-( a já už jsem na tě tak zvědavá…

• načítám...
12429
20.7.11 20:18

Klaras mě dr vždycky řekne jaké je doporučení, ale že to mám všechno dělat jak to cítím.HLavně nedávat malýmu něco co sami nejíme, on se musí přizpůsobit nám ne my jemu.Takže jestli jste masňáci tak 5× týdně maso moc není :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+