Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nemáš vůbec za co, pročetla jsem si i deníčky co jsi psala, pěkně napsané.
ahoj,
teprve teď jsem objevila tohle diskuzní téma a to je přesně to, co mi tu ještě chybělo… malej se narodil 5. února 2011 ![]()
využiji toho, že sem chodí maminky stejně starých dětí a zeptám se, jak vám v noci spí děti? Nebo spíš ne jak spí, ale jak často se budí… syn se budí po 2 až 3 hodinách, spíš po těch dvouch… některé noci mám i bonusové probuzení mimo tyto intervaly… jakmile je to po 2 a víc hodinách, tak musím nakojit. Když je to dřív, tak většinou stačí vrazit dudlíka a spí dál… pořád čekám, že třeba začne spát dýl v kuse. Hodně si slibuji od příkrmů, se kterými mám v plánu začít ve středu, kdy už budem mít po půlroční prohlídce…
se slzou v oku vzpomínám na doby, kdy spal v zavinovačce a budil se mi poprvé až ve 4 hodiny ráno!!! ![]()
hele už mu nemusí třeba stačit tvoje mlíčko jinak vítej a nebo se necítí svuj v te zavince si byl jistější víš holky mě tada spí celou noc někdy jednou za noc se vzbudí jinak spí
Jarka K vítej ![]()
Mě malá spí skoro celou noc, budí se kolem 5-té, napije se a spí dál. Ale usínání byl docela boj, kojila jsem jí a to jí nejspíš nestačilo tak jsem jí musela třkrát nakojit aby usla, teď už nekojím a na večer je to super, vypoje mlíčko s kaší a spokojeně usne. Nemá třeba tvoje dítko hlad? Nebo prospívá normálně?
díky za přivítání ![]()
takhle mi spí od necelých tří měsíců a prospívá dobře (má už skoro 8 kilo
), takže hlady by trpět neměl… i když poslední dobou vidím, že už ho to kojení úplně neuspokojuje… nemyslím, že bych měla málo mlíka, to ne, ale spíš že jí jen to nutný a já ještě mám a on už nechce. Asi už ho to nebaví ![]()
Martino, to mi usínání máme od začátku v pohodě. Vykoupu, nakrmim, dítě položim do postýlky a odcházim ![]()
Barunko, tak to je super, to bych nečekala u dvojčat. Jsem si vždycky myslela, že ty se spíš buděj navzájem než že by společně prochrněly celou noc… asi jsou pěkně sehraný ![]()
jo upa bazva ale ty třeba nemusíš mít to mlíčko tak vyživný jak dříve rozhodně bych už dala příkrm třeba na noc jen
Jarka K Ahoj
Já tuto diskuzi sleduji už od narození malého - 4.2.2011 - ale ještě jsem nepřispívala. Spíš čtu a inspiruji se
Teď jsem si řekla, že už bych se taky mohla zapojit
Náš malý už měl také období, kdy spal docela dobře, ale poslední měsíc má také noci, kdy se budí skoro po 2-3 hodinách. Většinou ho musím vzít k sobě do postele a přiložit k prsu (dudlík odmítá). S příkrmy jsem začala v pátek a po mrkvičce to bylo snad ještě horší
. Dneska byla první brokolice, tak jsem zvědavá. Taky si říkám, jestli už to třeba nejsou zuby. No prostě jsem na ten důvod zatím nepřišla, ale jen jsem chtěla říct, že nejsi sama. Prostě musíme věřit, že se jim to spaní brzo zlepší ![]()
Barunka maminka píše:
jo upa bazva ale ty třeba nemusíš mít to mlíčko tak vyživný jak dříve rozhodně bych už dala příkrm třeba na noc jen
no dneska jsem si koupila v DM v akci kaši od Nestlé na dobrou noc… akce dneska končila, tak abych jí měla doma na někdy… tak bych jí mohla zkusit hned zítra ![]()
ale spíš si myslim, že hlady se nebudí, protože na dovolený spal i pět hodin v kuse… na venkovskym vzduchu… uvidíme, naděje tu pořád je! ![]()
Munchkina píše:
Jarka K Ahoj
Já tuto diskuzi sleduji už od narození malého - 4.2.2011 - ale ještě jsem nepřispívala. Spíš čtu a inspiruji seTeď jsem si řekla, že už bych se taky mohla zapojit
Náš malý už měl také období, kdy spal docela dobře, ale poslední měsíc má také noci, kdy se budí skoro po 2-3 hodinách. Většinou ho musím vzít k sobě do postele a přiložit k prsu (dudlík odmítá). S příkrmy jsem začala v pátek a po mrkvičce to bylo snad ještě horší
. Dneska byla první brokolice, tak jsem zvědavá. Taky si říkám, jestli už to třeba nejsou zuby. No prostě jsem na ten důvod zatím nepřišla, ale jen jsem chtěla říct, že nejsi sama. Prostě musíme věřit, že se jim to spaní brzo zlepší
4.2. jsem měla termín, ale protáhla jsem si to do pátého ![]()
no zuby to u nás nebudou. To by mu museli růst už víc jak čtvrt roku ![]()
s těma příkrmama nestraš! Vkládám do nich velké naděje…
a jak mu jinak chutnají příkrmy? Baští nebo spíš plive? ![]()
hele teďmě kamoška psala že ty kaše nestle které se mají spotřebovat do roku 2012 se mají vrátit že v nich bylo nalezené sklo teď akorád se mě ptala co má za kaše tak ať dám pozor
No, to je pravda, že těch zubů už by musel mít plnou pusu ![]()
Ohledně příkrmů … poprvé vůbec nevěděl co s tím má v pusy dělat, pořád to vystrkoval jazykem ven, ale dneska už i otvíral sám pusu a měla jsem z toho docela dobrý pocit. Jen je od toho všude špinavý ![]()
Koukám, další vlna nových maminek
.
Markita - tak to gratuluju, konečně se zadařilo
.
Barunka - teď si nejsem jistá, jestlis nepsala, že jste také z Brna
… Holky máš zlatý
. A s Vojtovkou je to fakt o nervy, taky už mě to někdy neba. Ještě cvičit se dvěma - mě by škráblo
. Tak výdrž a držim pěsti!
Andynka - v jaké části Brna bydlíte?
no nic holky ja se jdu postarat tady o ty dvě prdelinky moje pře tatínek to nezvládá a holky ho nechtějí tak se mějte krásně papap jo a jinak ty kaše by měli mít 761303308937 tenhle čárovej kod
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat