Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1794
24.7.11 16:20

A dáváš to před spaním lžičkou? Já myslela, že bych jí to dala do flašky jako na spaní…ale tak počkám do půl roku, to už pak jsou kaše s mlíčkem lepší :palec:

• načítám...
2786
24.7.11 17:33

ano kaše by se měly dávat lžičkou,ale upřimně řečeno patřím mezi ty maminky,které to „obcházejí“ a dávaj do flašky.. přece jenom ne jen že já už jsem večer utahaná tak,že se mi s tím nechce si hrát :oops: ,ale i prcek už před spaním taky většinou protivný.. takže tak.. a taky už máme nakoupené ty Hami mlíčka s kaší,ale ony jsou dost drahé,tak to spíš pro zichr,ale spíš budem dávat rozředěnou kaši ve flašce

jsou i maminy,které jsou schopné do 2měsíčního prcka narvat rozředěnou krupicovou kaši 8-o :roll: jako třeba švagrová,nebo sousedka ze zahrady,ale toto už je extrém,do ktrého bych nešla ani náhodou..

• načítám...
12429
24.7.11 18:25

Já jsem dávala kaši měsíc do flašky na večer před spaním.Je to pár dni co vypil jen trošku a zbytek nechtěl, takže musím dáva lžičkou, vopruz :mrgreen:

• načítám...
1794
24.7.11 18:48

A takže to holky uděláte jenom tekutější a dáte? Já jsem jí teď dala kašičku přes lžičku a jdeme spát, jsem zvědavá v kolik se vzbudí, spávala celou noc a teď už se budí třeba v jednu, tak uvidíme jestli hladem nebo zvykem… :nevim:

• načítám...
3524
24.7.11 19:42

Já kaši dávám od začátku lžičkou, takže malej je na to zvyklej, napapá se, napije a jde spát…někdy je taky hodně unavenej, takže i protivnej, pak ho musim zabavit, tak aby jedl, nebo manža když je doma mu prohlíží knížku a on spokojeně jí :-) Má jí snězenou většinou kolem 5 minut…

• načítám...
2786
24.7.11 19:54

nevím,každý si udělá,jak komu vyhovuje..
my kolikrát nemáme náladičku ani na „obýdek“ ale to tolikrát nehrotím,co sní-to sní,ale na večer už mi to tak jedno není…
ale to bude dobré.. at přes flašku,nebo přes lžičku,dříve nebo později se všechny dočkáme a mimisci budou spát celou noc…

• načítám...
3946
24.7.11 22:09

Ahoj holky,

tak my kaši dáváme taky lžičkou, dáváme od 4,5 měsíce Nutrilon, naprosto bez problému, je to rychlejší než z flašky. :-)

:mavam:
  • načítám...
12429
25.7.11 08:55

Holky už vám některé chodí rodičák?Chtěla jsem se zeptat kolikátého asi tak chodí?

• načítám...
2786
25.7.11 10:06

mi chodí od porodu,neměla jsem nárok na PMM,chodí to k 7.dni v měsíci..

• načítám...
853
25.7.11 10:14

Ahoj** brnandy**, nechcete udelat tento tyden srazik u me a vybrat si neco z obleceni, co jsem nabizela???? :mrgreen: u kavicky ci caje v nasem minibyte s maxi poctem deti? :mrgreen:

• načítám...
12429
25.7.11 10:26

Ahoj my můžem jen ve středu tak jestli se to bude hodit i ostatním tak rádi příjdem:)

• načítám...
4354
25.7.11 11:08

Dahlia, Kaspi - středu taky můžem :pankac:

• načítám...
898
25.7.11 11:21

Ahoj holky, tak za běhu dočítám.....Kaše jsem už kdysi dávala holkám z lahve…prostě řidší…je to pohodlnější jak pro mámu po celém dni, tak pro utahanýho prcka…prcek mi teďka spí výborně, takže kaši mu dám občas místo oběda…ale přiznám se, že jídlo moc nehrotím, občas mu něco uvařím, občas koupím hotovku ve skle, někdy dáme kaši, někdy jen banán, jak je čas.
JInak žádné extra maso nekupuju…máme krůtu v mrazáku, kuřecí prsa koupím a pak dávám hovězí a kuřecí játra se chystám tak od 8.měsíce přidat taky…

• načítám...
853
25.7.11 13:16

Jejeje holky, streda neee, to uz toho mam moc, ale ctvrtek odpoledne, patek cely by sel, nebo tedy i pristi tyden cely by sel. omlouvam se, ale tesim se! :-D

• načítám...
2000
25.7.11 14:07

kaspi me chodi uz dlouho, protoze jsem nemela materskou, chodi zacatkem mesice kolem 7-10

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+