Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
8.9.11 19:23

Jo a na zimu bude ve sporťáku, sem do korby už by se nevešel…ale bude mít fusak a nánožník, tak to bude jak v korbě :-)

• načítám...
850
8.9.11 20:13

ahoj Holky, taky přemýšlím v čem bude jezdit v zime ale asi ve sportaku ale golfy potřebuji mít v autě aby nezabíral kočarek tolik místa budu ho pouzivat na nezbytny přechod od auta nekam napr.shoping nebo bily dům atd…

• načítám...
4354
8.9.11 21:44

Nosánek - super, že jste dopadli dobře (jen teda ty názory, jestli je něco moc brzo nebo moc pozdě, to už někteří fakt moc přehánějí - chápu, že nějaké to sledování je potřeba, aby se něco nezanedbalo, ale pochybuju, že by se zrovna třeba Daneček sám posadil, aniž by na to jeho tělíčko bylo připraveno…). A co v poradně?

Hromnice - tak se pochlub nějakou fotkou z vítání :wink: .

Kaspi - pěkný míry, myslím, že to pomaličku doháníte :palec: .

beruskaa - nestačím zírat, jaké dělá Martínek pokroky 8-o :lol: . Opravdu šikulka. Doufám, že se zítra uvidíme v plavču :-P .

MartinaG - tak ať to nastřelení proběhne v pohodě, držím pěsti :hug: . Já, ač mám holčičku, tak neporadím - náušničky nemá.

Jinak u nás - včera ko na rhb, byli jsme pochváleni, stále zůstává jeden cvik, takže v pohodě, Máťa dělá vše, co by ve svém věku měl, tak jsem moc ráda. Začíná se plazit na čím dál větší vzdálenosti a na kolínka se pokouší, když se mu to ale někdy povede, hned se rozplácne :mrgreen: . Dnes v poradně 7,74 kg :pankac: .

• načítám...
9199
8.9.11 22:05

Tak dnesni poradna super - 8,15 kg a 71 cm :pankac: :pankac: :pankac: Druhy prevenar pichnuty a na pul roku mame od ockovani klid a poradna az v 10 mesicich

• načítám...
2600
9.9.11 09:50

Ahoj holky, omlouvám se že vám sem takhle lezu, ale mooc ráda bych se k vám přidala. Jestli mě teda vemete. Sleduju vás už dýl a jste už dost dobře zaběhlá parta :palec: Jinak mám chlapečka Matýska narozeného 18.2.( myslim že jako Hromnice :mavam: )
Jsem z jižních čech, je mi 28, s Matýskem cvičíme vojtovku, zatim neleze ani nesedí, zato neustále ječí :lol:
Jo a hned bych se vás zeptala, kolik mlíka vám děti za den vypijou? Nám se teď trochu změnil režim, tak už nám to vychází jen na ráno - to dá tak 180ml. Pak má jogurt, oběd, ovoce, kaši. Tak nevim jestli nemám to mlíko nacpat ještě někam odpoledne :nevim:

• načítám...
3946
9.9.11 10:38

koale : Ahoj, no, u nás je to tak, že ráno 200ml, pak ovoce, oběd, jogurt, 180 ml Um (ne vždy) a pak kaše (mléčná), aspoň ty 3 mléčné dávky by to chtělo, počítá se i jogurt. Kaše, pokud nedá víc UM, tak mléčnou, kam se UM přidává nebo např. Nutrilon apod. Ale možná holky poradí jinak. Nám je 7, 5 měsíce. Četla jsem, že některá mimina odmítají UM už od 6. měsíců.

• načítám...
3524
9.9.11 10:47

Koale vítej :mavam:
Já dávám ráno tak těch 160 ml - 180 ml mlíka, pak přesnídávku, oběd, mlíko 120 ml, přesnídávka a mléčná kaše…

Jo holky vy už dáváte teda bílý jogurt?

