Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9199
8.9.11 08:55

Dobre ranko,

vcera jsme byli na NEURU a v poradku a MUDra si mysli, ze se obejdeme celkove bez bez cviceni :dance: , ale Daneckuv sed se ji nelibil :nevim: - muzu ja za to, ze si zacina sedat sam :?:

Dnes mame poradnu a asi druhy Prevenar :mavam:

• načítám...
3524
8.9.11 09:54

Kaspi míry super, aspoň si můžeš dýl užívat to malý mimi :palec:

Nosánku a proč se jí nelíbilo jak sedí? Dyť to přece neovlivníš, ne?

Evi nakupování docela závidim :-) já naštěstí zatim všechno dostávám, takže nějaký větší nákupy mě nečekají…

Tady je od včerejška hrozná zima, dneska máme zase plavčo, tak ten den líp uteče :-D

• načítám...
3968
8.9.11 10:54

Ahoj holky :-D
My jsme včera byli na rehábce-dopoledne-a dobrý :dance: a odpoledne jsme měli to vítání občánků :-D docela pěkný-až my ukápla slzička :srdce:

• načítám...
3221
8.9.11 10:57

Já si objednala golfky Zopa Jumper, zítra mají dorazit tak se těším…

lucikga píše:
jojooo taky, jsem byla nakupovat v caa a nakoupila jsem pěkné věci :palec: a dnes jdeme ještě nakoupit nový zimní fusak od emitexu kombinezku máme a možná koupim lehký golfáček, který budu používat jen na nějaký mini přehod někam, hlavně aby v autě zabíralo malé místo :-)
  • načítám...
3968
8.9.11 11:03

tak my máme golfáče od Chicca a včera už jsem je musela malinko zvednout-malýmu už se vleže nelíbí-chce už koukat na svět :-D ale usnul my i když byli malinko zvednutý :-D

• načítám...
3946
8.9.11 11:03

Nosanek : Ahoj, co se jim nelíbí na sedu, vždyť sedí šikula pěkně? 8-o My právě už lezeme, po týdnu lezení začal sedět, sedá si různými způsoby a sedí občas jako Daneček (jak jsem viděla fotce).

Jinak Beníkovi gratulujeme ke KO a hezkým mírám. :kytka:

• načítám...
3524
8.9.11 12:31

Holky stalo se vám některý, že jste měly MS 2× v měsíci? Mě skončila minulý týden a dnes jsem jí zase dostala :nevim: ještě nikdy se mi to nestalo, jsem z toho taková nesvá a naštvana, protože odpol jdem do toho bazénu.

A ještě něco, segra mi přinesla dýni pro malýho, ale ne tu malou, co si kupuju v krámu, ale domácí, takovou tu obří a já nevim jestli mu jí můžu dát…

• načítám...
1794
8.9.11 14:38

Ahoj holky, jak snášeli Vaše dítka nastřelení naušniček? Nás to čeká zítra a jsem z toho trošku nervozní jestli jí to nebude hodně bolet a nebude to hrůza :cry:

• načítám...
1794
8.9.11 14:39

Kláry mě se to tak stalo, pak jsem jí asi měsíc a půl neměla a teď zase mám a zrovna když také máme plavání. A tu dýni bych asi dala, myslím, že domácí bude i lepší než kupovaná, ne?

• načítám...
12429
8.9.11 14:42

My jsme od rána lítali jak svišti:)
nejdřív já na nehty a pak jsme museli zajet se psem od mamky na veterinu, ale nic moc nám neřekli, takže se uvidí co dál.
Bobeš teď spinká v postýlce ale má toho dost ještě po tom včerejším očkování a já už teda taky a to ještě musím uklízet.

Klary dát mu ji můžeš akorát s ní budeš mít víc práce:)

Holky vy budete jezdit přes zimu jen s golfáčem?Nebude na to zima?A jaký jste vybrali?Já už taky přemýšlím ale chci ho až na jaro:)

• načítám...
3221
8.9.11 14:58

já tenhle:http://www.zbozi.cz/…zopa-jumper/?…
a na zimu mám ještě sporťák i hluboký… tak uvidíme kam vlezem.

• načítám...
3946
8.9.11 15:07

Klára : no po týdnu, to není asi moc normální, je to vůbec MS? Může to být i cysta např. Někam bych s tím zašla.

• načítám...
3968
8.9.11 16:09

tak my máme golfky Chicco Multiway-jezdí se my s nima krásně :-D
a co bude v zimě se uvidí-každopádně mám doma pořád schovanou trojokombinaci-na druhý mimčo-tak je k dispozoci i sporťák-takže uvidíme necháme se překvapit jak to nakonec dopadne :-D

• načítám...
898
8.9.11 17:17

Ahoj holky,
tak dýni bych dala taky raději domácí, jen ji musíš oloupat a dýlejc vařit, ale domácí je domácí, ikdyž kupuju bio, raději bych dala ze zahrádky.

náš prcek si sedá sám jenom v lehátku a v kočárku a je občas stejně předkloněný jako Daneček, ale pokud to dělá sám, těžko tomu zabránit.

Jinak u nás nic nového, příští týden jdeme na kontrolu a druhé očkování…to zase bude noc 8-o

Jo a s tou menstruací bych taky zašla na gyndu…ono taky záleží na tom, zda bereš antiko a jakou…já takhle menstruovala každých 9 dní, když jsem brala tu dražší lepší antiko bez nějakých hormonů…prostě musela jsem mít klasiku…teď nemůžu nic a krvácím šíleně, první den nemůžu vylézt z bytu :zed: a tak se bojím tělíska, aby se to nezhoršilo

• načítám...
3524
8.9.11 19:12

Holky děkuju za rady jak ohledně dýně, tak MS…tu dýni jsem se bála dát, protože nevim, jestli je to hokaido a nevěděla jsem, jestli jinou smí…
Tak až mi ta MS nebo co to je zkončí, tak zajdu k dr., stejně potřebuju napsat zase prášky, tak mu to řeknu…
Já beru právě antiko stejnou jako před otěhotněním a vždycky v poho, tak nevim :nevim:

Jinak plavčo super, ale jsem zase zralá do postele, hrozně to unaví…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+