Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kamaradky holčička je nechce ani v 9 měsících, jednou za čas jí ho zkusí podšoupnout a ona to hned vyplivne, tak to můžeš zkusit.
Evi užijte dovču, já bych se odhodlala odjet o Elí tak na 2-3 dny a to bych je asi prospala takže škoda zájezdu ![]()
Evik - hezkou dovolenou
. Ale teda tak dlouho jsem nebyla ani bez tříleťačky, natož bez kojence…
. Ne, že bych neměla chuť být někdy sama, ale takovou dobu bych to nepřežila
.
Martina -
. Jak je dnes? Doufám, že zase o něco líp.
Dudlík už máme dvojku, ale prvních pár pokusů se Mates trochu dávil
. Jenže on má děsně velkou pusu, tak to bylo za chvilku v pohodě a zvykl si
.
Ahojky, tak už jsme doma.
Diagnózu nám dali neurčené virové infekce s kožními a slizničními lézemi
takže jdeme za dva týdny na odběry co to vlastně bylo, jestli 5. a 6.tá nemoc nebo něco jiného.Ještě měla zvýšené krevní testy,tak to budou také kontrolovat. Saša už je v pořádku, snědla plnou misku mrkve s bramborem a cuketou a chrní ![]()
Po dvou dnech strávených v nemocnici mám uklízecí mánii
, uklízím celý barák ![]()
Evik užijte si dovču, já bych asi smutnila ![]()
No a jak se nám ten zoubeček schoval tak jsme zvědavá kdy zase vyleze.
Marti: tak to je super, ze uz jste doma a kdyz tak pekne papa - tak uz to bude O.K. ![]()
Evi: tak ja bych to nevydrzela a ani by mi to neproslo (uz ted mel otec pripominky, ze jsem byla v nedeli na festaku), ale v kazdem pripade si to uzijte
Klari: my jsme stale na 1 a taky na nem budeme - dokud se mu nebude „otlacovat na pusine“, tim nic nezkazim - teda myslim ![]()
Holky, jak si sedaji miminka??? Vim, ze nejak ze 4 nebo z kleku ci nejak tak, ale nedovedu si to nejak predstavit a kdyz vidim jak maly cpe kolinka pod brisko, tak me to zacalo i zajimat ![]()
do sedu by „správně“ měly jít přes bok z lehu,nebo když jsou na 4 tak pak z ničeho nic tapnou na zadek a je to..drží se opřeni o ruce a podhodí nožky blbě se to popisuje zkusím pohledat nějaké odkazy ![]()
marti:super že jste doma!
Kaci: Danecek se tak nejak snazi, kdyz lezi na brisku. Vypada to prcovne a vysledkem je zatim prekuleni na zadicka
Ale i to jsme potrebovala
A kdyz lezi na zadech, tak u prekuleni dava nozky taky jinak - o hodne vice dopredu a je na to zajimavy pohled samozrejme doprovazen krikem ![]()
nosanek píše:
Kaci: Danecek se tak nejak snazi, kdyz lezi na brisku. Vypada to prcovne a vysledkem je zatim prekuleni na zadickaAle i to jsme potrebovala
A kdyz lezi na zadech, tak u prekuleni dava nozky taky jinak - o hodne vice dopredu a je na to zajimavy pohled samozrejme doprovazen krikem
nemůžu nikde najít o tom sedu..ale eště máte čas…
nosánku:našla jsem akorát toto.. oni ti mimisci jakoby na tu dupku bacnou-když jsou na čtyrech
už druhý zub jo
starší měla až v 10měsících-tak nespěcháme ![]()
Evik001 píše:
Ahojky zdravim, vy jste toho nakecali beze mne:) konecne Vas mam i doctene…mam toho ted nejak moc, prace, ted jsem si byla vyrizovat pas, byla jsem u moji mamky, u Jirkovo mamky ted pres vikend - (byla tam i jeho segra se 4 detma) takze mam hlavu jako skopek. Porad neco shanim, litam a nestiham. Ted jeste pojedu s malym do optiky kvuli cockam, manzel se rozhodl, ze mne nauci snorchlovat. Do toho jeste problemy s rychlopasem, ze pry na nej do Egypta nesmim - no des, obvolala jsem od letiste a aerolinku az po egyptske velvyslanectvi uplne vsechno a vypada to tak, ze jako odletim, do zeme mne pusti, ale nikdo nesmi zkoumat muj pas, tak jsem zvedava…maly je v pohode, jen absolutne bojkotoval nutrilon, nechce pit ani UM samotne ani kase, zkousela jsem i jine prichute ale nechce, takze to propasovavam do zeleninovych polevek a delam mu z toho puding. - to vypije, ale jinak se napije, zacne to plivat a hystericky rvat…tak to holt nehrotim, o dovcu bude u tchyni. Nevim jak to s manzou prezijemee 12 dni bez nej, ale jeste jsme spolu nikde na dovce nebyli takze se na druhou stranu take moc tesime…a ve ctvrtek o pulnoci kdyz to vyjde smer Egypt Taba.
davej si pozor na vodu co budes pit v hotelu, pij jen balenou a tu ktera ma pres vicko jeste obal. kdyby nahodou te chytl prujem tak si kup v lekarne tabletky ANTINAL stoji priblizne 2 dolary, vsude musis smlouvat!!!!!!!! kdyby te neco zajimalo o Egypte tak se ptej, neco malo o ej jeste vim
jo a jeste jedna rada pozor na ovoce, umivej ho v balene vode, urcite nedavej malymu nic z hoteloveho jidla
Kača.M píše:
už druhý zub jostarší měla až v 10měsících-tak nespěcháme
Moje starší až v 11-ti první a druhý v roce, takže já si to teď náramně užívám a nemůžu se vynadívat
.
Zaba: teda, uz dva zoubky - to jsou fofry. Hlavne, ze rostou v poklidu ![]()
Dobré ránko holky ![]()
Nedá my to a chci se zeptatmusím říct že dost o tom uvažuju a přemýšlím-dost mně to láká
Tchýně jde v srpnu do důchodu, ale do kone prosince bude ještě pracovat a od ledna bude doma natrvalo
Moc jsme si nerozuměly, ale jak se narodil Petříček, tak nevím, čím to je, ale rozumím si s ní víc než z vlastní mámou
asi je to tím, že mně tchýně respektuje a je ráda, že může malého pohlídat, prostě si toho váží
a do ničeho my nekecá zvlášť co se týká příkrmů ![]()
A proto by jsem toho od ledna chtěla malinko využít
nevím, chtěla by jsem si buď najít nějakou brigádu, tak na 2-3 dny v týdnu a tak vypadnout z toho stereotypu doma a ještě vydělat pár penízků a ty se vždycky hodí ![]()
anebo si udělat nějakej kurz-pořádně vypilovat angličtinu, popřípadě si udělat řidičák-koukala jsem se i na vysoké nebo vyšší školy-samozřejmě kombinované studium ![]()
strašně mně to láká a moc by jsem chtěla využít těch 3 roků doma trošku i pro sebe
nejsem sobec
nebo se mám na to vykašlat a být doma s petříkem a užívat si ho
anebo mám využít hlídání a pustit se do něčeho takového
nebudu vám lhát-strašně mně to láká a co jsme doma o tom mluvili, tak souhlasí manžel a i tchýně-a s jejím názorem že po domluvě jde všechno naprosto souhlasím ![]()
co byste udělali vy-využili byste toho nebo-nebo se chystáte vrátit na chvilku do práce na brigádu nebo budete jen doma s mimčem
díky moc za vaše názory
Hromnice: ja bych nevahala a sla do toho. Brigadka bude bez problemu, u studia to bude tezsi, ale zvladnout se to da (Marketa s Beruskou by ti mohly vypravet…) a se dvema detmi uz bych studium nevidela prilis ruzove (pokud nebudou vetsi).
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat