Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nosánku a nevíš jestli se do těch 13 kg může vozit v protisměru? Taky se mi líbí, ale nikde jsem to nenašla, proto jsem chtěla tu 0-18 kg…Cenově to vyjde nastejno, tak nevím, jestli je lepší koupit 0-18 kg nebo 9-18 kg ![]()
Klari: nekde jsem to cetla, bylo to asi v tom pokecu.
V kategorii 9-18 kg jen po smeru jizdy, alespon tak to tam pisou.
Ahoj všem ![]()
Občas si vás čtu, jaké dělají prcci pokroky, co papkáte a tak…mám malou Denisku narozenou 18.2.2011, ale ještě starší Terezku - 28.5.2008 a tak jsem už členkou května 2008 a při dvou dítkách není moc času, tak jsem se sem už nepřidávala…
Jen chci podpořit ty co máte nespavá dítka. Mě obě holky spaly jakž takž 2 měsíce - jedly třeba ve 2 a v 5, pak se to pokazí a je to v čudu
Teď jsem vzhůru tak 5-7krát, do postýlky už ani nevracím, protože vždy usnu dřív jak malá…přesně to bylo i u starší. Na netu jsem toho hodně načetla, píšou, že to není tím, že by kojení míň zasytilo, že prostě jsou to dítka co se v noci vzbudí, chtějí cítit maminku, „zadudlat“ si a pak spí dál…Je to náročné, ale u té starší přišly kolem roku noční můry a to bylo teprve psycho
Trvalo to skoro rok a řeknu vám, že podle toho je i 7 nočních pauz a vstávání po 5.hod nic
Starší má 3 roky a 3 měsíce a celých nocí prospala tak 5
Taky není extra spáč a vidíte, i přesto jsme šli do druhého a ještě uvažujeme o třetím ![]()
A trocha optimismu na závěr
Myslím, že nedostatek spánku je nejlepší hubnoucí prostředek
Já u obou holek v jejich půl roce mám ještě o 2 kila míň než byla moje váha před těhu, takže 52 kg. A když se někdo ptá, jak to dělám, říkám: "Nespi
"
Takže všem co jim dítka nespí, přeju, aby se to co nejdřív zlepšilo a těm co spí, taky neskrytě závidím
![]()
Hromnice - gratuluju!!! A koukám, že se Péťa trefil úplně přesně jako náš Mates - taky první zub vykoukl den po půlročních narozeninách
.
Ivula - ahoj
, máme podobně stará první dítka
, Vendulka je v 7/2008.
klaaras, nosanek - Römer King plus máme pro Venďu a značce zůstaneme věrní, jsme spokojení a navíc je opravdu kvalitní, všechny testy to potvrzují.
markita - jak se manželovi líbí v práci? Dělá ještě vůbec ty masáže?
kaspinka - tak to jsou na tom kluci teda hodně podobně
. A taky máme ten cvik na boku upravenej - spodní nožka přikrčená k bříšku, druhá natažená…atd. Nevypadá ten váš taky tak? Ten v kleku znám, mám pocit, že ho vyfasuje každej, kdo Vojtu cvičí
. Předpokládám, že nás taky ještě čeká
.
Dneska jdeme na poslední plavčo, včera už jsme se potápěli, Máťovi se to moc líbí, tak mám radost
. Už se těším na zářijové plavání s holkama z emimi
.
Holky musím se pochlubit, my jsme na čtyřech
BObeš si podsunul kolínka a opřel se na rukách a bylo to:)Sice hned žuchnul dolů ale od té doby to dělá pořád ![]()
Žá-ba jo ten na boku máme taky, ale po dnešní kontrole trochu upravený-malej leží spodním ramenem na okraji stolu a hlavu má volně ze stolu dolů takže ho to nutí ji zvedat a já ho jen přidržuju, aby nespadl tutíž na něj nikde netlačím ani nemačkám a je to lepší:) A taky máme jeden na 4, že ho držím za pánev a péruju s ním dopředu dozadu:)
Hromnice: gratulka k zoubku ![]()
U nas zoubky porad nic. V pusine sice mame kopce v mistech spodnich dvojek a trojek
, ale zatim nic. Neustale tan neco spe a mydli a mydli, ale nekouka zatim nic.
Ve stredu jsme meli treti hexu a vcera zvysenou teplotku a 5× bobek, ale jinak v pohode. Tak jeste jeden Prevenar a mame na pul roku klid a nastesti bez reakci (doufam, ze i ten Prevenar zvladneme v poradku).
holky díky moc za gratulace
a kaspi tobě taky gratuluju ![]()
teda v Praze tak leje že musíme svítit a mám pocit že snad padaly i kroupy
já se nudím dneska
dítě skoro pořád spí jak je tma-já mám uvaříno až do neděle-pračka se pere-nedá se ani nikam jít
U nas bylo taky 28, ale pak se prehnal destik a je dychatelno a sviti slunicko.
Ahoj holky.
Zdravim po hooodne dlouhe dobe. Jak se vsechny mate? Doufam, ze prckove rostou a delaji vam jen samou radost.
Nasi male uz roste sesty zub a od minuleho tydne leze, takze ted da dost prace ji uhlidat. Vzdycky nekam doleze a uz zacina splhat a vytahovat se nahoru. Jinak je to zlaticko, krasne spinka celou noc.
Ahoj holky, udělalo se krásně a malá ma angínu
, takže jsme zavření doma. Už je jí lépe, ale ještě je trošku umrčená a málo papá. ![]()
ahoj holky:
Ivanka: vítám novou maminku ![]()
Nosánek,Klaras: u nás zatím vyhrává autosedačka maxi cosi tobi - také má dobré refenrence ale vozí se jen po směru.
zoubky také zatím žádné nemáme a stím spaním jsme na tom také bledě - ale už valí do sebe mlíko jako fík tak jsem ráda za to ![]()
Holky včera mě štípla do rtu vosa
- nikdy se mi to nestalo ale fakt síla, otekla jsem celá v obličeji (hruza se podívat) a musela jsem v 8 večer na pohotovost
a dnes znovu - trošku to ustoupilo ale vypadá to ještě na dva dny ![]()
takže valím zase chladit, zatím papa
přeji hezký víkend
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat