Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Klári ještě můžeš vyzkoušet třeba červenou řepu, pokud netrpí na nadýmání tak třeba trošku hrášku, dýni jsem zatím dala jenom ze skleničky od hipp, ale dá se prý koupit v makru zmražená, celer třeba, kukuřici…
Ahoj holky ![]()
tak jsme doma z očkování-malej dostal první dávku hexavakcíny a pneumokoka
brečel dost a počural přitom paní doktorku
teď spinká a ještě od rána nepapal
tak snad bude vše v pořádku ![]()
jo a jinak naše míry v 5 měsících a 3 týdnech jsou 7,15kg a 68cm ![]()
vitam nove maminky
posloedni dobou nejak nic nestiham, manzel ma novou praci, jsem s toho moc stastna ![]()
jinak mame ted ramadan, takze je vsechno nejak vic narocne
k nazoru o veku, na nej opravdu nezalezi, nekdy me dokonce prijde ze starsi maminky, ktere rodi prvni mimco po tricitce se miminkum venuji mene, nechi tim nikoho urazit a ntvrsim ze jsou vsechny stejne to ne,
ale jen mluvim s vlastni zkusenosti, spousta starsich maminek uz je zvyklich na svuj svobodny zivot, mam znamou ktera rodila ve 33letech a malej byl porad u babicky nebo u tety, protoze ona mela jednou tydne plavani pak nehty kadernice, prace a hlavne kamaradky, delala provozni v kavarne a kolikrat nechala i v zime malyho na zahradce v kocaru a na hodinu zmizela a ani se nej nesla podivat, to bych asi nevdrzela, pila kavicku a dite venku v mrazu rvalo, ale to je asi aj o cloveku, kazdej mame jinou povahu.
me je 23 a o malyho se staram 24 hodin denne malokdy jsem bez nej, nemam ani komu ho dat na hlidani, dvakrat me hlidal muj tatka a jendou teta a to vzdy tak maximalne na 2 hodinky, od zari mozna pujdu do prace na 4 hodiny tak nevim jak to zvladnu.
dyni ted uz koupis aji na trhu, nam teda roste na zahrade, mame Hokaido a je super malymu moc chutna
Markita: JJ, něco na tom bude…mám také pocit, že si malýho užívám mnohem víc, než mý starší kamarádky…věnuji se mu naplno…zpíváme si, hrajeme, chodíme na procházky, …když jsem bez malýho hoďku - dvě, tak jsem nervózní a to ho hlídá mamka, babička nebo taťka…no a samozřejmě manžel ![]()
jojo děkuji snažím se býti dobrou mámou jinak jak se máte všechny ???
Barunka: spinkají ti holčičky v noci!? Odpočneš si vůbec, když jsou dvě!? Někde jsem slyšela, že jeden prcek se uklidnil, druhej začal…nebo jeden, budí druhého…atd., atd., jak to je u vás doma!?
no tak hoplk se mě navzájem nebudí snaží se spát celou noc spinkají dobře stávájí každá zvlášť jsme předčasně narozené takže cvičíme vojtovku pře sou holky pohybově zaostalé je to na palici no ale jinak sou holky upa zlata po,ložím je do postýlky a kdyby nepapaly tak o nich celej den ani nwm no takže tak
Holky náš prcek dýni zbožňuje.....jsem z malého města a kupuji ji v albertu, mají ji v sekci ovoce a zeleniny mezi bio zeleninou. A ve zdravé výživě je tady na objednávku.
Taky dávám zelené fazolky, hrášek, kukuřici…ještě bych ráda zkusila rajčata podusit, ale toho se docela bojím…no a nevim odkdy luštěniny.
Jo a z vlastní zkušenosti…holky jsem měla jako mladá maminka a strašně jsem si to užila…ted po letech už jsem mnohem unavenější a nervoznější a hlavně ustrašenější…všude vidím hrozbu úrazů ![]()
Barunka maminka píše:
no tak hoplk se mě navzájem nebudí snaží se spát celou noc spinkají dobře stávájí každá zvlášť jsme předčasně narozené takže cvičíme vojtovku pře sou holky pohybově zaostalé je to na palici no ale jinak sou holky upa zlata po,ložím je do postýlky a kdyby nepapaly tak o nich celej den ani nwm no takže tak
tak to jsou zlatíčka…slyšela jsem, že ta v. metoda je dobrá…vše za chvili doženete… ![]()
snad ano jojo sou to berušky stihnu si u nich udělat i nehty
no vojtovka už ju cvičíme 4 m a nějak nevidím žádnou změnu no mozkově sou upa zdravoučké ale pohyb je pro nás problém no nepaseme ani koníky a nic no
ale věřím že jednou budem lítat jak steklé a budu je muset mít na vodítku ![]()
Barunko, no teda to máš moc hodné holčičky a neboj, vše doženete. O jak dlouho se narodily dříve a kolik vážily?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat