Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3946
14.7.11 23:30

žabi : jasně, zájem bych měla, rozvrh ještě neznám :nevim: ale věřím, že to vyjde.

• načítám...
12429
15.7.11 08:53

Holky brňandy co budou chtít chodit plavat od září pošlete mi SZ celé jméno případně tel.číslo a já vás nahlásím.

Baru holek se ještě zeptám a když tak je dohlásím.Mmch všechno nejlepší Matýskovi k mininarozkám:) :kytka:

Sraz navrhuju v týdnu 25-29.7. tak dejte tipy který den se vám hodí.Nám se nehodí po - máme dr.

• načítám...
3524
15.7.11 09:12

Žábo děkuju za vysvětlení :palec: jde mi o to, že chci dneska koupit maso a naporcovat si ho do mrazáku tak, aby mi to vždycky stačilo na jednu porci…já čekala měsíc, zeleninku jsme zavedli přesně před měsícem :-D

Broučkovi je dneska půl roku, letí to jako blázen…odpoledne jedeme k tomu fotografovi, tak doufám, že ho nafotí hezky…

• načítám...
3524
15.7.11 09:15

Žábo,Kaspi mimískům všechno NEJ :mrgreen: :huban:

• načítám...
898
15.7.11 09:42

Ahojky, Žábo díky za optání. Podle mě už je dobře, byli jsme na horách a tam se to úplně srovnalo, ale jak jsme přijeli zase domů do nížiny, tak malej začal chrčet…no dr. už nevolám, v ničem mu to nevadí, ale koupila jsem spešl bylinný kapky, prý jsou skvělý, tak snad zaberou…dneska mají přijít…jinak zvlhčuju jak vzduch tak nosík libenarem. Ale jsem ráda, že už je to dobrý, bylo to fakt šílený sedět doma se dvěma marodama acpát do nich léky pořád dokola a bez výsledku.

Nosánku tyhle lidi mi fakt nejdou na rozum…lituju tě…mě by miglo 8-o

• načítám...
9199
15.7.11 10:16

Taky prejeme miminkum vse nej k trosku vetsim narozkam (pulrocnim) - jeste jednou tolik a za chvilinku maji prvni prave narozky :kytka:

Holky, litovat me nemusite, rodice si hold nikdo nevybere - ani manzel. Proste to musime nejak zvladnout, obcas si zanadavam a beru ji jaka je s obcasnou vymenou nazoru :mavam:

• načítám...
2000
15.7.11 12:54

kaspi nam je to jedno az an pondeli to mame taky dr a na patek, jinak kdykoliv a kdekoliv
plavani jeste nevim jestli budem pokracivat, ale kdyby jsem pokracovali tak jsem pro jiny den protoze v patek odpoledne vetsinou jezdime na vysocinu, nebo v patek dopoledne,urcite ale pockam co mi rekne malej na vodu, kdyz je v malym bazenku a voda se mu dostane na oblicej tak ji vdechne, uvidim jestli se to odnauci
jo a pstrosy maso se da sehnat nekdy na farmarskych slavnostech u santosu na prehrade

• načítám...
12429
15.7.11 13:26

Marki tam se plave pátek odpoledne a sobota neděle.
Já když na malýho cáknu ve vaně tak to taky vdechne ale byla jsem zkusit tu ukázkovou lekci a bylo to v pohodě.

• načítám...
9199
15.7.11 17:32

Tak dnes maly zbastil cuketu s mrkvickou - mrkev u nas teda vede na plne care. Sice na 2×, ale pekne papal. V poledne zvladl 40 g a odpoledne dotlacil zbytek - 30 g. :palec:

• načítám...
378
15.7.11 19:59
Kaspinka píše:
Marki tam se plave pátek odpoledne a sobota neděle.

Plavání asi neplánujeme. Jinak to co psala Marki, v pátek často odjíždíme na víkend. Kromě toho jsem četla že ty bazénový chemikálie nejsou pro miminka moc dobré a když bych řekla Míšovi že jdu na bazén jen s Vojtíškem tak by byl asi řev :-)
Ad srazík v těch dnech co píšeš tak zatím nic nemáme.

• načítám...
3524
15.7.11 21:19

Ahoj holky,
my jsme dnes byli u toho fotografa a když jsme jeli domů, tak jsme bourali :cry: v Plzni na křižovatce jsme to napálili do nějakýho dědy, kterej jel na červenou…skoro 3 hodiny jsme čekali na policii a ani se to nevyřešilo, protože děda tvrdí, že jel na zelenou :cert: tak to bude řešit magistrát, naštěstí tam byly kamery…přijela nehodovka a auto nám odtáhli, opraví ho a půjčili nám Roomstra jako náhradní, všechno bude platit viník…naštěstí se nikomu nic nestalo, malej ani nebrečel…a hlavně ten děda nedal ani výstražný trojúhelník, takže tam kvůli němu napálili do sebe další tři auta, ty ale neměli moc škodu, takže se domluvili a odjeli…pro malýho tam přijeli naši a odvezli ho domů…no hrůza, začala jsem brečet, asi šokem…doufám, že ty fotky aspoň budou hezký :-)

Nosánku to malej sní zeleninky 130g na posezení a ještě mlíčko :-D

• načítám...
12429
15.7.11 22:38

Klaras tak hlavně že jste všichni v pořádku :palec:
Nás malej sní dvě ty mylý skleničky takže skoro 250g:)

• načítám...
4354
15.7.11 22:42

Beruskaa - super :palec: .

Marki, Jajka - škoda… Mimochodem - voda je čištěna ozonem a UV lampou, takže s tou chemií to není taková hrůza :wink: .

Rezinka - tak to jsem ráda, že je líp. Hory jsou dobrá věc, škoda, že tam člověk nemůže trávit víc času, že?

Klaaras - jejej, to Ti nezávidím, taky bych byla v šoku, a to pořádným…
Davídkovi všechno nej k narozkám :kytka: a díky za přání Matějovi :lol: .

Kaspi - i Tobě díky :lol: . Prosím Tě (myslím, že už se ptala i beruskaa - nevím, jestli jsem nepřehlédla odpověď), kdes kupovala ty neoprenové plavky? Vím, že se dají koupit přímo tam za 300, ale asi bych je raději měla doma dřív :wink: .
V tom týdnu, co jsi navrhovala na sraz nemůžeme v úterý, jdeme na rehab. Takže suma sumárum zbývá středa a čtvrtek… Co ostatní brňandy?

• načítám...
850
16.7.11 16:09

ahoj holky, prosím vás neví někdo jestli budu mít pruser u dr,když se nedostavím přesně na očkování druhé dávky?ted jsme na dovči a píchne mu to o týden později?neví někdo jestli z toho nebude průšvih dík :-)

• načítám...
9199
16.7.11 19:28

Teda holky, to mate ale sikovne jedliky. :palec: No, my to doufam casem dotahneme taky. Je fakt, ze maly ani nevypije mlika to co by mel, tak co bych asi chtela :nevim:

Zitra jedu do Vizovic na MoR a tatka bude hlidat :dance: :dance: :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí