Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Evik001 píše:
pohled na hotel a na plaz..
nadhera a ty nohy za vama vbazenu taky paradni ![]()
tak jsem trochu zahltila emimino:) Jo nosanku ty jsou dobry:)specialni dekorace, ty nas taky pobavili:)
Eviku, závidim! My letos moře vynechali… ale chystáme se na Vranov, takže bez dovolený rozhodně nebudem ![]()
berem sebou i mojí mámu. Škoda že kojim ![]()
holky, dáváte někdo do příkrmu cuketu? Mám tu jednu v lednici a tak jsem myslela, že bych jí tam malýmu dneska přidala, ale nevim, jestli je to vhodná zelenina takhle na začátek (přikrmujem teprve týden)… ale nenapadá mě důvod, proč by ne ![]()
nosanek píše:
Jarka: ja davam - pak je papu takove tekutejsi.
tak super, dneska jí tam šoupnu ![]()
já aby to bylo tekutější, tak tam přilévám vodu, ve který se to vařilo… jak to neudělám, tak to do Jarina nedostanu, je to pacholek ![]()
Ahoj holky ![]()
Potřebuju se zas na něco zeptat-Petříček pije mlíčko nutrilon 2 HA úplně v pohodě a kakáme po něm taky dobře
na noc mu dáváme kašičku-všechno o.k. ![]()
se zeleninkou je to malinko horší, ale papinkáme taky, ale pak ještě k obědu dolejváme mlíčkem-ale ne plnou dávkou
no a k odpolední svačince jsem mu zkusila dát od neděle ovocné přesnídávky a chutnaj mu tak že nestačím krmit lžičkou
mám radost že nám tak dobře papinká
ale chtěla by jsem se zeptat.kolik může sníst 6 měsíční miminko odpoledne na svačinu ovocné přesnídávky
celou mu ji zatím nedávám
ale podle jeho reakcí by i celou snědl-dolejvám ho pak mlíčkem nebo čajíčkem ![]()
můžete poradit anebo to moc řeším a může sníst celou skleničku
děkuju moc
Hromi
já dávám dopolko mlíko (teda jen občas, náš prďolka od 5 do 12 nechce jíst
), pak k obědu zeleninku…kolik sní, tolik sní…no a odpolko ovoce…třeba banán rozmixuju s troškou vody, mlíka a s keksíkama…nebo podusím jablíčko, ale když kupuju, tak mu ji dávám celou…prcek si řekne kolik chce, není potřeba dokrmovat mlíčkem. Alespoň tak to dělám já a prospívá hezky a nemá žádné obtíže.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat