Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6.8.11 21:56

bydlím kousek od brna ajak to z vládám myslím si že dobře je mi sice 18 ale myslím že sem dobrá máma

• načítám...
9199
7.8.11 07:03
Barunka maminka píše:
bydlím kousek od brna ajak to z vládám myslím si že dobře je mi sice 18 ale myslím že sem dobrá máma

Ahojky a vitej :kytka:

urcite jsi pro sve holcicky ta nejlepsi mama. Kdyz sve deti milujes, tak je uplne jedno kolik ti je.

• načítám...
208
7.8.11 08:56

Ahojenky, vítej mezi náma… a mimochodem máš můj obdiv!!!

• načítám...
898
7.8.11 10:34

Ahoj holky,
vítám novou mamču :kytka: …mimochodem, já svoje holčičky měla v 19 a druhou v 21 a myslím, že jsem dobrá máma…o tom to není…je důležité, že děti byly chtěné a jsou milované. :palec:

Tak včera jsem dala Kryštůfkovi poprvé masíčko, dostala jsem kousek z ovečky co příbuzný fikli…no a prcek se cpal jak nezavřenej a pak byl 5 hodin bez jídla, vůbec nechtěl…tak jsem měla radost, že mu chutná :dance:

Jinak už asi koupím ty křupky, když je všichni tak chválí…u holek to nebylo, to se dával rohlík, ale nedá mi to, nezkusit to.

Jinak jak jsme měli ty zdravotní problémy v květnu a v červnu, pořád mu přetrvával ucpaný nosík a pochrochtávání…no koupila jsem kapičky od dr.Hadka a nedám na ně dopustit, každé ráno kápnu kapičku do každé dírky a máme po problémech, pomáhají i mě na alergii, jsou fakt super, voní a žádná chemie a má tam víc výrobků…i pro děti s ekzémem, ten jste tady někdo řešil…je to sice dražší, jako všechno přírodní, ale mám odzkoušeno…fakt jsem nadšená :palec:

• načítám...
208
7.8.11 11:22

To my zkoušeli poprvé zeleninku a malému teda vůbec nechutnala - flusal, šklebil se, pak se jakoby dusil…tak jsem včera zkoušela jablíčko - tam byl větší úspěch, ale i tak nevím co s ním…máme 4 měsíce a pár dnů (váha 8,760kg délka 69 cm) a baští normálně mlíčko (moje + nutrilon či bebu) - 4×360 ml, tak mi doktor řekl, že už můžem dávat příkrmy…jaké máte zkušenosti s prvními příkrmy vy!? Předem děkuji za typy…

• načítám...
850
7.8.11 15:39
Barunka maminka píše:
bydlím kousek od brna ajak to z vládám myslím si že dobře je mi sice 18 ale myslím že sem dobrá máma

to je jedno kolk ti je já sem poprvé rodila v 19 a ted ve 31 a taky se mi narodil Štěpánek 22.2.to mají hezký datum :-)
a jak je zvládaš!

• načítám...
2578
7.8.11 16:03

ahoj holky..

zdravím po delším čase - nějak jsme nestíhali, byli jsme hodně u babičky a snažím se doma udělat vše co nestihnu až bude zase škola.

Evik: moooc gratuluji k přijetí do školy - neboj zvládneš to a kor když je ti obor blízký :palec: z myslivosti něco vím - mám doma myslivce za manžela :mrgreen: (chystáme se kupovat ohaře)

• načítám...
1794
7.8.11 19:21

Ahoj holky, po týdnu Vás zdravím. Byly jsme na dovolené v Jeseníkách, počasí bylo ze začátku škaredé, ale od úterý už bylo fajn. Saša byla poprvé na bazéně, na lanovce, na bowlingu :lol: a moc se jí líbilo. Jsme rozhodnutá, že si koupím manducu, moc se jí nosítko líbilo a pro nás to bude taky super, že s ní budeme moct jít do lesa apod.
Zdravím novou maminku a zároveň obdivuji, dvojčátka si nedokážu představit :-) Četla jsem, že se tu někdo ptal na 6. tou nemoc? My jdeme zítra na testy jestli to bylo ono, tak uvidíme a pak napíšu.
Jeden den už nekojím, prsa mě bolí tak si zítra zajdu koupit nějaké homeo na zastavení laktace.
AndynkaK my jsme taky začínali ve 4. měsících, začla jsem mrkvičkou, pak jsem po dvou dnech přidala brambor, pak zase po dvou dnech další zeleninu. Teď už papá i maso, hodně jí chutná brokolice, špenát, cuketa. Úplně to mixuji a postupně budu mixovat méně, uvidíš, že přijdete na to co má rád. :palec:
No a pořád čekám na ty profi fotky a pořád nic :twisted:
Jo a holky, konečně se mi malá otočila na bříško :potlesk:

• načítám...
208
7.8.11 19:46

Děkuji za typy Marti… můžu se ješzě zeptat, jak jsi tu mrkvičku připravila a pak malé podávala!?Já jen, jestli to ndělám špatně… a gratuluji k otočení na bříško :dance:

• načítám...
3524
7.8.11 19:56

Ahoj…
Baru vítej :kytka:

Rezi super, že kapičky zabírají a že už je líp, bylo na čase :-)
A křupkama určitě nic nezkazíš :-D malýmu chutnaj, ale ještě jich mu hodně nedávam…

Andy to je škoda, že zelenina neměla úspěch, ale třeba se to ještě změní…malej mi sní úplně všechno, jak zeleninu, tak maso a ovoce…

Marti teda to si dává s fotečkama na čas… a zkoušela jsi volat?
Jo a malá je šikulka…

Náš malej mi teď přestává pít mlíčko, co jsem začala dávat Nutrilon 2, tak mu přestalo chutnat a vypije vždy jen trochu…zítra zkusim koupit Hami, to je prý chutnější, tak snad to bude lepší…

• načítám...
208
7.8.11 20:05

Klárko: Děkuji za podporu…a jak jsi to prckovi ze začátku podávala!? Lžičkou!? Potřebuji radu…jestli nedělám něco špatně…

• načítám...
758
7.8.11 20:14

Kaspi uzivej dovolene :palec:

My jsme dorazili dneska od nasich, byli jsme tam cely vikend. A zitra do prace…moc se mi nechce, ale to opadne, kdyz tam clovek prijde, nabije se pak na dalsi tyden…holky premyslely jste uz o nejakem materskem centru??? My jsme z Prahy za chvili bude zima a nedokazu si predstavit jak budeme travit dopoledne (odpo po obede spinka). Tak jsem myslela, ze budeme jezdit nekam mezi maminky do centra. Chtela bych alespon jednou tydne, aby si pomalu zvykal na kolektiv deti, a pokecat s maminkama je taky fajn..

Mimochodem holky prazandy, mohly bychom take spachat nejaky srazik…

Marketohari jsou krasni…my mame tezce neloveckeho psa shiba inu, jenom spi, v lese by mi ho spise zastrelili, protoze vypada jako liska a o vycviku bych opravdu nemluvila, umi tak maximalne sam zrat z hrnce:)

Jinak vitam nove prichozi maminku dvojcatek - mas muj obdiv :palec: mame tady take jednu maminku s dvojcatkama…Jinak nevite neco o Grepikovi uz se dlouho neozvala???

tak krasny zbytek nedelniho vecera papapa

• načítám...
9199
7.8.11 20:36
Evik001 píše:
Marketohari jsou krasni…my mame tezce neloveckeho psa shiba inu, jenom spi, v lese by mi ho spise zastrelili, protoze vypada jako liska a o vycviku bych opravdu nemluvila, umi tak maximalne sam zrat z hrnce:)

tak to je sobestacnej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
3968
7.8.11 20:38

Ahoj holky :-D

Vítám 2 nové maminky :hug:

Jinak u nás je vše při starém. Zítra jdeme konečně na první očkování a na kontrolu, tak jsem zvědavá kolik naše zlatíčko měří a váží :dance: a ve středu nás čeká kontrola na rehábce :-D

Jinak ten sraz pražskejch maminek by byl taky moc fajn, ale jestli můžu poprosist až tak v září :-D teď bude mít kámoška dovolenou a já nebudu mít čas :dance: máme už skoro rozplánovanej den po dni s Petříkem a kamarádkou :-D

• načítám...
208
7.8.11 20:43

Úplně rozumím tvýmu „těšení“ (tvé zvědavosti)…to já jsem před kontrolou u doktora také úplně napnutá o kolik nám drobeček vyrostl a přibral…naposled jsme měli 68,5 cm a 8, 750 kg (přesně ve 4 měsících)… :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+