Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
MartinaG píše:
Dnes jsme byly se Sašenkou v poradně, v pěti a půl měsících má 7.800 g, cm nevím. Jak se doma nepřetáčí z bříška na záda tak u dr. se opět předvedla, pásla koně jak divá a kdyby ji nepřidržel tak se převrátí, herečka jedna![]()
, dostala dvě včeličky a máme na chvíli od očkování klid. V září jdeme na naušničky konečně.
S tou cuketou, já ji jenom oloupu, rozkraji a vařím společně s ostatní zeleninou, pak rozmixuji. Zítra se chystám vařit polívku pro malou. Uvidíme jak bude chutnat.
tak to je pořádnej kousek!!! ![]()
Jarin se ještě z břicha na záda nepřetáčí a když se mu to povede, tak je to jen omylem a majzne si jí u toho do hlavy ![]()
ale už se pomalu začíná plazit… zatím jen tak nenápadně po kousíčkách… za chvíli je po klidu a bude všude ![]()
Ahojky holky tak jsem dočetla, nějak jsem teď nestíhala, manžel měl dovču, tak jsme pořád někde byli. Vítám nové maminky.
Markit: gratuluji k manželově nové práci, můj manžel v srpnu končí, vypršela mu smlouva… tak hledá a zatím nic, tak snad to také dobře dopadne…
Krásný večer všem papa
Marti gratulka ke kontrole, váha super ![]()
Resh snad se co nejdřív zadaří a manžel sežene práci, dnešní doba je hrozná ![]()
Nosánku krásný, malej je šikulka
Náš malej zvedá zadeček, ale na kolínka se takhle nepostaví…za chvilku ti poleze ![]()
Jinak malej bude za chviličku sám sedět…teď už když sedí na mě, tak sedí sám, ale jakmile sedí na zemi, tak potřebuje na všechno dosáhnout a padá do stran…
Kláry díky snad se zadaří, ještě jsem se Tě vlastně chtěla zeptat jestli bys mi nemohla poslat kontakt n toho fotografa, co Vás fotil, možná bychom zajeli se vyfotit do Plzně, v Praze se mi libí fotoprome, ale je to drahé… ty Vaše fotky jsou moc hezké, tak by se to vyplatilo… a malý je šikulka ![]()
Nosánku supeeer
Klari: malej se takhle na ctyri stavi max.tyden. Zacina mit itikaci tendence, ale spise se vsude dovali nez doleze.
Jasně, tady je odkaz: http://www.fotopatracka.cz/…raf/card.php?…
V poznámce máš na něj kontakt…doufám teda, že jsi myslela toho co nás fotil naposled za těch 700,–?
Nosánku on na to za chvilku přijde a uteče ti
a sudy válí? U nás se sice na břicho přetočí, ale jen na jednu stranu a zpátky už to neumí, takže skončí na břiše a řve jako tur, tak ho musim přetočit na záda a za chvíli všechno znova ![]()
Vali jako drak. Na zada se naucil pretacet tak, ze zvednul zadecek a napnul pri tom tak nozky, ze se prekulil. Ted uz se vali jako drak, ale pred tim to bylo uplne stejne jako u vas. Nabricho jo, ale zpet ne a kdyz uz se mu na brichu nelibilo, tak rev. Po pretoceni, jsem si ani nesedla a byl na brichu znova ![]()
Na sednuti jsem zvedava, ted „sedi“ (ani sed, ani leh, ani nepase) na pul zadku a podpira se ruckama.Uz „sedi“ cimdal vys, tak jsem zvedava co se z toho vyklube ![]()
Nosánku tak to malej možná za chvíli bude válet taky ![]()
Já jsem teď pěkně vytočená…Napsal nám mail chlap z nehodovky co řeší tu naší bouračku, máme od nich půjčený to auto a oni nám dávaj dohromady naše, že nám nevydají auto, dokud to nebudou mít zaplacený…jenže viník nechce přiznat vinu a čeká se na vyjádření magistrátu kdo je viník…takže chtějí, aby se oprava zaplatila z našeho havarijka, že to viníkovo pojišťovna pak proplatí, jenže já prostě nic platit nebudu…slíbili mi, že auto nám dají až bude opravený a že to budou vymáhat na pojišťovně…no zítra tam volam a to něco zajižou, protože na tohle opravdu nervy nemám
![]()
No Nosánku - Daník je neskutečně šikovnej!!!