• načítám...
2786
9.9.11 11:15

my jsme teda s jídlem nějak pozadu… nejdřív Market papala,že jsem jí skoro nestíhala dávat a pak zlom i s mlíkem… tehdy pila 1200ml denně… ted pije tak asi:
v 3h 180ml
v 9h 180ml
12-13h trošku oběda +180ml
17h trošku přesnídávky a někdy 150ml UM-ale někdy to nevypije vůbec a
19h 270ml UM
takže dokupy -cca 800 až 900ml UM

třeba ale předevčírem vypila v 3h 180ml a pak až v 19h těch 270ml a to bylo vše… max trošku vody na žízeň :roll:

a s tím jídlem jí prostě dávám,kolik sní,jak se začne kroutit a nechce,tak nedávám :roll:

• načítám...
2600
9.9.11 12:17

Díky holky :kytka: , tak já se pokusim dostat do něj ještě odpo mezi svačinou a kaší aspoň 150 ml. Nejhorší je že chlapec nemá asi vůbec tu klapku do žaludku, nebo co. Jí, jí, jí a najednou se poblinká. :-( Prostě neumí říct že už má dost. Právě před chvilkou mi při obědě z bílého trika udělal pěkně batikovaný do oranžova jak mě poblindil. :lol: A to mu nedávám ani celou skleničku, jí k obědu tak 140 - 160g. Máte to někdo taky tak? Jo a snažíte se jim zabránit, když se třeba v jídelní židličce snaží posadit, že se přitáhnou dopředu, nebo je to ok. Já jen vím, že se nemaji posazovat :nevim: Omlouvám se za milion otázek, ale musim vás hned využít a všechno probrat :huban:

• načítám...
2600
9.9.11 12:24

Jo a bílý jogurt dávám už asi 10 dní, doktorka mi už od 4 měsíce říkala, že ho mám začít dávat, ale to mi přišlo moc brzo. Na 6 měsíční kontrole se zase divila, že ho ještě nedávám, tak jsem pak pomalu začala.Naše doktorka teda doporučuje Activii, ale nevim jestli je zrovna nejlepší :nevim: Matýskovi ale fakt šmakuje ( sní teda tak půlku )…kam se hrabe ovoce. :palec:

• načítám...
3968
9.9.11 13:12

Ahoj Koale vítej mezi náma :hug:

Jo jsme narozený taky 18. února. Já jsem rodačka taky z jihu Čech-Jindřichův Hradec-ale už 10 let žiju v Praze.

Já mám taky dotaz holky-ráno máme k snídani mlíčko, dopoledne prospinkáme, na oběd masozeleninu a dopíjíme se mlíčkem, odpoledne má ovocnou přesnídávku a navečer kaši.

Ale v poslední době nám vypije málo mlíčka-měl by vypít 210ml a já jsem ráda, když do něj narvu 150ml :nevim: a kašičky na večer nám jí taky míň než jedl :nevim: jedná se o poslední týden :nevim: ale zas na druhou stranu příkrmy baštíme krásně a pořád spinkáme celou noc :nevim: jen mám stfrach že prostě toho mlíčka má málo :nevim: ale zas je spokojenej nebrečí :nevim: vadí to-nevím jak do něj prostě narvat víc no :nevim:

• načítám...
3524
9.9.11 13:47

Koale s tím jídle ti neporadí, malej mi sní všechno co mu dam a ještě má málo a naštěstí ani neblinká…a to sní k obědu 200 g…

Mě právě taky doktorka už říkala, že mám dát bílý jogurt, ale ještě jsem ho nedala…dneska ho zkusím koupit…

Hromnice já bych mu to asi nenutila, když nechce, tak si asi stejně víc nevezme…

• načítám...
9199
9.9.11 13:48

Hromni: vice do nej nenarves, kdyz nechce. My dame denne tak cca 600ml MM a ted teda ten jogurt, tak 100g da.

• načítám...
3524
9.9.11 13:54

Jo a nezkoušely jste baby sušenky od nestlé?

• načítám...
3968
9.9.11 13:54

holky a ten jogurt už můžu zusit taky nebo mám ještě počkat-příští týden nám je 7 měsíců :nevim: a jestli jo tak jakej kupujete-a ještě a co lipánky, pribiňáky-jo nebo ne :nevim: začátečník se ptá :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+