Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nosánku teda už 7 měsíců
a váha super ![]()
Hromnice já bych to jídlo, taky moc neřešila, malej taky někdy vypije víc a někdy míň…většinou to máme ráno 6:30 200 ml Nutrilonu, mezi 9 a půl 10 100g přesnídávky, v 11:15 140 g zeleniny a masa + tak 60 ml Nutrilonu, ve 14:30 160 ml Nutrilonu, v 16:30-17:00 100g přesnídávky a v 18:30 180 ml kaše…
ufff…
Hromnice mě Bobeš taky začal stávkovat s mlíkem.Má ho teda jen ráno a odpoledne, protože jinak má zeleninu, ovoce a kaši.200ml vypil jen jednou a to kaše a mlíko mě teď ráno vypije tak 80ml a to na 3× a odpoledne vypil jen 50ml.Taky nevím jeslti to mám hrotit, protože mi to příjde málo ale nedostanu to do něj tak nevím ![]()
Ahoj holky, tak jsme včera objevili zub!!! ![]()
Dneska jdem na půlroční kontrolu, tak jsem zvědavá na míry… ![]()
koukám Kaspi, že jsme na tom nějak podobně co-včera jsem si vlastně uvědomila, že začal pít až tak nepravidelně a ne svoje poctivý dávky až po tom co jsme mu začaly dávat kašičku a zkusila jsem i tu mrkvičku ![]()
ještě tak mně napadlo jestli to nemůže být zubama, ale v pusince zatím ještě nic nemá tak nevím, kdy se zoubky vylíhnou u nás ![]()
jinak ostatním l zubům už gratuluju ![]()
a musím se pochlubit začali jsme se krásně otáčet ze zad na bříško
![]()
Takže vážíme 6725 a měříme 66cm! Stěžovala jsem si u Mudr že se pořád nepřetáčí, tak si ji položila na bříško a tak na ni koukala a Adeli se bez jakékoliv stimulace z toho břicha přetočila na záda… Tak jsem se pobavila, herečka jedna, asi potřebuje obecenstvo!!!
Díky za gratulace k zoubku…
vvvv píše:
Takže vážíme 6725 a měříme 66cm! Stěžovala jsem si u Mudr že se pořád nepřetáčí, tak si ji položila na bříško a tak na ni koukala a Adeli se bez jakékoliv stimulace z toho břicha přetočila na záda… Tak jsem se pobavila, herečka jedna, asi potřebuje obecenstvo!!!
Díky za gratulace k zoubku…
nas malej se taky u pani doktroky rad predvadi
krasny miry a pridavam se ke gratulaci k zoubku
VVV Adélka krásně roste
to je hezký, že se přetočila zrovna před ní ![]()
Já od rána uklízim a teď jsem byla na otočku rychle s malým nakoupit, samozřejmě v autě usnul, tak jsem ho musela opatrně přendat ze sedačky do postýlky a zatím spinká, tak taky chvilku odpočívám
teda ale jela bych někam na masáž a třeba do bazénu
prostě nějaký relax…
No mě bolí neuvěřitelně už od porodu, včera se mi tam něco bloklo a nemohla jsem se hnout, naštěstí to za chvíli povolilo…já bych šla, ale bojím se tý bolesti…když jsem dřív chodila pravidelně, tak jsem se tam pokaždý málem rozbrečela
no děs…
Co dáváte večer za kaši? koupila jsem dneska nějakou od Hami od půl roku - jahodovou mléčno-rýžovou, a chci zkusit po kojení večer ještě trošku dát, aby se zasitila a spala dál… ![]()
Tak změň maséra/ku.Masáž by neměla bolet.Taky jsem chodila pravidelně ale nikdy mě to nebolelo.
Já dávám taky kaši od hami, mám s příchutí vanilky a banánu. Dávám jí to na večeři a pak až jí dokojím, jinak by to asi moc nesnědla. Aspoň to i zapije.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat