Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky
: tak už konečně vypadám zase jako člověk
ale nepříjemný to bylo - nikomu to nepřeji ![]()
: jinak také hlásím že už chvíli vydržíme na čtyřech a pérujem jako blázen ![]()
a také gratuluji všem k uspěchům ![]()
: no a stím bříškem tak koukám jsme na tom stejně ![]()
a ty plenky do vody pro bobíšky jsou teda celkem drahý - taky jsem na ně koukala, protože nás dovča teprve čeká
a taky jsem našla na netu nějaký plavky do kterých už plína nepříjde ale zapoměla jsem jak se jmenujou ![]()
Já jsem po porodu zhubla asi po 2měs, ale už mám zase 3kg nahoře a taky se ty mrchy drží ![]()
Jinak na plavání bych určitě plínku dávala.Dneska jsme byli taky na koupáku a bylo tam pár batolat bez plínky a nevím co by rodiče dělali kdyby se jim tam vykadili:)
Jinak hlásím, že před chvilkou jsem našla první zub ![]()
Holky tam jsem se rozhodla, že sem přestanu chodit
protože malej ještě nemá ani zub ani se nepostaví na čtyři a já jsem z toho nervozní… ![]()
Já mám pro malýho plavečky do kterých už se plenka taky nedává…
Market super, že už jsi splasklá ![]()
Kaspi gratulka k zoubku ![]()
Já po porodu zhubla hrozně rychle a jde to dolů pořád, i přesto že už nechci
chtěla jsem si nějaký kilo nechat… ![]()
výhoda vlastní zahrady.. žádné plavky nepotřebujem… takže foto „Mišelin“ v bazénku
klaaras píše:
Tak jo a pošly rovnou i ten zoubek
Neeee ten nedáme
Já z něho mám radost jak malá ![]()
Market je kus baby ![]()
Kaspinka: také gratuluji k zouby
Klará: to je v poho - my taky zub nemáme a ani to nevypadá ![]()
Kača: malá je akorát - hezouká ![]()
: už jsem našla ty plavky -jmenuje se to Happy Nappy
a pokusím se dát foto ![]()
taky zub nemáme..
hubená jsem až fuj..
Market je sice macek,ale ted mi úplně stávkuje s papáním -dostanu do ní max.10lžiček přesnídávky.. a dokonce ani mlíko nechce ![]()
není to tak dávno a pila 1200ml UM denně a ted s bídou tak polovinu ![]()
nechápu… Um máme stejné,flašku i savičku taky.. tak si myslím estli to není tím vedrem… ![]()
máte to tak taky někdo?
kača: jojo to známe asi tady už všichni
mě Tobík stávkoval nedávno - jedl všechno ale pít nic nechtěl - mlíko, čaj nic .....ale jak psala kaspinka– po pár dnech se to tamo spravilo, mezitím jsem to vždycky zkoušela až postupně zase začal ![]()
takže pevné nervy a at je to brzy pryč.
Tak to já sem teda asi taky přestanu chodit
. Sice máme zuby tři, ale podezřele moc šikovných miminek nás neslušně předbíhá v dovednostech
.
S váhou jsem na tom cca měsíc konečně stejně, jako před těhotenstvím, mám radost. Táhlo se to půl roku, s Vendulkou jsem měla za měsíc všechno fuč (a přitom jsem přibrala stejně) a pak hned ještě další tři kila, což už mi teda vadilo.
Kaspi - gratulujeme k zoubku, radost chápu, taky jsem se radovala z každého - ze všech dvaceti u Vendulky a ani teď u Máti není menší.
Kača - šikula a krasavice! ![]()
Kaspi: gratulka k zoubku ![]()
My se stale hlasime k bezzubym
![]()
Kila muzu taky posůlat a s radosti. Muzu rozdat 20 a v pripade velkeho zajmu jeste dalsich 5-10. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat