Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobre ranko,
vcera jsme byli na NEURU a v poradku a MUDra si mysli, ze se obejdeme celkove bez bez cviceni
, ale Daneckuv sed se ji nelibil
- muzu ja za to, ze si zacina sedat sam ![]()
Dnes mame poradnu a asi druhy Prevenar ![]()
Kaspi míry super, aspoň si můžeš dýl užívat to malý mimi ![]()
Nosánku a proč se jí nelíbilo jak sedí? Dyť to přece neovlivníš, ne?
Evi nakupování docela závidim
já naštěstí zatim všechno dostávám, takže nějaký větší nákupy mě nečekají…
Tady je od včerejška hrozná zima, dneska máme zase plavčo, tak ten den líp uteče ![]()
Ahoj holky ![]()
My jsme včera byli na rehábce-dopoledne-a dobrý
a odpoledne jsme měli to vítání občánků
docela pěkný-až my ukápla slzička ![]()
Já si objednala golfky Zopa Jumper, zítra mají dorazit tak se těším…
lucikga píše:
jojooo taky, jsem byla nakupovat v caa a nakoupila jsem pěkné věcia dnes jdeme ještě nakoupit nový zimní fusak od emitexu kombinezku máme a možná koupim lehký golfáček, který budu používat jen na nějaký mini přehod někam, hlavně aby v autě zabíralo malé místo
tak my máme golfáče od Chicca a včera už jsem je musela malinko zvednout-malýmu už se vleže nelíbí-chce už koukat na svět
ale usnul my i když byli malinko zvednutý ![]()
Nosanek : Ahoj, co se jim nelíbí na sedu, vždyť sedí šikula pěkně?
My právě už lezeme, po týdnu lezení začal sedět, sedá si různými způsoby a sedí občas jako Daneček (jak jsem viděla fotce).
Jinak Beníkovi gratulujeme ke KO a hezkým mírám. ![]()
Holky stalo se vám některý, že jste měly MS 2× v měsíci? Mě skončila minulý týden a dnes jsem jí zase dostala
ještě nikdy se mi to nestalo, jsem z toho taková nesvá a naštvana, protože odpol jdem do toho bazénu.
A ještě něco, segra mi přinesla dýni pro malýho, ale ne tu malou, co si kupuju v krámu, ale domácí, takovou tu obří a já nevim jestli mu jí můžu dát…
Ahoj holky, jak snášeli Vaše dítka nastřelení naušniček? Nás to čeká zítra a jsem z toho trošku nervozní jestli jí to nebude hodně bolet a nebude to hrůza ![]()
Kláry mě se to tak stalo, pak jsem jí asi měsíc a půl neměla a teď zase mám a zrovna když také máme plavání. A tu dýni bych asi dala, myslím, že domácí bude i lepší než kupovaná, ne?
My jsme od rána lítali jak svišti:)
nejdřív já na nehty a pak jsme museli zajet se psem od mamky na veterinu, ale nic moc nám neřekli, takže se uvidí co dál.
Bobeš teď spinká v postýlce ale má toho dost ještě po tom včerejším očkování a já už teda taky a to ještě musím uklízet.
Klary dát mu ji můžeš akorát s ní budeš mít víc práce:)
Holky vy budete jezdit přes zimu jen s golfáčem?Nebude na to zima?A jaký jste vybrali?Já už taky přemýšlím ale chci ho až na jaro:)
já tenhle:http://www.zbozi.cz/…zopa-jumper/?…
a na zimu mám ještě sporťák i hluboký… tak uvidíme kam vlezem.
Klára : no po týdnu, to není asi moc normální, je to vůbec MS? Může to být i cysta např. Někam bych s tím zašla.
tak my máme golfky Chicco Multiway-jezdí se my s nima krásně ![]()
a co bude v zimě se uvidí-každopádně mám doma pořád schovanou trojokombinaci-na druhý mimčo-tak je k dispozoci i sporťák-takže uvidíme necháme se překvapit jak to nakonec dopadne ![]()
Ahoj holky,
tak dýni bych dala taky raději domácí, jen ji musíš oloupat a dýlejc vařit, ale domácí je domácí, ikdyž kupuju bio, raději bych dala ze zahrádky.
náš prcek si sedá sám jenom v lehátku a v kočárku a je občas stejně předkloněný jako Daneček, ale pokud to dělá sám, těžko tomu zabránit.
Jinak u nás nic nového, příští týden jdeme na kontrolu a druhé očkování…to zase bude noc ![]()
Jo a s tou menstruací bych taky zašla na gyndu…ono taky záleží na tom, zda bereš antiko a jakou…já takhle menstruovala každých 9 dní, když jsem brala tu dražší lepší antiko bez nějakých hormonů…prostě musela jsem mít klasiku…teď nemůžu nic a krvácím šíleně, první den nemůžu vylézt z bytu
a tak se bojím tělíska, aby se to nezhoršilo
Holky děkuju za rady jak ohledně dýně, tak MS…tu dýni jsem se bála dát, protože nevim, jestli je to hokaido a nevěděla jsem, jestli jinou smí…
Tak až mi ta MS nebo co to je zkončí, tak zajdu k dr., stejně potřebuju napsat zase prášky, tak mu to řeknu…
Já beru právě antiko stejnou jako před otěhotněním a vždycky v poho, tak nevim ![]()
Jinak plavčo super, ale jsem zase zralá do postele, hrozně to unaví…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat