Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojda,
na větší kousky je ještě brzy.....taky mixujeme…ale bohužel si už moc nepamatuju jak dlouho jsem mixovala holkám, ale odhaduju tak mezi 10 a 12 měsícem byly možná schopny jíst větší pucíky ![]()
Ahoj holky, manža se dnes vysekal na kole teď jsme ho dovezli z nemocnice, je strasně odřený má 4 stehy na bradě měl amnézii a má otřes mozky ach jo!
Ty jooo Resh…to je teda pěkný zakončení léta
…hlavně ať se mu to brzy zahojí a nemá žádné komlikace…no jo a pak prý sportem ku zdraví ![]()
Res: borok, at je brzy O.K. a mure radit s malym
Marti: ja mixuji, ale kdyz se nahodou nejaka hrudka objevi, tak si maly s ni pekne poradi, stejne jako s kousky bananu. U nas je problem, ze papame v leze. V sedajde mi dlouho nevydrzi a tudiz nema cenu kupovat polohovaci zidlicku. Kdyby uz sedel nebo bychom to zvladali v te sedajde, tak mu klidne dam polivcicku s mini kousky zeleniny nebo bych ji nastrouhala.
My dáváme i kousky, myslím že brzo není ale záleží na každém mimču.Malej se taky ze začátku nadavoval ale v některých skleničkách jsou dost kousky (př. v těch s rýží) a jí to úplně v pohodě:)
my jdem zítra na půlroční tak dám vědět jak na tom jsme,
já ještě pořád kojím a malej nechce z láhve ani čaj jenom se lžičkou nebo mu dávam i z hrníčku a pomalu mu to jde mějte se hezky dnes konečně léto ![]()
my jdem zítra na půlroční tak dám vědět jak na tom jsme,
já ještě pořád kojím a malej nechce z láhve ani čaj jenom se lžičkou nebo mu dávam i z hrníčku a pomalu mu to jde mějte se hezky dnes konečně léto ![]()
lucikgo, léto? U nás z okna to tak nevypadá a ani teploměr nic takového neříká ![]()
tady bylo léto včera a tím to haslo…
jinak dnešní noc byla nejhorší, jakou jsem s Jarinem zažila… padám na hubu. Zdá se mi, že co jsem to začala řešit a zkoušet různé fígle na zlepšení spaní, tak je to jen horší ![]()
hlavně klid, čím víc fíglu tím mín spaní to z nám moc dobře starší syn byl takovej u malýho to neřeším spí kdy chce ale když vidím, že je moc mrzutej tak mu dám dudlíka a lehnu si s ním do postele a usne v poho ![]()
no to on mi Jarin taky usne v pohodě. S tím problém není… ale hrozně sebou ze spaní pořád hází a kňourá a když mu nedám dudlíka, tak se pak budí
dneska jsem spala dvakrát hodinu v kuse, jinak jsem byla vzhůru i třikrát do hodiny a to jsem si ho vzala do postele, že by ho to mohlo trochu uklidnit ![]()
na netu jsem si objednala knížku „Nejšťastnější miminko v okolí“, tak se tam třeba něco dočtu! Ale občas mám pocit, že bych brala i knížku „Nejšťastnější maminka v okolí“ ![]()
Jarko to zase přejde
U nás to trvalo asi 14dní a teď už zase v pohodě:)
Ahoj holky,
to je snad nějaká nespací epidemie neee? U nás dnešní noc taky nic moc…ale rostou mu zuby, tak to přičítám tomu. Jinak dnes u dr. dostal dvě pigára…úplně první očkování…a váží přesně 8 kilčo a měří přesně 70 cm.....má to krásně kuláté k tomu půl roku ![]()
Tak u nás ve stravě kousky neprojdou ani omylem…hned nadavuje a vyhodí všechno co jsem mu už nastrkala do pusinky. ![]()
Holky jak s tím srazem?Zatím jste žádná moc nereagovala,tak jestli s ním počítat.
Tak ja jdu v zari do prace na 2 dny v tydnu, poprosili mne o to, tak jsem polevila, hlidat bude opet tchynka. Je to jen na zari tak se to da prezit. Uz vybirame jidelni stolicku ale nejak jeste nevime co, zatim papa v polohovacim lehatku.
Nosanek to neni spatny napad mu tu zeleninku nastrouhat, asi to pristi mesic vyzkousime…
Slibila jsem nejake foto z dovci tak posilam par ze snorchlovani…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat