Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3946
24.8.11 15:39
nosanek píše:
My byli vcera na aquaci a vzala jsem maleho do velkeho bazenu - voda extra tepla nebyla, ale zvladl to statecne a ochladilo ho to. Pak hned utrit a oblict.

jéé, to už je pořádný chlapík. :palec:

• načítám...
3524
24.8.11 21:44

Nosánku sluší vám to :palec:

My jeli odpol k našim do bazénu, malýmu jsem vzala taky bazének, ale samozřejmě se mu chtělo spát, tak byl v kočáře, trvalo než usnul a vzbudil se kolem pátý a za chvíli jsme museli domů, takže se nekoupal…
Holky spí vám mimča taky ještě 3× denně?

• načítám...
12429
24.8.11 22:10

U nás ne, max 2× a to musí být.Ale on spí 3hod v kuse tak už ho pak nenutím.

• načítám...
2578
24.8.11 22:10

Klara: no Tobík teda už ne - spinká hodku dopoledne a 3 hodky odpoledne :think: cca od 9 do 10 a od půl 1 do půl 4 :kytka:

• načítám...
758
25.8.11 07:24

NosanekMoc hezka fotka :palec:

My byli vcera v Podoli na koupalku, u nas doma bylo v byte 29 (vetrak nam moc nepomaha) takze hnus. Dopoledne jsem byla nakoupit v Globusu, tam maji alespon klimosku, tak to jsme prezili a na koupak jsme vyrazili ve tri odpo, byli jsme oba dva uplne splaveni nez jsme dojeli, maleho jsem osvezila a pak ho dala pomalounky do brouzdaliste kopal nozickama a mel z toho teda fakt srandu. byli jsme tam chvilku a sli na deku, ale fakt to osvezeni pomaha, v tom chladku nam to vydrzelo na 2 hodky, pak jsme sli jeste jednou. Maly byl na dece absolutne spokojeny, byl bez plinky tak to je jeho.

Jinak spi 1-2 denne,bud dopo a odpo po obede. A nebo jen dopoledne…ja ho nenutim, kdyz se mu chce, hodi povetsinou sloficka v autosedacce.

Dneska byla v noci v Praze burina jako blazen, tak se alespon ochladilo…tak vetram…

• načítám...
758
25.8.11 07:43

jo a nas maly mel vcera k snidani veku namazanou slaboucce maslickem pro deti (zn. Krafka - neobsahuje sul) a zapijel to UM. Uz mi to UM zase bojkotuje, vyplivava mi kase, dela, ze je mu z toho na zvraceni a tak to do nej cpat nebudu. Mlicko z male falsticky na caj, kde je mala dirka vypije, tak to holt budu delat takhle. A jeste mi ji namocene piskotky v UM. Kase proste odmita, tak to zkusime treba zase za mesic…

• načítám...
3524
25.8.11 09:21

U nás byla v noci taky šílená bouřka, celou noc jsem nespala :-(

Malej spí právě ráno, pak po obědě a pak usíná mezi 3-4 hodinou, takže když bych s nim chtěla jít do bazénu, tak by byl protivnej, protože by chtěl spát :think:

Evi mě malej pije taky málo mlíka, ráno 150 ml a odpol 120 ml…ale tak aspoň něco…

Dneska bude zase pařák, se z toho už picnu, teď žehlim a je mi neuvěřitelný horko :zed: vůbec nic se mi v tutom počasí nechce dělat a když si představim, že musim ještě něco uvařit… :roll:

• načítám...
3968
25.8.11 09:33

Ahoj holky :-D
jojo Evi v Praze včera šílená bouřka - maminka se bála a malej spokojeně spinkal :-D
jinak my spinkáme ještě pravidelně dopoledne-usníná okolo 7 hodiny ranní a vydrží spinkat do 11 hodin a odpoledne už je to horší se spánkem někdy usne někdy ne

Holky chtěla jsem se Vás zeptat-přišla nám pozvánka na vítání občánků - bude to 7. září a půjdeme
ale dotaz-vy kteří jste už byli nebo i ty kteří jste nebyli-v čem jste šli oblečený-teď nemyslím miminka, ale miminku s tatínkem-já si totiž potřebuju něco koupit a nějak nemám představu co :nevim:
a ještě jedna otázka k tomu-šli jste tam sami jen s manželem a s mimčem anebo jste pozvali i rodiče :nevim:

• načítám...
1274
25.8.11 11:43

Hromni: my jsme byli spoločensky oblečení já měla šaty a manžel oblek - bez kravaty, ale byli tam oblečení různě… pozvali jsme rodiče, já tam měla ještě sestru a babičku…

• načítám...
12429
25.8.11 12:08

Evi není na to ještě malý?Mě by veku nepožvejkal, i když kousky už zvládá tohle pro něj bylo ještě velký sousto.Navíc veka a piškoty mi příjdou ještě zbytečné.

• načítám...
3524
25.8.11 12:42

Hromnice my jsme nebyli, ale kdybych šla, tak bych si vzala asi černý kalhoty, bílý triko a takovou tu černou vestičku, jak se teď nosí…

Taky s piškotama určo ještě nějakou dobu počkám…

• načítám...
3968
25.8.11 12:45

Reshberry děkuju :-D toho jsem se právě bála já a šaty - no to by mně zajímalo kde na takového vorvaně seženu :-D a hlavně jak v tom budu vypadat :-D
já jsem si spíš myslela že by jsem si koupila černé kalhoty a k tomu nahoru nějakou pěknou košili :nevim: ale nevím jestli by to šlo :nevim:
a manžela dostat do obleku to bude sousto.měl ho jen na svatbě :-D a upřímně ho nesnáší :nevim:

• načítám...
3524
25.8.11 12:51

Hromnice černý kalhoty a košile by stačily, nebo nějaká hezká tunika přes ty kalhoty…a já bych na takovouhle akci manžela do obleku nedostala ani náhodou :mrgreen: šel by určitě v riflích a tričku s límečkem…ale někdo oblek nosí normálně tak je na něj zvyklej…nebo když už tak kalhoty od obleku a jen košili…

• načítám...
3968
25.8.11 12:54

můj chce právě taky jít v džínách a v košili :-D

• načítám...
1274
25.8.11 12:54

Hromni: Klárka m jistě pravdu… manžel oblek nosí denně, takže je to pro něj normální. Hlavní si myslím je jít nějak sladěně.
U nás byl pár paní byla oblečená, jak na svatbu a pán, jak kdyby šel hrát fotbal, to mi přišlo trošku divné, ale kalhoty a k tomu hezká halenka určitě bude vypadat krásně…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+