Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
nestííííhááááááááááááááááám, měli jsme tady na prodloužený víkend rodinu, teď to tady dávám do kupy (po čtyřech dětech
), od včerejška až do pátku každé odpoledne s Matesem na plavčo… A k tomu Vendulka nemocná
.
Nedočítala jsem (zatím
), jen jsem zběžně hledala něco o srazu BRŇAČEK a nic jsem nenašla…
Platí to toho 18-tého??? Já teda sama nevím, jestli bych dorazila, záleží, jak na tom bude Venďa, hlídání mám až od 16. hod., a to už jsem zase na cestě na to plavání s Matějem… No, budu nakukovat a kdyby něco, dám vědět, jak to vypadá s námi.
Dobrou… ![]()
Hromnice Ja davam taky celou, davam ji na dopoledni svacinu pred obedem. Uz jsou velky potrebujou papat:) Maly si rekne sam kdyz neco nechce a nebo kdyz uz ma dost zacne to vyplivavat a flasku tlaci jazyckem ven a zacne se vztekat:)
Rezinka My uz jedeme taky na keksikach, uz jsem mixovala i detske piskotky a krupky taky papa ted meli akci v Globusu:) Doktorka mela starost, ze uz jsme dali lepek…a ze piskoty nebo detske susenky, ze je to kaloricke a buhvi co jeste, jenze pak se podivala na toho naseho houzvicku, je proste dlouhy a hubeny po Jirkovi a rika i kdyz u Vas je to asi jedno:)maly ma 7840g a 72 cm, je to proste dlouhan a hubenour. Co spapa to stravi a spali tim jeho vecnym behanim a kopanim s nozickama, nema chvili klid, furt musi neco delat.
zavidim Vam maminky co mate ty krasne buclate miminka, my jsme proste hubenouri a to papa obstojne:)
teda holky
včera jsme mu na noc dali kašičku vanilkovou a nestačili jsme ho krmit toho našeho hladovce ![]()
ale poprvé nám spinkal celou noc
![]()
ráno jsem mu dala mlíčko a už zas spokojeně spinká ![]()
Evi my taky nejsme moc buclatý
jsme dost dlouhý po rodičích ale s váhou tak akorát - i doktorka nám to říkala - 7,15kg a 68cm ![]()
Ahoj holky,
včera večer jsem se vrátila s malým od našich, jela jsem tam na víkend a nakonec jsem tam zůstala
včera jsme byli v Mariánských lázních na výletě…
Taky jsme včera zjistili, že tu dopravní nehodu chtějí hodit na nás
prý i kdyby jel ten dědek na červenou, tak že mu manžel neposkytl průjezd křižovatkou, no jako chápete to? Ještě to budou zkoumat a do měsíce dají vyjádření, pak se můžem odvolat a půjde to na krajský soud…už jsem z toho hrozně vyčerpaná…vypadá to, že je to zmanipulovaný a ten dědek má na magistrátu nějakýho známýho…
Dočetla jsem vás, ale nějak nemám sílu reagovat, tak se omlouvám…hlasí zase léto, tak si ho užívejte… ![]()
Protože se nikdo neozýval tak jsem si domluvila něco jiného, takže jestli se sejdete tak my nedorazíme.
Kaspinka píše:
Hromnice a jakou kaši jste to dali že malej chrupal celou noc?
no to by mě taky zajímalo… a vůbec - co to je „spát celou noc“? To neznám a zní mi to jako scifi
(
nezobrazujou se mi tu smajlíky…???
třetí noc jsem skoro nespala, už mě to nebaví!!!
jinak jsem včera zkusila dát do příkrmu cuketu a mělo to velký úspěch!!! Nestačila jsem mu to do tý kušny házet
))))
Kaspinka píše:
Hromnice a jakou kaši jste to dali že malej chrupal celou noc?
Kaspi normálně jsme koupili od nutrilonu vanilkovou-ať mu nepomícháme mlíčko když pije taky nutrilon-nakrmili jsme ho v 7 večer - je teda fakt že jsme té kašičky udělali o malinko více - protože na tom návodu je to určený pro děti od 4 měsíce - spapinkali jsme celou a spinkali jsme celou noc
vstával současně s tatínkem v 6 hodin rádo práce-vzbudil ho budík no ![]()
ta je dobra take malemu chutna, ma o sto procent vetsi uspech nez bananova- bananovy veci ted nejak bojkotuje, asi uz toho ma dost:)
Kaspinka píše:
Protože se nikdo neozýval tak jsem si domluvila něco jiného, takže jestli se sejdete tak my nedorazíme.
Můžeme se domluvit na příští týden třeba.
Holky někdo tady psal o rýži v příkrmech…vy už dáváte? Doktorka mi před měsícem řekla, že časem můžu dát rýži, ale neřekla kdy, tak nevím, jestli už teď? ![]()
v chytrém povídání, co jsem dostala o příkrmech od doktorky, se píše, že zahuštění rýží, krupičkou nebo jíškou je vhodné až po dosažení 7 měsíců věku a ani po tom není nutné ![]()
Takže je ještě zbytečný dávat rýži…tak aspoň že to vim
včera jsem dala poprvé konečně tu dýni
sehnala jsem jí v albertu…
klaras : proč ne rýži? Vždyť i kaše od Nutrilonu od 4. měsíce rýži má a doporučuje se s ní začínat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat