Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
22.7.11 13:11

Já jsem si to myslela, i jsem koukala na ten její podpis a neni to tam…tak to fakt nevim…pamatuju si jen stranu 80, to jak jsme tam rozepsaný my…

• načítám...
5542
22.7.11 13:54

JO, stranu 80 si pamatuju taky ale tu druhou nee…

• načítám...
4354
22.7.11 14:21

Díky za pochvaly :kytka: . Nosánku, malej je na bříšku - ve vaně :wink: .

Kaspi - krásný album :palec:

Klaaras - moc díky, večer na to v klidu mrknu.

Marki - stojí to opravdu 1 700 Kč.

Tabulku od frag jsem taky nedávno hledala a taky jsem si zapamatovala jen tu 80. stranu :-? . V podpisu už to fakt nemá…

• načítám...
898
22.7.11 14:37

ta druhá je 428

teda doufám, od porodu jsem tam nekoukala :oops:

Jinak Vás všechny zdravim, bohužel nestíhám přispívat, občas dočtu, ale jak mám holky doma a rozestavěný domeček je to mazec…občas nevim co dřív.

Jo Kryštof měl minulý týden 7750g (na domácí váze) a 70cm

Jen letmo jsem koukala, že se někdo ptal na ty kukuřičný křupky, ale už nevim odpovědi a taky by mě to zajímalo…napište mi, prosím, odkdy se můžou dávat.....děkuju moc…klidně SZ

• načítám...
3524
22.7.11 14:43

Rezi na ty křupky jsem se ptala já, ale nikdo neodpověděl, tak nevím :-(

• načítám...
4354
22.7.11 14:47

Jestli si to dobře pamatuju, tak Vendulka začala s křupkama asi v 8. měsíci… :nevim: :think: Mrknu pak ještě na kojeni.net, vím, že jsem se podle toho tehdy řídila a určitě jsem to tam někde četla…

• načítám...
9199
22.7.11 14:56

Rezi: s domeckem to vubec nezavidim, ale stoji to zato. Mi stacilo, kdyz se rekonstruoval barak, do toho prace a skola dalkove. Byl to mazec - 95 % svepomoci, bordel jak v tanku, zahrada jeste ted a jeste nejakou dobu bude. Ale fakt to stoji za to.

• načítám...
12429
22.7.11 15:23

Nám všude říkali že křupky a sušenky až od té doby co děti sami sedí.Ale já už bych ty křupky asi zkusila.Už jíme všechno a maso začnem asi příští týden.

• načítám...
12429
22.7.11 15:53

Holky nevíte proč se nemají dávat šťávičky večer a na noc?Mám ty od Hami a je to tam napsaný, tak nevím proč.

Jo a koupila jsem si ty krabičky v tescu za 20 a k tomu ještě vzduchotěsnou krabičku, mají na ně teď akci a jsou v různých velikostech:)Akorát jsem si vzala jen jednu a už teď vím že se mi jich bude hodit víc tak se tam asi ještě stavím:)

• načítám...
9199
22.7.11 16:08

Kaspi: nebude to tim, ze se celkove nema sladke na noc???? Az bude mit Benik zoubky, tak at se mu nekazi?

• načítám...
12429
22.7.11 16:09

To fakt nevím, ale příjde mi to divné když už jí sladké příkrmy (ovocné a ovoce vůbec) aby to bylo kvůli zubům.
Nic valíme na plavčo:)

• načítám...
9199
22.7.11 16:41

Vsak ovoce se taky nedava vecer. Bud dopo nebo odpo. A taky si myslim, ze miminku rychleji vyhladne, tak at se zbytecne nebudi hladem :nevim:

• načítám...
898
22.7.11 23:18

No kaspi já bych řekal, že je to spíš kvůli kyselinám, aby nedocházelo k překyselení.....ale to si jen myslím a asi bych je proto ani nedávala. Ikdyž mě malej pije jenom vodu…ani čajík nechce…a to jen v největších vedrech.
No ty křupky asi zkusím…rohlík už žužlal, když ho dám do polosedu tak už se sám přitahne a pak sedí, už ani moc nepadá do stran, ikdyž klasický sed to teda není, ale když jíme je u nás v jídelní židličce a buď mlátí lžičkou do mističky a ocumlává jí nebo dostane kousíček rohlíku nebo housky a má o zábavu postaráno…jen než si ji sám vezme do ruky :lol:

• načítám...
898
22.7.11 23:21

Jo Nosánku díky za podporu, taky se snažíme co nejvíc udělat samoruč, ale holky jsou zlatý, hlavně ta starší mi ohromně pomáhá s prckem…je úžasná, jinak by to ani nešlo, jsem pořád jak prase :mrgreen:

• načítám...
4354
23.7.11 00:20

rezinka - my stavíme svépomocí, zatím jsme ve fázi spodní patro a stropy. Držím pěsti, ať se daří :hug: . A míry krásný!

kaspinka - vím, že obecně ovocné nebo sladší svačinky se doporučují dopoledne, protože odpo a večer to jde na „tloušťku“ a dítko to nestihne energicky vydat. Takže i s těma šťávičkama bych to tak viděla :wink: .
Já budu dávat jen vodu (příp. neslazený čaj - jestli ho nebude odmítat jako Vendulka dodnes :lol: ), jak na ni byla Vendy zvyklá, tak až donedávna pila výhradně ji, teď už si sice někdy řekne o šťávu, ale fakt výjimečně. Jsem ráda, páč sama mám s čistou vodou problém :think: .

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+