Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
lucikga píše:
ahoj holky, prosím vás neví někdo jestli budu mít pruser u dr,když se nedostavím přesně na očkování druhé dávky?ted jsme na dovči a píchne mu to o týden později?neví někdo jestli z toho nebude průšvih dík
To máš nejlepší jí zavolat a ona vás přeobjedná. Další týden může mít třeba dovču a ty tam můžeš jít zbytečně.
záleží na Mudře jaká je.. ale taky bych zavolala.. kdyby prcek měl třeba rýmu,tak by se očko taky muselo o týden nejmíň posunout,tak úplný průšvih by to neměl být..
klárka psala o té bouračce? to je mi líto,ale fakt nejdůležitější je,že se vám nic nestalo a o důchodcích jako řidičích-bych musela být sprostá..Fakt si myslím,že od 60let by měl všichni povinně na přezkoušení do autoškoly a každých dalších 5let minimálně znova,od 70 i častěji!vidím to u tchána: holky bych ho nenechala vézt ani na zahradu,to radši půjdu pěšky(je to tak na 30min.chůze s Majdou a kočárem)..a to jezdí denně,ale když jsem s ním naposledy jela,měla jsem celou cestu v „očích smrt“ ![]()
Lucikga průser to určitě nebude, že bude o týden později, my jsme měli taky posunuté očkování, ale určitě bych tam zavolala, že nepřijdeš a domluvila se na jindy ![]()
Ahojte
po delší době jsem si tady početla a konečně mám čas i napsat. Alex bude mít příští týden pět měsíců a rostou nám zoubky. Má horečky 39,5°C
a pláče a pláče. Snad už to přejde, včera jsem už i viděla špičku zubu jak se jí prořezal, ale dnes už tam zase není a má celou papulku nateklou.
Je tady ještě někdo komu se mimi neotočí, ona se strašně moc snaží ale nejde jí to, ldyž jí trošku pomůžu tak se na bříško otočí, ale sama ne ![]()
MartinaG píše:
Ahojtepo delší době jsem si tady početla a konečně mám čas i napsat. Alex bude mít příští týden pět měsíců a rostou nám zoubky. Má horečky 39,5°C
a pláče a pláče. Snad už to přejde, včera jsem už i viděla špičku zubu jak se jí prořezal, ale dnes už tam zase není a má celou papulku nateklou.
Je tady ještě někdo komu se mimi neotočí, ona se strašně moc snaží ale nejde jí to, ldyž jí trošku pomůžu tak se na bříško otočí, ale sama ne
Market se sama otočila jen asi 3× a to jen díky tomu že se v postýlce odrazila nožkama od šprušlí ![]()
taky když ji jen jemně pomůž tak to dá v pohodě..myslím že ji to moc nejde bo je fakt dost buclatá.. Zkus víc motivovat,dát nejoblíbenější hračku nejdřív jakoby na bok od ní a jak bude na tom bočku tak přesň před ní.. a eště mi Mudra z rizikové poradny(chodili jsme od mimi se starší) ukazovala fintičku,že jak leží a má se otočit.tak přes který bok,třeba pravý-tak ji zvedni pravou ručičku,jakoby se hlásila ve škole a pravou nožku,ať má rovně- pak zkus pomoct dotočit.. trénovat trénovat-
snad to z toho mojeho popisu pochopíš
neboj taky na to příjdete a pak už nebude chtít přestat ![]()
Kača.M děkuji za radu, hned zítra vyzkoušíme
jen se hrozím našho dr. ten už vždycky chce aby dělala už věci, které dělají mimi v pozdějším věku a ptá se mě jestli to už umí
no a jak mu teď řeknu, že se ještě neotočí tak nás beztak pošle na cvičení.
Tak Matěj dnes dostal na Vendulčiny narozeniny první mrkvičku a vykouknul mu první ZOUBEK! To se bude krásně pamatovat
.
Jinak příkrm papal jak profík, moc mu chutnalo a zblajznul půlku té malé skleničky (dal by celou, ale já se v té polovině zarazila, kolikže už toho má v sobě a utla to, aby toho na něj hned napoprvé nebylo moc
). Průběh stejný jako u Vendy, tak předpokládám, že bychom s jídlem mít problém nemuseli - snad
.
MartinaG - chuděrka malá… Ať jí brzy to trápení skončí
.
Nosánek - užij si to!
i kdyby vás poslal tak co–aspon se to fakt správně naučí
a kdoví co všechno eště a ty by si pak mohla být v klidu,že teda cvičíte a snažíte se pro to něco udělat.. Některé holky odtud chodí na cvičení a rehabky tak vydrž,určo i ony poradí a možná i líp jak já
naše Mudra je pohodová..Majda sice teda byla brána s rezervou-jako nedonošenec,ale Market jde v jejích špépějích a taky se do ničeho nežene..Taky se od zítra chystám víc na to otáčení zaměřit,ale když už jsou prcci dva,tak se člověk nemá šanci věnovat tolik co tomu prvnímu..
![]()
nic idu na kutě..dobrou
Žá-ba tak gratulujeme k prvnímu zoubku:)My furt nic:(
Jinak plavky jsem nakonec koupila v Tescu za 140Kč, ale jsou to normální plavky takové ty boxerky ne ty co tam půjčujou.
Krasne slunickove ranko ![]()
Za-Ba: gratulka k zoubku. U nas porad nic - uz pres 2 mesice ma dole poradne dva bile kopecky, ale jinak se nic nedeje.
Lucikga: v posunuti ockovani problem nebude, ale taky zavolala bych. (Nase MUDra by mi volala, co se deje, ze jsme neprisli)
MartinaG: Ja bych malou ted s pretacenim moc nezatezovala, kdyz ji roste zoubek. Bobisek je cela nestastna i tak. Ale az bude lip, tak jak pise Kaca - motivovat hrackami a nebude pak vedet kdy prestat
MartinaG píše:
Ahojtepo delší době jsem si tady početla a konečně mám čas i napsat. Alex bude mít příští týden pět měsíců a rostou nám zoubky. Má horečky 39,5°C
Je tady ještě někdo komu se mimi neotočí, ona se strašně moc snaží ale nejde jí to, ldyž jí trošku pomůžu tak se na bříško otočí, ale sama ne
Hlásím se do klubu, malý se na bříško sám neotočí, myslím že se ani moc nesnaží. Z bříška na záda vyjímečně. To radši bude řvát a čekat až to někdo udělá za něho
Taky čekám co z toho bude ze dvou mrňousů už mi jde hlava kolem..
Eliška se taky ještě neotočí sama, maximálně na bok a pak řve a řve ![]()
Žabo gratulace k půl roku, prvnímu zoubku a Vendulce ke 3- to to letí že ![]()
Kaspi vám už je vlastně taky půl rok tak taky gratulace ![]()
ahoj holky ![]()
tak se vám po týdnu hlásím. Manžovi skončila dovča-krásně jsme si jí užili a začala jsem chodit plavat ![]()
Jinak na kyčle už nemusíme, na rehábce i na neurologii moc pochváleni kontrola za měsíc a za měsícha půl
dřív prý nemusíme
Jinak my se taky neotáčíme-podařilo se nám to jen jednou-zoubky taky ještě nic i když slintáme jak bernardýni ![]()
mějte se moc krásně a já jdu uklízet, nějak jsem se k tomu minulý týden vůbec nedostala ![]()
Všem přeji krásný den.
Kláry: hlavně, že se Vám nic nestalo, je to hrozné s těmahle řidiči na baterky ![]()
Gratuluji k prvním zoubkům ![]()
Nám bylo včera 5 měsíců
Zdravíme Vás z nemocnice. Sašce se udělala nějaká vyráška po celém těle,k tomu vysoké horečky,třepot těla tak si nás tady nechali na pozorování. Jsme tady od včera a dnes už je jí lépe. Je možné,že to byla 6.tá nemoc. No a zoubky ji museli pěkně pozlobit,jedna špička zalezla,ale vidím tam další 3…:-o je to vůbec možné?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat