Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nosanek píše:
My byli vcera na aquaci a vzala jsem maleho do velkeho bazenu - voda extra tepla nebyla, ale zvladl to statecne a ochladilo ho to. Pak hned utrit a oblict.
jéé, to už je pořádný chlapík. ![]()
Nosánku sluší vám to ![]()
My jeli odpol k našim do bazénu, malýmu jsem vzala taky bazének, ale samozřejmě se mu chtělo spát, tak byl v kočáře, trvalo než usnul a vzbudil se kolem pátý a za chvíli jsme museli domů, takže se nekoupal…
Holky spí vám mimča taky ještě 3× denně?
U nás ne, max 2× a to musí být.Ale on spí 3hod v kuse tak už ho pak nenutím.
Klara: no Tobík teda už ne - spinká hodku dopoledne a 3 hodky odpoledne
cca od 9 do 10 a od půl 1 do půl 4 ![]()
NosanekMoc hezka fotka ![]()
My byli vcera v Podoli na koupalku, u nas doma bylo v byte 29 (vetrak nam moc nepomaha) takze hnus. Dopoledne jsem byla nakoupit v Globusu, tam maji alespon klimosku, tak to jsme prezili a na koupak jsme vyrazili ve tri odpo, byli jsme oba dva uplne splaveni nez jsme dojeli, maleho jsem osvezila a pak ho dala pomalounky do brouzdaliste kopal nozickama a mel z toho teda fakt srandu. byli jsme tam chvilku a sli na deku, ale fakt to osvezeni pomaha, v tom chladku nam to vydrzelo na 2 hodky, pak jsme sli jeste jednou. Maly byl na dece absolutne spokojeny, byl bez plinky tak to je jeho.
Jinak spi 1-2 denne,bud dopo a odpo po obede. A nebo jen dopoledne…ja ho nenutim, kdyz se mu chce, hodi povetsinou sloficka v autosedacce.
Dneska byla v noci v Praze burina jako blazen, tak se alespon ochladilo…tak vetram…
jo a nas maly mel vcera k snidani veku namazanou slaboucce maslickem pro deti (zn. Krafka - neobsahuje sul) a zapijel to UM. Uz mi to UM zase bojkotuje, vyplivava mi kase, dela, ze je mu z toho na zvraceni a tak to do nej cpat nebudu. Mlicko z male falsticky na caj, kde je mala dirka vypije, tak to holt budu delat takhle. A jeste mi ji namocene piskotky v UM. Kase proste odmita, tak to zkusime treba zase za mesic…
U nás byla v noci taky šílená bouřka, celou noc jsem nespala ![]()
Malej spí právě ráno, pak po obědě a pak usíná mezi 3-4 hodinou, takže když bych s nim chtěla jít do bazénu, tak by byl protivnej, protože by chtěl spát ![]()
Evi mě malej pije taky málo mlíka, ráno 150 ml a odpol 120 ml…ale tak aspoň něco…
Dneska bude zase pařák, se z toho už picnu, teď žehlim a je mi neuvěřitelný horko
vůbec nic se mi v tutom počasí nechce dělat a když si představim, že musim ještě něco uvařit… ![]()
Ahoj holky ![]()
jojo Evi v Praze včera šílená bouřka - maminka se bála a malej spokojeně spinkal ![]()
jinak my spinkáme ještě pravidelně dopoledne-usníná okolo 7 hodiny ranní a vydrží spinkat do 11 hodin a odpoledne už je to horší se spánkem někdy usne někdy ne
Holky chtěla jsem se Vás zeptat-přišla nám pozvánka na vítání občánků - bude to 7. září a půjdeme
ale dotaz-vy kteří jste už byli nebo i ty kteří jste nebyli-v čem jste šli oblečený-teď nemyslím miminka, ale miminku s tatínkem-já si totiž potřebuju něco koupit a nějak nemám představu co ![]()
a ještě jedna otázka k tomu-šli jste tam sami jen s manželem a s mimčem anebo jste pozvali i rodiče ![]()
Hromni: my jsme byli spoločensky oblečení já měla šaty a manžel oblek - bez kravaty, ale byli tam oblečení různě… pozvali jsme rodiče, já tam měla ještě sestru a babičku…
Evi není na to ještě malý?Mě by veku nepožvejkal, i když kousky už zvládá tohle pro něj bylo ještě velký sousto.Navíc veka a piškoty mi příjdou ještě zbytečné.
Hromnice my jsme nebyli, ale kdybych šla, tak bych si vzala asi černý kalhoty, bílý triko a takovou tu černou vestičku, jak se teď nosí…
Taky s piškotama určo ještě nějakou dobu počkám…
Reshberry děkuju
toho jsem se právě bála já a šaty - no to by mně zajímalo kde na takového vorvaně seženu
a hlavně jak v tom budu vypadat ![]()
já jsem si spíš myslela že by jsem si koupila černé kalhoty a k tomu nahoru nějakou pěknou košili
ale nevím jestli by to šlo ![]()
a manžela dostat do obleku to bude sousto.měl ho jen na svatbě
a upřímně ho nesnáší ![]()
Hromnice černý kalhoty a košile by stačily, nebo nějaká hezká tunika přes ty kalhoty…a já bych na takovouhle akci manžela do obleku nedostala ani náhodou
šel by určitě v riflích a tričku s límečkem…ale někdo oblek nosí normálně tak je na něj zvyklej…nebo když už tak kalhoty od obleku a jen košili…
Hromni: Klárka m jistě pravdu… manžel oblek nosí denně, takže je to pro něj normální. Hlavní si myslím je jít nějak sladěně.
U nás byl pár paní byla oblečená, jak na svatbu a pán, jak kdyby šel hrát fotbal, to mi přišlo trošku divné, ale kalhoty a k tomu hezká halenka určitě bude vypadat krásně…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat