Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2786
18.7.11 17:08
MartinaG píše:
Zdravíme Vás z nemocnice. Sašce se udělala nějaká vyráška po celém těle,k tomu vysoké horečky,třepot těla tak si nás tady nechali na pozorování. Jsme tady od včera a dnes už je jí lépe. Je možné,že to byla 6.tá nemoc. No a zoubky ji museli pěkně pozlobit,jedna špička zalezla,ale vidím tam další 3…:-o je to vůbec možné?

jůůůůůůůůůůůůůůůj! :-(
ať jste brzy doma! :hug:

• načítám...
1274
18.7.11 19:21

MartinaG: ať je malá v pořádku a jste brzy doma

• načítám...
5542
18.7.11 20:48

resbbery mám taky včera tak gratulujem :-)

Marti tak at uz je brzy dobre a pustí vás domů.

• načítám...
9199
18.7.11 21:01

Marti: bobisek malinky, ale neboj, brzy bude O.K. a pusti vas obe domu :kytka:

Holky nevite nekdo nejaky chytry figlik nebo cvik at se maly „nauci“ pretacet z briska na zadicka??? Na bricho se pretoci 3× do minuty a kdyz uz nemuze, tak pak samozrejme ho litam pretacet 3× do minuty zpet na zadicka :nevim:

• načítám...
2786
18.7.11 21:27
nosanek píše:
Marti: bobisek malinky, ale neboj, brzy bude O.K. a pusti vas obe domu :kytka:Holky nevite nekdo nejaky chytry figlik nebo cvik at se maly „nauci“ pretacet z briska na zadicka??? Na bricho se pretoci 3× do minuty a kdyz uz nemuze, tak pak samozrejme ho litam pretacet 3× do minuty zpet na zadicka :nevim:

ta sama finta jak jsem tu psala naopak.. jak pase–narovnej mu ručičku úplně vpřed a jemně ždouchni do bočku–trénovat trénovat A zase trénovat…

• načítám...
9199
18.7.11 21:30
Kača.M píše:
nosanek píše:
Marti: bobisek malinky, ale neboj, brzy bude O.K. a pusti vas obe domu :kytka:Holky nevite nekdo nejaky chytry figlik nebo cvik at se maly „nauci“ pretacet z briska na zadicka??? Na bricho se pretoci 3× do minuty a kdyz uz nemuze, tak pak samozrejme ho litam pretacet 3× do minuty zpet na zadicka :nevim:
ta sama finta jak jsem tu psala naopak.. jak pase–narovnej mu ručičku úplně vpřed a jemně ždouchni do bočku–trénovat trénovat A zase trénovat…

Kaci, at se prekuli pres tu skrcenou?

• načítám...
2786
18.7.11 21:36
nosanek píše:
Kača.M píše:
nosanek píše:

přes tu narovnanou.. zkus si to třeba párkrát sama na sobě..zalehni na břuch,dej si třeba pravou ruku naóooru a překul se přes pravý bok.. :mrgreen: :wink:

• načítám...
2786
18.7.11 21:37
Kača.M píše:
nosanek píše:
Kača.M píše:
nosanek píše:
přes tu narovnanou.. zkus si to třeba párkrát sama na sobě..zalehni na břuch,dej si třeba pravou ruku naóooru a překul se přes pravý bok.. :mrgreen: :wink:

když mu tu ruku jakoby podrazíš,aby ji narovnal-možná se už skulí sám..

• načítám...
1274
18.7.11 22:15

aleda: také moc gratulujeme :kytka:

• načítám...
9199
18.7.11 22:34
Kača.M píše:
nosanek píše:
Kača.M píše:
nosanek píše:
přes tu narovnanou.. zkus si to třeba párkrát sama na sobě..zalehni na břuch,dej si třeba pravou ruku naóooru a překul se přes pravý bok.. :mrgreen: :wink:

zalehnu a uz se pres tan muj bruch neprekulim - a budeme oba volat tatku :lol:

diky - budeme trenovat, on se pekne pretacel, ale kdyz zjistil, ze to jde naopak, tak to bylo tak 1-2 x tydne a ted mam pocit, ze uz ani to :nevim:

• načítám...
758
19.7.11 11:27

Ahojky zdravim, vy jste toho nakecali beze mne:) konecne Vas mam i doctene…mam toho ted nejak moc, prace, ted jsem si byla vyrizovat pas, byla jsem u moji mamky, u Jirkovo mamky ted pres vikend - (byla tam i jeho segra se 4 detma) takze mam hlavu jako skopek. Porad neco shanim, litam a nestiham. Ted jeste pojedu s malym do optiky kvuli cockam, manzel se rozhodl, ze mne nauci snorchlovat. Do toho jeste problemy s rychlopasem, ze pry na nej do Egypta nesmim - no des, obvolala jsem od letiste a aerolinku az po egyptske velvyslanectvi uplne vsechno a vypada to tak, ze jako odletim, do zeme mne pusti, ale nikdo nesmi zkoumat muj pas, tak jsem zvedava…maly je v pohode, jen absolutne bojkotoval nutrilon, nechce pit ani UM samotne ani kase, zkousela jsem i jine prichute ale nechce, takze to propasovavam do zeleninovych polevek a delam mu z toho puding. - to vypije, ale jinak se napije, zacne to plivat a hystericky rvat…tak to holt nehrotim, o dovcu bude u tchyni. Nevim jak to s manzou prezijemee 12 dni bez nej, ale jeste jsme spolu nikde na dovce nebyli takze se na druhou stranu take moc tesime…a ve ctvrtek o pulnoci kdyz to vyjde smer Egypt Taba.

• načítám...
758
19.7.11 11:28

MartinaG doufam, ze budete brzy doma a vse bude ok…drzim palecky.

• načítám...
1274
19.7.11 11:50

Evik: užijte si dovču… :kytka: já bych to asi nepřežila :-)

• načítám...
3524
19.7.11 12:32

Ahoj holky,

Marti to je mi líto, ať je brzy všechno v pořádku :hug:

Evi máš můj obdiv, já bych to nedala…stačí mi, když jsem bez něj pár hodin a jsem hotová :mrgreen: užívejte Egypta :palec:

Jinak my zoubky taky ještě nemáme, nemá to ani nateklý :think:
V sobotu jedeme do Plzně na farmářský trhy, musim malýmu konečně koupit to maso, potřebuju telecí a jehněčí, snad ho tam seženu…jinde jsem ho nesehnala… :nevim:

Holky vy co už máte po půl roce vyměnily jste už dudlíky za 2? Mám je koupený, ale nevim, jestli už mu je mám dát…

• načítám...
12429
19.7.11 13:17

My ne a ještě dlouho nebudem.Pro nás jsou ještě velký a malýmu nechutnají:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+