Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já jsem si to myslela, i jsem koukala na ten její podpis a neni to tam…tak to fakt nevim…pamatuju si jen stranu 80, to jak jsme tam rozepsaný my…
Díky za pochvaly
. Nosánku, malej je na bříšku - ve vaně
.
Kaspi - krásný album ![]()
Klaaras - moc díky, večer na to v klidu mrknu.
Marki - stojí to opravdu 1 700 Kč.
Tabulku od frag jsem taky nedávno hledala a taky jsem si zapamatovala jen tu 80. stranu
. V podpisu už to fakt nemá…
ta druhá je 428
teda doufám, od porodu jsem tam nekoukala ![]()
Jinak Vás všechny zdravim, bohužel nestíhám přispívat, občas dočtu, ale jak mám holky doma a rozestavěný domeček je to mazec…občas nevim co dřív.
Jo Kryštof měl minulý týden 7750g (na domácí váze) a 70cm
Jen letmo jsem koukala, že se někdo ptal na ty kukuřičný křupky, ale už nevim odpovědi a taky by mě to zajímalo…napište mi, prosím, odkdy se můžou dávat.....děkuju moc…klidně SZ
Rezi na ty křupky jsem se ptala já, ale nikdo neodpověděl, tak nevím ![]()
Jestli si to dobře pamatuju, tak Vendulka začala s křupkama asi v 8. měsíci…
Mrknu pak ještě na kojeni.net, vím, že jsem se podle toho tehdy řídila a určitě jsem to tam někde četla…
Rezi: s domeckem to vubec nezavidim, ale stoji to zato. Mi stacilo, kdyz se rekonstruoval barak, do toho prace a skola dalkove. Byl to mazec - 95 % svepomoci, bordel jak v tanku, zahrada jeste ted a jeste nejakou dobu bude. Ale fakt to stoji za to.
Nám všude říkali že křupky a sušenky až od té doby co děti sami sedí.Ale já už bych ty křupky asi zkusila.Už jíme všechno a maso začnem asi příští týden.
Holky nevíte proč se nemají dávat šťávičky večer a na noc?Mám ty od Hami a je to tam napsaný, tak nevím proč.
Jo a koupila jsem si ty krabičky v tescu za 20 a k tomu ještě vzduchotěsnou krabičku, mají na ně teď akci a jsou v různých velikostech:)Akorát jsem si vzala jen jednu a už teď vím že se mi jich bude hodit víc tak se tam asi ještě stavím:)
Kaspi: nebude to tim, ze se celkove nema sladke na noc???? Az bude mit Benik zoubky, tak at se mu nekazi?
To fakt nevím, ale příjde mi to divné když už jí sladké příkrmy (ovocné a ovoce vůbec) aby to bylo kvůli zubům.
Nic valíme na plavčo:)
Vsak ovoce se taky nedava vecer. Bud dopo nebo odpo. A taky si myslim, ze miminku rychleji vyhladne, tak at se zbytecne nebudi hladem ![]()
No kaspi já bych řekal, že je to spíš kvůli kyselinám, aby nedocházelo k překyselení.....ale to si jen myslím a asi bych je proto ani nedávala. Ikdyž mě malej pije jenom vodu…ani čajík nechce…a to jen v největších vedrech.
No ty křupky asi zkusím…rohlík už žužlal, když ho dám do polosedu tak už se sám přitahne a pak sedí, už ani moc nepadá do stran, ikdyž klasický sed to teda není, ale když jíme je u nás v jídelní židličce a buď mlátí lžičkou do mističky a ocumlává jí nebo dostane kousíček rohlíku nebo housky a má o zábavu postaráno…jen než si ji sám vezme do ruky ![]()
Jo Nosánku díky za podporu, taky se snažíme co nejvíc udělat samoruč, ale holky jsou zlatý, hlavně ta starší mi ohromně pomáhá s prckem…je úžasná, jinak by to ani nešlo, jsem pořád jak prase ![]()
rezinka - my stavíme svépomocí, zatím jsme ve fázi spodní patro a stropy. Držím pěsti, ať se daří
. A míry krásný!
kaspinka - vím, že obecně ovocné nebo sladší svačinky se doporučují dopoledne, protože odpo a večer to jde na „tloušťku“ a dítko to nestihne energicky vydat. Takže i s těma šťávičkama bych to tak viděla
.
Já budu dávat jen vodu (příp. neslazený čaj - jestli ho nebude odmítat jako Vendulka dodnes
), jak na ni byla Vendy zvyklá, tak až donedávna pila výhradně ji, teď už si sice někdy řekne o šťávu, ale fakt výjimečně. Jsem ráda, páč sama mám s čistou vodou problém
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat