Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
898
17.8.11 21:04

Holky neříkejte, že nemůžete sehnat dýni…já jsem z malého města a normálně ji tu mají v běžném sortimentu pidi alberta. 8-o 8-o

U nás se po kaši taky nespí, teda spí, ale stejně jako po mlíku. Jinak super je vanilková od babylove z DMka…

No rýži už jsem taky zkusila, ale nedaří se mi ji rozmixovat úplně dohladka a kousky nám dáví…možná je to tou nedovřenou záklopkou :nevim:

Jak někdo psal, že je rozdíl v příkrmu dítěte na UM nebo MM…a není to spíš o rodílech v přístupu maminek a lékařů???? Já třeba doktory už moc neřeším a spoustu věcí si dělám podle sebe a jak to malému vyhovuje.

My krmíme v
5 hodin ráno mlíko
pak až kolem poledne (nejsem matka hyena, ale náš prcek dopolko už druhý týden stávkuje a nedostaneme do něho ani ťuk)
a to dáváme zeleninku
15 hodin ovoce
18 hodin mlíko
21 - 22 hodin mlíko

Takže momentálně nám jedna dávka chybí, ale přibývá a nestrádá, tak zatím to neřeším, ale každý den to zkusím, třeba si tu dietku časem rozmyslí :mrgreen:

Jinak po očkování měl prcek horečku a moc nespal a teďka nás zlobí zouky, ještě je nemáme veku, tak se trochu víc budí…

• načítám...
2786
17.8.11 21:09
nosanek píše:
Kaci: to se Marketce teda moooc krasne upravilo spinkani :kytka: Tak to mas uz taky super. Je to :andel:

jj kojení je krásná věc,ale na UM jsme spokojenější obě 8-)

• načítám...
4354
17.8.11 22:26

Tak u nás se jí zatím jen zelenina, s ovocem jsem začala minulý týden, takže vyzkoušeno zatím jen jablíčko, banán a švestka, dáváme dopoledne. K zelenině už začnu pomalu přidávat maso. No a zbytek kojíme. Například dneska ale malej odmítl sváču, chtěl jen mlíko a oběd na první pokus taky ne, až odpo se mi do něj podařilo dostat aspoň půlku jeho běžné dávky. Ale nespokojeně nevypadá a i po mlíku přibývá, odhadem má v 7 měsících 7,5 kg, což je odminule zase pěknej nárůst :lol: .

Dnes jsme byli na kontrole na rehabilitaci, Matěj to prý všechno krásně dohnal a motoricky přesně odpovídá svému věku. Jen má pořád trošku slabší bříšní a šíjové svaly, takže jsme dostali nový cvik - ale s ostatními jsme zkončili, takže máme jen jeden :dance: . Snad to brzo „vycvičíme“ a už nebudeme muset cvičit vůbec…

• načítám...
12429
18.8.11 09:21

Takže v noci jsme vzhůru jen my??? :lol: Nevím jestli má hlad nebo proč se budí, ale dám mu trochu napít to se napije,ale řve dokud mu nedám cucnout mlíka.To si ale fakt lokne a spí dál.Pak někdy k ránu mu ho dám dopít, aby se „najedl“ ale jinak vstává za noc tak 3-4× :cert: Nechci ho učit že když bude v noci ječet že dostane mlíko ale ono to jinak nejde, asi by ječel až do rána :zed:

Žá-ba tak super, že už máte jen jeden cvik:)My jdem na ko zítra.Ale máme 2 cviky - jeden je na boku ale trochu obměněný a druhý na břichu v kleku.Ten na boku je nám úplně na pendrek protože malej ho necvičí tak jsem zvědavá co nám na to řekne.Ale jinak je prý ve vývoji v pořádku jen má ochablé břicho:)

• načítám...
4760
18.8.11 09:28
Kaspinka píše:
Takže v noci jsme vzhůru jen my??? :lol: Nevím jestli má hlad nebo proč se budí, ale dám mu trochu napít to se napije,ale řve dokud mu nedám cucnout mlíka.To si ale fakt lokne a spí dál.Pak někdy k ránu mu ho dám dopít, aby se „najedl“ ale jinak vstává za noc tak 3-4× :cert: Nechci ho učit že když bude v noci ječet že dostane mlíko ale ono to jinak nejde, asi by ječel až do rána :zed:

jsem na tom stejně, buď v klidu :mrgreen:
v noci 3×-4× vzbudí a kojim, jinak neusne. A teď máme období, že se budí i častěji, doufám, že je to zubama… :lol:
je to depresivní co? Číst si, že stejně starý děti spí celou noc :lol: máma mi pořád říká, že jednou začne spát… a já se ptám - KDY??? :nevim:

• načítám...
12429
18.8.11 09:58
Jarka K píše:
Kaspinka píše:
Takže v noci jsme vzhůru jen my??? :lol: Nevím jestli má hlad nebo proč se budí, ale dám mu trochu napít to se napije,ale řve dokud mu nedám cucnout mlíka.To si ale fakt lokne a spí dál.Pak někdy k ránu mu ho dám dopít, aby se „najedl“ ale jinak vstává za noc tak 3-4× :cert: Nechci ho učit že když bude v noci ječet že dostane mlíko ale ono to jinak nejde, asi by ječel až do rána :zed:
v noci 3×-4× vzbudí a kojim, jinak neusne. A teď máme období, že se budí i častěji, doufám, že je to zubama… :lol:
je to depresivní co? Číst si, že stejně starý děti spí celou noc :lol: máma mi pořád říká, že jednou začne spát… a já se ptám - KDY??? :nevim:

Tak to my jsme právě skončili :mrgreen: spal 6 měsíců v pohodě a teď tohle :lol:

• načítám...
4760
18.8.11 10:03
Kaspinka píše:
Jarka K píše:
Kaspinka píše:
je to depresivní co? Číst si, že stejně starý děti spí celou noc :lol: máma mi pořád říká, že jednou začne spát… a já se ptám - KDY??? :nevim:
Tak to my jsme právě skončili :mrgreen: spal 6 měsíců v pohodě a teď tohle :lol:

mně spal v pohodě první tři měsíce, pak jsem přestala zavinovat a nějak se to zhoršilo… za ty tři měsíce jsem se z dvou kojení za noc dostala na 3 až 4… :cry:
no tak jestli se to zhoršilo až te'd, tak to možná bude zubama a za chvíli to přejde… já čekám, až to přejde a zase se dostanu na ty 3 až 4 vzbuzení za noc :lol:

• načítám...
3968
18.8.11 10:19

holky dneska nám je přesně půl roku :srdce: :hug:

• načítám...
9199
18.8.11 10:31
Hromnice píše:
holky dneska nám je přesně půl roku :srdce: :hug:

gratula k trosku vetsim narozkam :kytka: , tak jeste jednou tolik a bude mit Petricek prvni velke narozky :kytka:

• načítám...
3524
18.8.11 19:14

Ahoj holky,
my měli dnes hroznou noc…malej hned jak jsme si šli s manžou lehnout, tak se vzbudil a začal ječet, nechala jsem ho možná hodinu, jen jsem mu vždycky zkusila dát dudlíka, nic nepomohlo, musela jsem ho nakonec vzít k sobě a stejně to nebylo nic moc :-( celou noc jsem nespala, ještě ke všemu na mě zbyl jen kousek, takže záda bolí jak blázen…Snad dneska bude líp…
Já od rána uklízela, čistila koberce , ještě že máme jen ty dva kusový a vysavač na koberce :-D , myla okna a další, no hrůza, zítra pokračování :-?

Jo a dneska jsem dala rýži a dobrý, všechno spapal, bála jsem se kousků, ale hezky polikal, jen asi dvakrát se mu zvedl žaludek… :palec:

• načítám...
2786
18.8.11 21:02

no tak to naše princezna vyhlásila bojkot.. oběd s kousky rýže ani heverem,rozmix.do hlaďounka taky ne,odpo ani přesnídávku nechtěla 8-o a mlíko jestli dnes vypila 700ml tak to eště přeháním.. čaj tež nechtěla… asi tím horkem či co… :nevim:

• načítám...
2000
18.8.11 21:36

evi tvoje fotky me propomneli cely Egypt je to muj druhy domov a celkem se me po nem zacina dost styskat, chybi me teplo a slunicko

• načítám...
3524
19.8.11 08:29

Dobré ráno,
dnes se to tu začíná pěkně zatahovat…

Holky už přemýšlíte o jiné autosedačce? Já jsem zjistila, že máme vajíčko jen do 10 kg, tak přemýšlím o tý 0-18 kg…vyhlídla jsem si Britax-Römer, může se až do 13 kg vozit proti směru jízdy a pak po směru…stojí sice necelých 5 tisíc, ale jsou na ní dobrý recenze…

• načítám...
9199
19.8.11 09:26
klaaras píše:
Holky už přemýšlíte o jiné autosedačce? Já jsem zjistila, že máme vajíčko jen do 10 kg, tak přemýšlím o tý 0-18 kg…vyhlídla jsem si Britax-Römer, může se až do 13 kg vozit proti směru jízdy a pak po směru…stojí sice necelých 5 tisíc, ale jsou na ní dobrý recenze…

Klari: uz se taky pokukuji. Na ni jsou nejen dobre recenze, ale dopadla taky dobre v testech, jestli to chces preposlat, tak pisni meilik.

A taky pekny pokec, kdy a jak vybirat sedacku:

http://autosedacky.heureka.cz/…autosedacku/

• načítám...
3524
19.8.11 09:37

Nosánku můj mail: klara.stroh@seznam.cz
A ty už máš nějakýho favorita?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení