Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky diky.
jj ted bylo krasne hrozne to vsechno utika za chvilku podzim vanoce a prcci budou slavit rocek jsem posledni dobou takova citlivka ![]()
Grepiku holky jsou krasny
Nosanku my ten rekord udelali dnes 6×:)tak cekame kazdym dnem a naladu ma teda uz dva dny tezce pod psa…
Ahoj holky právě jsem se vrátila z posilky a sotva lezu
Jinak noc byla super, vstávál už jen 3× a mlíčko chtěl jen jednou
Takže ještě tak jednu dvě a může se taťka vrátit do ložnice:)
Tak jsem dneska nastrouhala na jemno mrkev, petrzel a brambor, pridala trosku te zelene listnate nate z celeru a dala varit s kurecim masem…pak jsem tam jeste parkrat zajela rucnim mixerem, aby tam byly male kousky a masicko bylo namixovane a vyzkousim to. Vcera mel jahly s jehnecim a zeleninou od Hami a od 6. mesice uz jsou tam kousky, a to nmu vcera nevadilo, tak zkusime jak mu to bude chutnat dnes az se vzbudi…jinak stale a porad bez nalady jak ho trapi ty zoubky. Dneska jedeme do materskeho centra v Dolnich Pocernicich na ukazkovou hodinu - LEZACI A LEZCI, CVICENI A RIKADLA S RODICI(od 4-12M) tak Vam pak poreferuju jake to bylo…maji dnes den otevrenych dveri…preju krasny den ![]()
Klári, držím palce ať je brzy lépe. My jsme teď také na tom finančně špatně, ale doufám, že bude lépe.
Grepik - holky jsou moc krásné
, je to fakt strašné jak to letí. Já už pomalu vymýšlím dárky na Vánoce ![]()
Nám asi taky rostou zoubky, kadí 5× denně, včera byla pěkná protivka a bez dudu ani ránu. A to podotýkám, že není zastáncem dudlíka. Asi jí to dělalo dobře, natřela jsem calgelem a byl klídek aspoň chvíli.
A konečně se naše slečna naučila převracet na bříško, to je rychlost ani to nepostřehnu, ale zase to neumí zpět
takže je chvíli na bříšku, pak zarazí hlavu do podložky a snaží se narvat nožky pod zadek, to jí nejde a řve ať ji otočím zpět. Otočím ji a za chvíli je zase na bříšku ![]()
Přidávám fotečku jak teď spíme a jak jsme byli na svatbě.
Ahoj ![]()
Kaspi to máš ještě sílu na posilku? Já bych se k tomu asi nedonutila, i když bych s tim břichem a prsama měla něco dělat ![]()
Marti moc vám to sluší
malá byla princeznička ![]()
To mi ani neříkej, že ty fotky ještě nemáte, já bych se zbláznila…a zkoušela jsi volat?
O Vánocích mi ani nemluv, asi je vypustíme, nevim z čeho něco nakoupim, protože z toho co se nám stalo se budem vzpamatovávat ještě hooodně dlouho…nejhorší je, že nemáme nic našetřeno, protože to prostě neumíme a poslední dobou to ani nešlo ![]()
Dneska odpoledne nám začíná první plavčo, tak jsem zvědavá a těším se… ![]()
MartinaG píše:
Odpočinek, než se nevěsta vyfotí.
Hotova druha nevesta ![]()
Díky ![]()
dneska budeme mít opět velký pracovní den, tady přestěhováváme pokoje a můžeme jen v době, kdy jsme oba doma, takže je to tady šílený
ale holky potřebují velký pokojíče. Dvojky už skoro dva měsíce spí sami v pokojíčku s M. a vyhovuje nám to všem
![]()
Klary mám voucher na 10 vstupů tak to dojedu a pak uvidím:)Mám to docela daleko, přes celé Brno, tak pak budu asi chodit zase jen na aerobik:)
Marti a kde jste se byli fotit, že je ještě nemáte???
grepik píše:
Díkydneska budeme mít opět velký pracovní den, tady přestěhováváme pokoje a můžeme jen v době, kdy jsme oba doma, takže je to tady šílený
ale holky potřebují velký pokojíče. Dvojky už skoro dva měsíce spí sami v pokojíčku s M. a vyhovuje nám to všem
![]()
![]()
Grepi my jsme právě přemýšleli že bysme malýho vyšoupli z ložnice ale byl by tam sám a všichni nám říkají že je na to ještě brzy ![]()
Kláry my nemáme taky ani kačku navíc, manžel sice pracuje, ale máme hodně placení a než se z toho vyhrabeme tak to bude něco, dala jsem si mateřskou na dva roky tak aspoň tak, na tři roky by jsme to nedali. Na fotky jsem volala, vždy mi řekne, že už to bude, teď naposled říkala, že už jí to tisknou a tento týden to bude a prd. Plavání bude určitě super ![]()
Kaspi byli jsme kousek za Rožnovem, jenže jsme to chytli blbě, paní měla po nás tři týdny dovolenou, pak než to udělá apod…no už je to tři měsíce ![]()
No holky od kdy dáte prcky samé do pokojíčku??
Marti já bych jí volala pořád, jako když si to platíš, tak nechápu proč to trvá tak dlouho, aspoň by měla dát slevu…
My máme taky právě hodně placení, za 3 roky nám to všechno najednou skončí, tak snad pak bude líp…taky až potom budu přemýšlet o druhým mimču…
Ty to máš na 2 roky? A to pak půjdeš do práce a malá?
Kaspi já bych se k tomu donutila jen kdybych nechodila sama
ale teď nemám ani na tu posilku, takže to ani nemusim řešit ![]()
Mě holky maminy říkají, že samotný do pokojíčku až tak v roce nebo chvíli po, pak už je zase prý moc dlouho ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat