Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2786
29.7.11 19:45
vvvv píše:
Co dáváte večer za kaši? koupila jsem dneska nějakou od Hami od půl roku - jahodovou mléčno-rýžovou, a chci zkusit po kojení večer ještě trošku dát, aby se zasitila a spala dál… :think:

dala bych nejdřív kaši a pak kojila- po kaši bývá žízeňka…

• načítám...
3524
29.7.11 20:16

Kaspi mě masáž bolí od kohokoliv :-( i když si já sama sahnu na záda, tak bych se zbláznila a to moc netlačim…jednou jsem byla na masáži u pána, kterej masíroval i známí osobnosti a normálně jsem si 3 dny nemohla sahnout na záda, měla jsem modřiny a bolelo to, i když se mi jich dotýkalo triko :zed: ale říkají mi, že kdyby netlačili, tak by mi to vůbec nepomohlo…

• načítám...
1274
29.7.11 20:30

Holky malý dnes začal válet sudy a podložka z puzzliku už je mu malá, budu tu muset všude dát deky ta podlaha je studená a tvrdá

• načítám...
4354
30.7.11 00:08

vvvv - juuuuuuuu, zoubek :huban: Gratuluju! A míry krásný!

hromnice - vám gratuluju k přetáčení :palec:

reshberry - teda, tak to je šikula :potlesk: . Nám už jsou teda puzzle taky „malý“, ale sudy neválíme, zatím se otáčíme jen na břicho a ručkujeme, takže za chvilku jsme taky na zemi :mrgreen: . A na ní to klouže, takže Mates je kolikrát o pěknej kus dál, páč se vzepře a couve :lol: .

• načítám...
9199
30.7.11 10:06

Taky mame puzzle a deky a koberec, ale kdyz se otoci jinym smerem, tak studena a hladka plovoucka. Takze uz jsem oznamila muzi, ze se koupi koberec do pokojiku.

• načítám...
2786
31.7.11 21:01

ahojky holky..

tak „puzzle“ nevedem vůbec.. máme kusový koberec cca 2×1,5m a kupovali jsme ho kvůli Majdy a stejně pak byla všude možně,jen ne na koberci :mrgreen:
takže když můžu být s u ní a s ní tak se válíme na gauči a když nestíhám,tak je Market na zemi na plovoučce.. ze zad na bříško se přetáčí sama a začíná jakby „pérovat na kolínkách“ a hrozně se u toho řechtá,stejně tak,když na opěru zad gauče nenápadně hodím svoje tričko z pyžama a ona si ho stahuje dolů a já dělám,že se zlobím.. :mrgreen:

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
12429
1.8.11 09:20

Holky prosím vás poraďte nevíte jak se jmenuje gelík nebo mastička na zuby?Je to když rostou.Malýmu nejspíš rostou zuby, furt si tam šmejdí prstíkem a teď má i teplotu.
Navíc, se musím přiznat:(, se mi v sobotu skutálel z postele.Teda ona je jen 30cm a na koberec, ale pěkně jsem se lekla.NIc mu nebylo ani moc neplakal ale já jsem měla dost.

• načítám...
3524
1.8.11 09:24

Kaspi já mám na zoubky Calgel…
30 cm není moc, musel to být šok, ale když ani nebrečel, tak je to dobrý…

• načítám...
12429
1.8.11 09:34

JJ to je ono:) A pomáhá vám to?

• načítám...
3524
1.8.11 09:37

Já mu to dávám jen hodně málo, zatím mu podle mě pořádně ani nerostou, nebrečí, jen si všechno strká do pusinky a slintá, ale to je všechno…ale kamarádka to používala a doporučila mi to, tak asi dobrý :-D

• načítám...
3968
1.8.11 09:39

tak my s těma zoubkama pořád nic-i když začal nějak víc slintat-ručičku furt má v pusince taky
v pátek nás čeká to očkování

• načítám...
2786
1.8.11 09:50

máme doma Calgel,ale u Majdy moc nepomáhal,slyšela jsem,že je dobrý Mundisal-či jak se to jmenuje.. poradila bych se přímo v lékárně..

• načítám...
9199
1.8.11 10:30

Gelik na zoubky ma i BioGaia - BOBODENT a pry je vyborny, ale nezkouseli jsme nic, tak z vlastni zkusenosti nevim.

Kaspi: z toho si nic nedelej, „povede se“ to hodne maminam a je to dost o nahode. Mi jeste nesletel, ale neni to o tom, ze bych ho porad jistila, obkladala atd. Nekdy s sebou tak sije a to ho drzim vsim ci se da, takze kdyby s sebou zascal sit, kdyz ho „jistim“ tak nemam sanci ho zachytit. Je to o stesti a o nahode. Hlavne, ze je Benik v poradku :kytka:

• načítám...
3946
1.8.11 11:36

Kaspinka : spadl? to je v tomto věku asi běžný :-? Hlavně že dopadl dobře. Zoubky? Bobíšek. U nás nic. Tuším, že jsou na to i nějaké homeo, co zmírňují příznaky apod., ještě pohledám, kde jsem to četla.

Holky, jak to bude s tím srazíkem? :mrgreen:

• načítám...
2000
1.8.11 11:46

holky se srazikem ja muzu jen zitra a kolem 15 jedu pryc tak jedine kolem poledne nebo odpoledne
s masazi- mam doma masera a zada me boli taky, klary jestli mas nejake problmy se zadama tak te to muze bolet ale nemelo by to bolet tak moc jak popisujes, maser by mel delat jemejsi masaz a az si telo zvykne tak pridavat na intezite, urcite by jsi nemela mit modraky, modraky se delaji jedine po anticelulitidove masazi, ale to kvuli tomu ze se stipou speky.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+