Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4354
16.8.11 23:16

Ahoj holky,

nestííííhááááááááááááááááám, měli jsme tady na prodloužený víkend rodinu, teď to tady dávám do kupy (po čtyřech dětech :roll: :mrgreen: ), od včerejška až do pátku každé odpoledne s Matesem na plavčo… A k tomu Vendulka nemocná :-? .

Nedočítala jsem (zatím :wink: ), jen jsem zběžně hledala něco o srazu BRŇAČEK a nic jsem nenašla… :nevim: Platí to toho 18-tého??? Já teda sama nevím, jestli bych dorazila, záleží, jak na tom bude Venďa, hlídání mám až od 16. hod., a to už jsem zase na cestě na to plavání s Matějem… No, budu nakukovat a kdyby něco, dám vědět, jak to vypadá s námi.

Dobrou… :mavam:

• načítám...
758
17.8.11 09:01

Hromnice Ja davam taky celou, davam ji na dopoledni svacinu pred obedem. Uz jsou velky potrebujou papat:) Maly si rekne sam kdyz neco nechce a nebo kdyz uz ma dost zacne to vyplivavat a flasku tlaci jazyckem ven a zacne se vztekat:)

Rezinka My uz jedeme taky na keksikach, uz jsem mixovala i detske piskotky a krupky taky papa ted meli akci v Globusu:) Doktorka mela starost, ze uz jsme dali lepek…a ze piskoty nebo detske susenky, ze je to kaloricke a buhvi co jeste, jenze pak se podivala na toho naseho houzvicku, je proste dlouhy a hubeny po Jirkovi a rika i kdyz u Vas je to asi jedno:)maly ma 7840g a 72 cm, je to proste dlouhan a hubenour. Co spapa to stravi a spali tim jeho vecnym behanim a kopanim s nozickama, nema chvili klid, furt musi neco delat.

zavidim Vam maminky co mate ty krasne buclate miminka, my jsme proste hubenouri a to papa obstojne:)

• načítám...
3968
17.8.11 09:12

teda holky :-D včera jsme mu na noc dali kašičku vanilkovou a nestačili jsme ho krmit toho našeho hladovce :-D
ale poprvé nám spinkal celou noc :dance: :srdce:
ráno jsem mu dala mlíčko a už zas spokojeně spinká :srdce:

Evi my taky nejsme moc buclatý :-D jsme dost dlouhý po rodičích ale s váhou tak akorát - i doktorka nám to říkala - 7,15kg a 68cm :srdce:

• načítám...
3524
17.8.11 09:17

Ahoj holky,
včera večer jsem se vrátila s malým od našich, jela jsem tam na víkend a nakonec jsem tam zůstala :-D včera jsme byli v Mariánských lázních na výletě…

Taky jsme včera zjistili, že tu dopravní nehodu chtějí hodit na nás :cert: prý i kdyby jel ten dědek na červenou, tak že mu manžel neposkytl průjezd křižovatkou, no jako chápete to? Ještě to budou zkoumat a do měsíce dají vyjádření, pak se můžem odvolat a půjde to na krajský soud…už jsem z toho hrozně vyčerpaná…vypadá to, že je to zmanipulovaný a ten dědek má na magistrátu nějakýho známýho…

Dočetla jsem vás, ale nějak nemám sílu reagovat, tak se omlouvám…hlasí zase léto, tak si ho užívejte… :hug:

• načítám...
12429
17.8.11 09:18

Protože se nikdo neozýval tak jsem si domluvila něco jiného, takže jestli se sejdete tak my nedorazíme.

• načítám...
12429
17.8.11 09:20

Hromnice a jakou kaši jste to dali že malej chrupal celou noc? 8-o

• načítám...
4760
17.8.11 09:29
Kaspinka píše:
Hromnice a jakou kaši jste to dali že malej chrupal celou noc? 8-o

no to by mě taky zajímalo… a vůbec - co to je „spát celou noc“? To neznám a zní mi to jako scifi :o(
nezobrazujou se mi tu smajlíky…???
třetí noc jsem skoro nespala, už mě to nebaví!!!
jinak jsem včera zkusila dát do příkrmu cuketu a mělo to velký úspěch!!! Nestačila jsem mu to do tý kušny házet :o))))

• načítám...
3968
17.8.11 09:42
Kaspinka píše:
Hromnice a jakou kaši jste to dali že malej chrupal celou noc? 8-o

Kaspi normálně jsme koupili od nutrilonu vanilkovou-ať mu nepomícháme mlíčko když pije taky nutrilon-nakrmili jsme ho v 7 večer - je teda fakt že jsme té kašičky udělali o malinko více - protože na tom návodu je to určený pro děti od 4 měsíce - spapinkali jsme celou a spinkali jsme celou noc :-D vstával současně s tatínkem v 6 hodin rádo práce-vzbudil ho budík no :pocitac:

• načítám...
12429
17.8.11 10:04

Ok, tak tu taky zkusíme:)

• načítám...
758
17.8.11 11:05

ta je dobra take malemu chutna, ma o sto procent vetsi uspech nez bananova- bananovy veci ted nejak bojkotuje, asi uz toho ma dost:)

• načítám...
3946
17.8.11 11:21
Kaspinka píše:
Protože se nikdo neozýval tak jsem si domluvila něco jiného, takže jestli se sejdete tak my nedorazíme.

Můžeme se domluvit na příští týden třeba.

• načítám...
3524
17.8.11 12:25

Holky někdo tady psal o rýži v příkrmech…vy už dáváte? Doktorka mi před měsícem řekla, že časem můžu dát rýži, ale neřekla kdy, tak nevím, jestli už teď? :nevim:

• načítám...
4760
17.8.11 12:30

v chytrém povídání, co jsem dostala o příkrmech od doktorky, se píše, že zahuštění rýží, krupičkou nebo jíškou je vhodné až po dosažení 7 měsíců věku a ani po tom není nutné :-)

• načítám...
3524
17.8.11 12:36

Takže je ještě zbytečný dávat rýži…tak aspoň že to vim :-D včera jsem dala poprvé konečně tu dýni :mrgreen: sehnala jsem jí v albertu…

• načítám...
3946
17.8.11 12:40

klaras : proč ne rýži? Vždyť i kaše od Nutrilonu od 4. měsíce rýži má a doporučuje se s ní začínat.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+