Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
20.7.11 20:23

Kaspi děkuju :-D manžel je hodně masovej, musí mít maso každý den, jinak se nenají, takže u nás těstoviny a nemasový jídla moc nevedou, ale já to mám zase ráda…My právě jedeme v sobotu na ty trhy, tak holt nakoupim hromadu masa :mrgreen:

• načítám...
12429
20.7.11 20:40

My jsme s manžou taky každej na něco jinýho tak jsem zvědavá po kom bude malej :mrgreen: ale masíčko bude:)

• načítám...
3524
20.7.11 20:54

Takže vy maso taky ještě nedáváte? Já mám v mrazáku domácího králíka, ale přinesli mi ho zmraženýho, s tím, že ho mám nechat povolit a naporcovat na malý kousky, ale nechci ho rozmražovat a zase zamrazit, to se nemá dělat s žádným masem natož pro mimi :nevim: koupím to jehněčí, telecí a hovězí a králíka si nechám zabít čerstvýho :-D

• načítám...
12429
20.7.11 20:58

Ještě ne, ale už asi brzo začnem.Já jsem si říkala že možná zkusím začít s masem ve skleničkách.Navíc za 14dní jedem na dovču takže tam určitě ve skleničkách a pak to budu vařit doma.Teď mám taky v mrazáku zásobu zeleniny ještě na týden :mrgreen:

• načítám...
3524
20.7.11 21:12

Jo vy vlastně jedete na tu Vysočinu nebo tam někam viď? Tak ty skleničky dává hodně lidí, já jsem původně taky chtěla dát s tím telecím a jehněčím masem, protože jsem myslela, že ho neseženu…
Ty dáváš tu zeleninu do mrazáku už vařenou, že jo? Chci si nakoupit na těch trhách zeleninu a dát jí do mističek do mrazáku neuvařenou, to by nemělo vadit, ne?Žádný vitamíny to snad neztratí, to je jako normální zelenina v pytlíku…

• načítám...
12429
20.7.11 21:21

Jedem do Beskyd:)
Já si uvařím brambory, mrkev a teď třeba mám brokolici, všechno vařím dohromady, pak to rozmixuju a rovnou to dám do misek a do mrazáku.Pak je rozmrazju po miskách:)

• načítám...
3524
21.7.11 08:31

Skoro jsem se trefila :-D
Já právě vařím každý den, tak chci zamrazit čerstvou zeleninu…

• načítám...
2786
21.7.11 09:29
Kaspinka píše:
Jedem do Beskyd:)
Já si uvařím brambory, mrkev a teď třeba mám brokolici, všechno vařím dohromady, pak to rozmixuju a rovnou to dám do misek a do mrazáku.Pak je rozmrazju po miskách:)

kaspi a jaké máš misky? :?: musím si sehnat nějaké malé,aby to bylo akorát na porci,protože zatím to mám navařeno skoro jako ty-rozmixováno a zamraženo ve větších miskách a „uškrabuju z toho“ :think:

• načítám...
3524
21.7.11 09:34

Kačko já jsem si nakoupila misky v tescu…jsou malý, myslim 240 ml s víčkem, prodávají je po 3 za 20,– :wink: Pokaždý když tam jedu, tak kupuju další :-D

• načítám...
12429
21.7.11 09:51

Já mám z Ikei, byla to taková sada a těch malých tam bylo asi 8.Ale taky bych ještě potřebovala, asi se kouknu v tom Tescu po dalších :wink:

• načítám...
3524
21.7.11 10:02

Já jsem s nima spokojená…jsou zabalený 3 v sobě, určitě je tam najdete :palec: my tam v sobotu jedeme, tak si koupim zas další, budu potřebovat na to maso a zeleninu… a za 20? Neber to :mrgreen:

• načítám...
12429
21.7.11 10:27

To je jasný :mrgreen: já jdu do Tesca nakupovat zítra tak si je jdu hned napsat ať na ně nezapomenu:)

• načítám...
3968
21.7.11 11:01

Dobré dopoledne holky :-D
moc vám děkuju za včerejší reakce a i za podporu v rozhodování :hug: zbytek už je na mně :dance:
ještě by jsem měla jednu skromnou otázečku-asi odpově´d vím přesně ale chci se jen ujistit a´t neudělám něco blbě :-D
jsme na nutrilonu 1HA a od ukončeného 6. měsíce by jsme měli přejít na nutrilon 2HA a já se ptám-kdy je ukončený 6. měsíc :-D
a)v pondělí 18. července nám bylo 5 měsíců
b)18.srpna nám bude 6 měsíců
c)18.září bám bude 7 měsíců

takže já si myslím, že když je ten nutrilon 2HA od ukončeného 6. měsíce tak je správná odpověď za C -mám pravdu nebo ne :-D včera jsme se o tom bavili s manželem a ani jeden jsme si nebyli moc jistí, i když se nejvíc oba dva přikláníme k té možnosti za c :-D rozsuďte nás a děkuju za odpovědi :dance:

• načítám...
12429
21.7.11 11:29

Jestli je vám 18.srpna 6 měsíců tak je to za B:)protože do 18srpna jste 5měs+1 den, 2dny,.....takže 18srpna ukončíte 6měsíc:)Pokud počítám dobře tak se malej narodil 18února:)

• načítám...
12429
21.7.11 11:48

Holky chodíte s dětma ven i když prší?Myslím ty kočárové děti, s většími je to horší:)A myslím když nepadají z nebe provazy vody ale takový ten byť i vytrvalý déšť.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+