U nás se taky zatím jen zvedá zadek a nožkama „leze“, ale na kolínka teda ještě zdaleka nééé
.
Ale včera se Matějovi podařilo několikrát po sobě konečně otočit z bříška na záda, dneska to sice nepředvedl (jenže jsme byli dost málo doma, takže neměl ani moc možností), ale věřím, že teď už to pofrčí
. A taky měl první jablíčko a moc mu chutnalo.
No a taky jsem měla teď pár dnů „vyměněné“ dítě - když neřval, tak aspoň kňoural, protestoval, vztekal se, no hrůza… Říkala jsem si, že u nás to ale zubama být nemůže - vždyť už 2 máme a teď bude zase nějakou dobu trvat, než se začnou klubat další, navíc s těmi prvními neměl problém, protivnej nebyl vůbec… Ale ejhle - máme TŘETÍÍÍÍ
.
Klaaras -
hmmmm, to pevný nervy, teda… ![]()
reshberry - tak hodně štěstí, ať manžel brzo najde!
Žábo teda vy jste se s těma zoubkama rozjeli
to snad ani neni možný
a my furt nic…
Mě je dneska mizerně, už večer když jsem si šla lehnout se mi začala hrozně motat hlava, skoro celou noc jsem nespala, protože když jsem zavřela oči, tak mi bylo neskutečně špatně
a ještě mě to nepřešlo, asi zase nízký tlak nebo nervy…snažim se žehlit a do toho řešim to auto, už jsem seřvala koho se dalo, ale stejně nám ho nedají, budem to muset buď zaplatit hotově nebo přes havarijko a až se to vyřeší, tak nám peníze zase zpět proplatí…zatím je oprava 60 000,–, zítra bude komplet hotový…no jsem fakt hotová…
Tak ať máte lepší den než já ![]()
klaaras, nic si z toho nedělej… my taky ještě nemáme ani jeden zub!
a ani mě to nějak nemrzí… i když bych byla ráda, kdyby ty noci na hovno měly na svědomí zuby… to bych měla nějakou naději, že to třeba jednou skončí ![]()
už i koukám na net na to zavinování, tak jsem zoufalá… dneska v noci jsem zjistila, že se hlady fakt nebudí. Budí se tím, jak začne mlátit rukama. Zkoušela jsem mu je přitáhnout k tělu plenkou a to pomohlo, jenže plenka je malá a za nějakou dobu to překonal a ruce byly venku a bylo zle! ![]()
ahojky:
také mi Tobíka někdo vyměnil - asi mu začinájí růst ty zoubky
do půl noci spinká a pak jedině s námi - to jsem sice nikdy nechtěla ale jinak by jsme se nevyspali.
Holky nestalo se vám někdy že by malej/malá začali odmítat mlíko
malej od včerejška nechce pít mlíko, ostatní jí normálně ale mlíko do nej nedostanu, je to přeci brzy aby ho nepil. Dneska jsem ho ošálila že jsem mu dávala přesnídávku tak jsem mu to trochu naředila a jedl normálně
díky za rady ![]()
Klára: župánek je super ![]()
market14: máme úplně to samé..jestli do Market dostanu 3 x denně 160ml mléka tak je to moc… zas je pravda,že papá ukázkově pomalu nestíhám jí nabírat lžičkou..
Nám Mudra říkala,že to tak některé dětičky kolem půl ročku dělaj a že máme zkoušet dál dávat aspoň ráno a večer+v noci..
mlíčkem si myslím,že to u nás bebude.. přešli jsme na Nutrilon 2 a eště nedávno ho chlastala 1200ml denně a ted už max cca 500ml ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat