Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
378
16.7.11 20:14
lucikga píše:
ahoj holky, prosím vás neví někdo jestli budu mít pruser u dr,když se nedostavím přesně na očkování druhé dávky?ted jsme na dovči a píchne mu to o týden později?neví někdo jestli z toho nebude průšvih dík :-)

To máš nejlepší jí zavolat a ona vás přeobjedná. Další týden může mít třeba dovču a ty tam můžeš jít zbytečně.

• načítám...
2786
16.7.11 20:44

záleží na Mudře jaká je.. ale taky bych zavolala.. kdyby prcek měl třeba rýmu,tak by se očko taky muselo o týden nejmíň posunout,tak úplný průšvih by to neměl být..

klárka psala o té bouračce? to je mi líto,ale fakt nejdůležitější je,že se vám nic nestalo a o důchodcích jako řidičích-bych musela být sprostá..Fakt si myslím,že od 60let by měl všichni povinně na přezkoušení do autoškoly a každých dalších 5let minimálně znova,od 70 i častěji!vidím to u tchána: holky bych ho nenechala vézt ani na zahradu,to radši půjdu pěšky(je to tak na 30min.chůze s Majdou a kočárem)..a to jezdí denně,ale když jsem s ním naposledy jela,měla jsem celou cestu v „očích smrt“ :cert:

• načítám...
1794
16.7.11 21:07

Lucikga průser to určitě nebude, že bude o týden později, my jsme měli taky posunuté očkování, ale určitě bych tam zavolala, že nepřijdeš a domluvila se na jindy :palec:

• načítám...
1794
16.7.11 21:12

Ahojte :mavam: po delší době jsem si tady početla a konečně mám čas i napsat. Alex bude mít příští týden pět měsíců a rostou nám zoubky. Má horečky 39,5°C :-? a pláče a pláče. Snad už to přejde, včera jsem už i viděla špičku zubu jak se jí prořezal, ale dnes už tam zase není a má celou papulku nateklou. :-( Je tady ještě někdo komu se mimi neotočí, ona se strašně moc snaží ale nejde jí to, ldyž jí trošku pomůžu tak se na bříško otočí, ale sama ne :cry:

• načítám...
2786
16.7.11 21:19
MartinaG píše:
Ahojte :mavam: po delší době jsem si tady početla a konečně mám čas i napsat. Alex bude mít příští týden pět měsíců a rostou nám zoubky. Má horečky 39,5°C :-? a pláče a pláče. Snad už to přejde, včera jsem už i viděla špičku zubu jak se jí prořezal, ale dnes už tam zase není a má celou papulku nateklou. :-( Je tady ještě někdo komu se mimi neotočí, ona se strašně moc snaží ale nejde jí to, ldyž jí trošku pomůžu tak se na bříško otočí, ale sama ne :cry:

Market se sama otočila jen asi 3× a to jen díky tomu že se v postýlce odrazila nožkama od šprušlí :roll:
taky když ji jen jemně pomůž tak to dá v pohodě..myslím že ji to moc nejde bo je fakt dost buclatá.. Zkus víc motivovat,dát nejoblíbenější hračku nejdřív jakoby na bok od ní a jak bude na tom bočku tak přesň před ní.. a eště mi Mudra z rizikové poradny(chodili jsme od mimi se starší) ukazovala fintičku,že jak leží a má se otočit.tak přes který bok,třeba pravý-tak ji zvedni pravou ručičku,jakoby se hlásila ve škole a pravou nožku,ať má rovně- pak zkus pomoct dotočit.. trénovat trénovat-
snad to z toho mojeho popisu pochopíš
neboj taky na to příjdete a pak už nebude chtít přestat :kytka:

• načítám...
1794
16.7.11 21:24

Kača.M děkuji za radu, hned zítra vyzkoušíme :palec: jen se hrozím našho dr. ten už vždycky chce aby dělala už věci, které dělají mimi v pozdějším věku a ptá se mě jestli to už umí :nevim: no a jak mu teď řeknu, že se ještě neotočí tak nás beztak pošle na cvičení.

• načítám...
4354
16.7.11 21:34

Tak Matěj dnes dostal na Vendulčiny narozeniny první mrkvičku a vykouknul mu první ZOUBEK! To se bude krásně pamatovat :pankac: :dance: .

Jinak příkrm papal jak profík, moc mu chutnalo a zblajznul půlku té malé skleničky (dal by celou, ale já se v té polovině zarazila, kolikže už toho má v sobě a utla to, aby toho na něj hned napoprvé nebylo moc :lol: ). Průběh stejný jako u Vendy, tak předpokládám, že bychom s jídlem mít problém nemuseli - snad :wink: .

MartinaG - chuděrka malá… Ať jí brzy to trápení skončí :hug: .

Nosánek - užij si to!

• načítám...
2786
16.7.11 21:34

i kdyby vás poslal tak co–aspon se to fakt správně naučí :palec: a kdoví co všechno eště a ty by si pak mohla být v klidu,že teda cvičíte a snažíte se pro to něco udělat.. Některé holky odtud chodí na cvičení a rehabky tak vydrž,určo i ony poradí a možná i líp jak já
naše Mudra je pohodová..Majda sice teda byla brána s rezervou-jako nedonošenec,ale Market jde v jejích špépějích a taky se do ničeho nežene..Taky se od zítra chystám víc na to otáčení zaměřit,ale když už jsou prcci dva,tak se člověk nemá šanci věnovat tolik co tomu prvnímu..
:oops:

nic idu na kutě..dobrou

• načítám...
12429
16.7.11 21:50

Žá-ba tak gratulujeme k prvnímu zoubku:)My furt nic:(
Jinak plavky jsem nakonec koupila v Tescu za 140Kč, ale jsou to normální plavky takové ty boxerky ne ty co tam půjčujou.

• načítám...
9199
17.7.11 06:46

Krasne slunickove ranko :kytka:

Za-Ba: gratulka k zoubku. U nas porad nic - uz pres 2 mesice ma dole poradne dva bile kopecky, ale jinak se nic nedeje.

Lucikga: v posunuti ockovani problem nebude, ale taky zavolala bych. (Nase MUDra by mi volala, co se deje, ze jsme neprisli)

MartinaG: Ja bych malou ted s pretacenim moc nezatezovala, kdyz ji roste zoubek. Bobisek je cela nestastna i tak. Ale az bude lip, tak jak pise Kaca - motivovat hrackami a nebude pak vedet kdy prestat

• načítám...
378
17.7.11 11:10
MartinaG píše:
Ahojte :mavam: po delší době jsem si tady početla a konečně mám čas i napsat. Alex bude mít příští týden pět měsíců a rostou nám zoubky. Má horečky 39,5°C :-? a pláče a pláče. Snad už to přejde, včera jsem už i viděla špičku zubu jak se jí prořezal, ale dnes už tam zase není a má celou papulku nateklou. :-( Je tady ještě někdo komu se mimi neotočí, ona se strašně moc snaží ale nejde jí to, ldyž jí trošku pomůžu tak se na bříško otočí, ale sama ne :cry:

Hlásím se do klubu, malý se na bříško sám neotočí, myslím že se ani moc nesnaží. Z bříška na záda vyjímečně. To radši bude řvát a čekat až to někdo udělá za něho :-? Taky čekám co z toho bude ze dvou mrňousů už mi jde hlava kolem..

• načítám...
5542
17.7.11 14:08

Eliška se taky ještě neotočí sama, maximálně na bok a pak řve a řve :-)

Žabo gratulace k půl roku, prvnímu zoubku a Vendulce ke 3- to to letí že :-)

Kaspi vám už je vlastně taky půl rok tak taky gratulace :-)

• načítám...
3968
18.7.11 09:46

ahoj holky :-D
tak se vám po týdnu hlásím. Manžovi skončila dovča-krásně jsme si jí užili a začala jsem chodit plavat :dance:
Jinak na kyčle už nemusíme, na rehábce i na neurologii moc pochváleni kontrola za měsíc a za měsícha půl :dance: dřív prý nemusíme
Jinak my se taky neotáčíme-podařilo se nám to jen jednou-zoubky taky ještě nic i když slintáme jak bernardýni :-D
mějte se moc krásně a já jdu uklízet, nějak jsem se k tomu minulý týden vůbec nedostala :-D

• načítám...
1274
18.7.11 14:52

Všem přeji krásný den.

Kláry: hlavně, že se Vám nic nestalo, je to hrozné s těmahle řidiči na baterky :cert:

Gratuluji k prvním zoubkům :-)

Nám bylo včera 5 měsíců

• načítám...
1794
18.7.11 16:51

Zdravíme Vás z nemocnice. Sašce se udělala nějaká vyráška po celém těle,k tomu vysoké horečky,třepot těla tak si nás tady nechali na pozorování. Jsme tady od včera a dnes už je jí lépe. Je možné,že to byla 6.tá nemoc. No a zoubky ji museli pěkně pozlobit,jedna špička zalezla,ale vidím tam další 3…:-o je to vůbec možné?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+