Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mě aky pěkně spinká dopoledne. Spí celou noc, kolem šesté se napije a spí do osmi. Kolem desáté jde zase spinkat ![]()
a ty miminka co tak hezky spinkají celou noc jsou kojené, nebo ne? ![]()
Mě malej spí taky celou noc, usne kolem 19:00 a probudí se mezi 5-6, pak ještě ležíme a v půl 7 mlíčko…kolem 8 jde zase spát, tak do 10:00, pak oběd a zase spaní a pak ještě odpol v kočárku…
Malej je na UM…
My jsme taky na UM-ale takhle celou noc my začal spinkat až od té doby co mu dáváme na noc kašičku ![]()
Čau holky,
zase to tady flákám
, tak aspoň v rychlosti, co mi utkvělo:
Kaspi - fajn, že metoda zabírá, já ji tehdy aplikovala u Vendulky, začala se kolem 9. měsíce budit fakt často. Na nějakou dobu to pomohlo a když přišla druhá etapa, odstěhovali jsme ji do vlastního pokojíku a byl klid
.
Grepik - holky jsou fešandy a ty noci - uáááá, jak Ti závidím ![]()
vvvv - bylas s malou u toho doktora?
klaaras - pěkný fotky, evidentně jste si to plavčo užili
. Situace s prací je mi líto, není to nic příjemného, aspoň, že už je jiná, snad to ňák překlepete ![]()
My už máme doma „školkačku“, zatím dobrý, líbí se jí tam. Ale ona krize určitě přijde. Zamáčkla jsem slzu dojetí, je to hrůůůůza, jak to uteklo, vždyť byla před chvilkou taky ještě miminko
.
Kača.M - jak to zvládla Majda?
Jinak Matěj se už pokouší plazit, zatím jsou to jen centimetrové posuny nutné k podání hračky, ale myslím, že co nevidět mi tady bude vytírat podlahu všude
.
BRŇANDY - co se týče srazu, určitě nějakej spácháme, jen teda příští týden mám tak plnej, že to bude docela problém, navíc v pátek se na plavču stejně s většinou uvidíme
.
Nejprve bych se domluvila na termínu a zda dopo nebo odpo a následně teprve místo - to se bude odvíjet právě od toho, jestli budeme muset vzít i starší dítka.
Kdybyste chtěly, pošlete mi do SZ vaše emailové adresy, pro mě by to bylo pohodlnější - kontaktovat vás hromadně a ne kopírovat text přes SZ (a pro vás, až budete odpovídat, tak ostatně taky
).
Tak jsem zpět z výletu do města ![]()
No nám teda mimino moc spát v noci nechce, sice usne tak v 7-8 obvykle, ale než jdeme spát my (tak 10-11, málokdy ponocujem), tak se stačí vzbudit 1-2×. To většinou stačí dát dudlíka, přitulit a pohladit a spinká, někdy ještě chce trochu dotankovat mlíka. A pak v noci se budí několikrát (3-4×), někdy na mlíko, ale většinou spíš že ho tlačí bříško nebo má zlé sny. A vstává tak v 6-7. Do 2 hodin, co vstane, tak zase usíná na dopolední spaní. Co já bych dala za noc nepřerušovaného spánku ![]()
AHOJKY! nestíhám dočítat ![]()
Majda je absolutní jednička,hned první den byla od 8h přes oběd i se spinkáním do 14h
![]()
dneska zase a je hrozně neštastná že je zítra sobota a do školky se nechodí
ten klííííííííííííííd doma ![]()
doháním všechny resty a že jich je ![]()
Kača - tak to je šikulka! Vendulka taky šla spát se slovy, že už musí jít, aby nebyla ráno unavená, když bude vstávat do školky
.
Adélce všechno nejlepší k svátku ![]()
A zapomněla jsem přivítat novou maminku ![]()
Adelkam vse nej k svatku
my jsme na um a spi celou noc od dvou mesicu a dvou tydnu
za-ba ja su rada starsi byla to same
ahoj Holky, tak to vám závidím, že vám deti spinkají celou nooooc já teda kojím a ted od.6m. začínám s příkrmem a nechce to baštit a na večer taky kaše ale teda nic moc jaksi mu to pořád nechutná s ní asi tak max.5 malých lžiček a budí se dost často na cucání včera byl pul noci u nás v posteli
doufam, že když začne jíst tak se to zlepší ![]()
žábi, u doktorky jsme nakonec nebyli, ztratilo se jí to. Zeptám se jí na 8m kontrole… to bude ke konci měsíce. pokud by se to zase objevilo tak tam valím dřív… ![]()
Jinak my sice kojíme, ale na noc Adeli dávám 120ml kaše a pak dokojím a stejně se budí… Takže nevím kdy začne spinkat zase celou noc… Jak ji to naučit? ![]()
Ahoj
Ža-bo dík za přivítání ![]()
Jinak mě by teda taky moc zajímalo, jak naučit dítě spát celou noc…
Ahoj holky,
tak se hlásím po delší době, ale pravidelně dočítám.
Jen se obávám, že prcek se prostě naučí spát celou noc sám až se mu bude chtít…bohužel to se asi ovlivnit nedá…jediné co nám zbývá je čekat ![]()
Ikdyž já si stěžovat nemůžu, ale s první dcerou jsem si užila své…no a je to nespavec do dnes ![]()
Jinak náš Kryštůfek už si sedne sám pokud je v kočárku nebo lehátku, chytne se o ty strany…na bříšku zvedá zadeček a strká kolínka pod sebe, tak asi začne brzy lézt. Výborně papá, chutná mu snad všechno, jen kupované skleničky nepozře, ani když je vyklepnu do jeho mističky ![]()
Žá-Ba Bobeš má ultimátum:)Dneska se vrací taťka do ložnice a když se bude často budit tak pošupe do pokojíčku:)Jinak dneska v noci si to pěkně zkazil-kňučel a přitom nic nechtěl ale vzhledem k tomu že jsme tam byli sami tak mi to bylo jedno:)
Srazík příští týden nedáme, máme toho moc. Navíc nedorazíme ani na plavčo, páč máme v pá i so svatby:)
Kaspinka píše:
Srazík příští týden nedáme, máme toho moc. Navíc nedorazíme ani na plavčo, páč máme v pá i so svatby:)
Však mi ten příští týden taky máme plnej… Tak snad se podaří „dohókat“ termín, který bude vyhovovat většině
. S plavčem je to škoda, my nepůjdem 30. 9. (jestli nekecam a vychází to na pátek
), budeme na dovče.
A svatby si užijte
.
Rezinka - Kryštůfek je šikula! ![]()
vvvv - taky kojím, s kaší jsme začali v úterý, ale žádný nadšení (první den se pak hned nehorázně pozvracel, ač měl jen malinko, druhý den dal 2 lžičky a začal se dávit, tak jsem raději nepokračovala a postupně se dopracováváme k sice mini dávkám, ale aspoň něco - jen teda to musí být řídké a málo sladké
), pak dokojuju, ale na spaní to nijak extra vliv nemá.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat