Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
898
14.8.11 14:02

Ahojda,
na větší kousky je ještě brzy.....taky mixujeme…ale bohužel si už moc nepamatuju jak dlouho jsem mixovala holkám, ale odhaduju tak mezi 10 a 12 měsícem byly možná schopny jíst větší pucíky :nevim:

• načítám...
1274
14.8.11 16:42

Ahoj holky, manža se dnes vysekal na kole teď jsme ho dovezli z nemocnice, je strasně odřený má 4 stehy na bradě měl amnézii a má otřes mozky ach jo!

• načítám...
898
14.8.11 16:46

Ty jooo Resh…to je teda pěkný zakončení léta :zed: …hlavně ať se mu to brzy zahojí a nemá žádné komlikace…no jo a pak prý sportem ku zdraví :roll:

• načítám...
9199
14.8.11 17:23

Res: borok, at je brzy O.K. a mure radit s malym

Marti: ja mixuji, ale kdyz se nahodou nejaka hrudka objevi, tak si maly s ni pekne poradi, stejne jako s kousky bananu. U nas je problem, ze papame v leze. V sedajde mi dlouho nevydrzi a tudiz nema cenu kupovat polohovaci zidlicku. Kdyby uz sedel nebo bychom to zvladali v te sedajde, tak mu klidne dam polivcicku s mini kousky zeleniny nebo bych ji nastrouhala.

• načítám...
12429
14.8.11 20:40

My dáváme i kousky, myslím že brzo není ale záleží na každém mimču.Malej se taky ze začátku nadavoval ale v některých skleničkách jsou dost kousky (př. v těch s rýží) a jí to úplně v pohodě:)

• načítám...
850
15.8.11 09:24

my jdem zítra na půlroční tak dám vědět jak na tom jsme,
já ještě pořád kojím a malej nechce z láhve ani čaj jenom se lžičkou nebo mu dávam i z hrníčku a pomalu mu to jde mějte se hezky dnes konečně léto :-D

• načítám...
850
15.8.11 09:24

my jdem zítra na půlroční tak dám vědět jak na tom jsme,
já ještě pořád kojím a malej nechce z láhve ani čaj jenom se lžičkou nebo mu dávam i z hrníčku a pomalu mu to jde mějte se hezky dnes konečně léto :-D

• načítám...
4760
15.8.11 10:01

lucikgo, léto? U nás z okna to tak nevypadá a ani teploměr nic takového neříká :cry:
tady bylo léto včera a tím to haslo…

jinak dnešní noc byla nejhorší, jakou jsem s Jarinem zažila… padám na hubu. Zdá se mi, že co jsem to začala řešit a zkoušet různé fígle na zlepšení spaní, tak je to jen horší :cert:

• načítám...
850
15.8.11 10:56

hlavně klid, čím víc fíglu tím mín spaní to z nám moc dobře starší syn byl takovej u malýho to neřeším spí kdy chce ale když vidím, že je moc mrzutej tak mu dám dudlíka a lehnu si s ním do postele a usne v poho :-D

• načítám...
4760
15.8.11 11:01

no to on mi Jarin taky usne v pohodě. S tím problém není… ale hrozně sebou ze spaní pořád hází a kňourá a když mu nedám dudlíka, tak se pak budí :-? dneska jsem spala dvakrát hodinu v kuse, jinak jsem byla vzhůru i třikrát do hodiny a to jsem si ho vzala do postele, že by ho to mohlo trochu uklidnit :cry:
na netu jsem si objednala knížku „Nejšťastnější miminko v okolí“, tak se tam třeba něco dočtu! Ale občas mám pocit, že bych brala i knížku „Nejšťastnější maminka v okolí“ :nevim:

• načítám...
12429
15.8.11 12:17

Jarko to zase přejde :wink: U nás to trvalo asi 14dní a teď už zase v pohodě:)

• načítám...
898
15.8.11 19:28

Ahoj holky,
to je snad nějaká nespací epidemie neee? U nás dnešní noc taky nic moc…ale rostou mu zuby, tak to přičítám tomu. Jinak dnes u dr. dostal dvě pigára…úplně první očkování…a váží přesně 8 kilčo a měří přesně 70 cm.....má to krásně kuláté k tomu půl roku :-D

Tak u nás ve stravě kousky neprojdou ani omylem…hned nadavuje a vyhodí všechno co jsem mu už nastrkala do pusinky. :nevim:

• načítám...
12429
15.8.11 20:27

Holky jak s tím srazem?Zatím jste žádná moc nereagovala,tak jestli s ním počítat.

• načítám...
758
16.8.11 08:02

Tak ja jdu v zari do prace na 2 dny v tydnu, poprosili mne o to, tak jsem polevila, hlidat bude opet tchynka. Je to jen na zari tak se to da prezit. Uz vybirame jidelni stolicku ale nejak jeste nevime co, zatim papa v polohovacim lehatku.

Nosanek to neni spatny napad mu tu zeleninku nastrouhat, asi to pristi mesic vyzkousime…

Slibila jsem nejake foto z dovci tak posilam par ze snorchlovani…

• načítám...
758
16.8.11 08:04

o rybicky opravdu nouze nebyla:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital