Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaspi:ty kočárky dneska nic nevydrží, taky jsme reklamovali. A u golfáče se nám zase brzo sekaly kolečka atd..
Domácí ovoce se musí nastrouhat a povařit, aby se lépe trávilo a snížily se případné alergeny.
Srazík bych někdy uvítala, tak v horizontu týden až dva
Teď u nás řádí nějaké bacily.
my vyuzivame zahradku, mame mrkvicku a ovoce, ale malej dostal ochutnat i meloun a tak ruzne ale vzdycky jen trosicku, jeste neprikrmujeme pravidelne, spis dostane malej neco na chut
Ovoce by se ze začátku mělo povařit (kromě banánu) a dávat jak u zeleniny napřed jeden druh a postupně přidávat.Jinak my jsme začali zeleninou na oběd, pak místo odpolední svačiny (tak po měsící) ovoce - teda přesnídávky ze skleniček a tak příští týden nebo ten další zkusíme začít s masem.Prvně asi vyzkouším ze skleničky ale pak budu dávat normálně vařený.Akorát to bude trochu dražší - hovězí,… kuřecí moc ne nemá skoro žádnou výživovou hodnotu tak je to zbytečný, spíš jen aby se ho naučil jest.
Žá-ba Baru jak to bylo s tím plaváním?Vím že tys měla nějaké info.
kaspinka : Jani, no právě, aby si zvykl na maso, hovězí má sice železo a je hodnotnější, ale hůř stravitelný, tím bych nezačínala. Taky je dobrý králík.
Marki : to máte dobrý, že máte ze zahrádky mrkvičku
Tak nam prikrmovani jde jak kdy
. Mrkvicku miluje, brambor s mrkvickou taky zdlabne, ale brokolici s bramborem to me nejelo a dnes cuketu s bramburkem dokonce pekne vyblinkal. Takze asi budu vse davat s mrkvickou ![]()
Dnes jsme u babi vytrhali mrkvicku a bramburky, takze taky domaci ze zahradky ![]()
nosanku, ja se divim ze si to nechas libit ja bych vybuchla
co to je za pristup, rikat takhle miminku, to jsem jeste neslysela
Markit: vsak uz jsem se ozvala a maly se ozyva z 99% co ji vidi
Ted zrovna trucuje a slibuje, ze se uz letos u nas neukaze. Skoda, ze to je zase jen slib ![]()
Jdu zavarovat angrest - takze me ceka nocni ![]()
ahojky,
teda mi to nedá.....ta tvoje tchýňka je teda kousek…brrr.....tam to platí tuplem o tom uzenym a tchýni, že je lepší studený ![]()
Teda setkala jsem se s tim, že moje prababička říkala holčičkám kurvička, moje bábinka zase ty děvko…ale obojí nemělo nic společného se sprostým slovem…tohle je fakt síla.
Ale ty se jí slušně snažíš zbavit už pěkně dlouho co? Asi budeš muset holka pořádně přitvrdit…nebo ti Daneček bude ve dvou letech mluvit jak dlaždič ![]()
Beruško dobrý je prej hovězí,telecí, králík,jehněčí a pak ty ostatní.Jo a ještě pštrosí ale to se blbě shání ![]()
Jinak náš malej sní snad všechno co dostane:)Dneska dostal jablko s banánem a zblajzl to ani nemrknul:)
Rezi: je to poradna pi*a
Nejhorsi je, ze je uplne jedno, zda ji poslu do prdele slusne nebo primo kousek vedle - nasere se, mesic funi a pak je tady zase a za pul roku je to znova ![]()
Nosánku to je fakt kráva
ale neuděláš nic, to je nejhorší…
Kaspi náš malej sní taky všechno
v sobotu vyzkouším taky jablko s banánem, koupím to v těch kelímkách od hami a uvidím…
Beruško děkuju, to maso chci vařit doma, skleničkám zatím moc nevěřím, ale to ovocný od hami koupím…začnu asi krůtím a pak dám králičí a pak uvidím ![]()
Jo holky nevíte od kdy se můžou dávat žužlat takový ty kukuřičný pěnový potvory? Nevim jak se to jmenuje
jen, abych byla v obraze
Kaspi - tak nejprve Beníkovi vše nej k půlročním narozeninám
(než na to zapomenu
), deštník díky, ale NÉÉÉ
, už nikdy více, jednoho se taky budu zbavovat
…a k tomu plavču - akorát jsem si říkala, že vám večer písnu, abysme se domluvily
.
Takže BRŇANDY, tehdy mi paní říkala, že na zářijový kurz bychom se měly zapsat nejlépe během toho intenzivního kurzu. Tímto bych chtěla poprosit Kaspinku (případně Markitu
), jestli by nás tam nahlásila (zálohu zaplatím na účet, to si vykomunikuju) - jak jsem se domlouvaly - na páteční kurz někdy kolem té čtvrté, páté (jak to vyjde). Ještě se mi nejpozději do čtvrtka ozve kamarádka, která taky chtěla chodit, to bych dala ještě vědět. Bude-li nás aspoň 5, utvoří skupinku jen pro nás
. Jani, tys někomu říkala nebo nakonec ne?
Beruskaa - takže vy jste definitivně rozhodnutí, že chodit budete? Bylo by to fajn! Vychází Ti to s tou školou?
Jajka - vy chodit plavat nechcete?
A sraz taky beru ![]()
Al3da - to je paráda, že se Elišce na plavání líbilo
.
Nosánek - Tvoje tchýně je fakt „zvláštní odrůda“
. S ní se člověk nenudí, že? Líbí se mi Tvůj přístup, vůbec se s tím nepářeš
. Mě už by kleplo, nadzdvihává mě i ta moje a další příbuzní těma rádoby radama, a to zdaleka není taková hrůza
.
rezinka - jak je u vás?
grepik - Karolínce všechno nej k svátku ![]()
klaaras - masa by se ze začátku mělo dávat jen polévková lžíce, postupně navyšovat. A nejdříve 1× týdně, pak 2× atd. až 6×, jednou za týden maso nahradit žloutkem. Správně by se mělo zařadit až za nějaké 2, 3 týdny po zelenině.
My dáme první mrkvičku v sobotu, Máťa to bude mít jako „dortík“ k Vendulčiným třetím narozeninám
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat