Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11482
4.9.11 08:37

Ahoj :mavam:
Holky, mějte se tady krásně i s mrňouskama, týden budu offline… Ale budu se těšit zase v neděli :lol:

• načítám...
13837
4.9.11 08:41

Hezké ráno

všem přeji hezkou neděli. Včera jsme byli na rozloučení s prázdninama starší si to hezky užila a mě zas odpojí za chvilku net a budu mít jen mobil a to je šílené :zed: :zed: :zed: ať už to tady všechno funguje

• načítám...
9199
4.9.11 10:03

Krasnou nedeli vsem :kytka: ,

dnes je ale nadherny den :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
4354
4.9.11 19:46
nosanek píše: …dnes je ale nadherny den :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce:

Wow 8-o , to je kráááááásnýýýýýýý :srdce: . Šikulka šikovnej :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
758
4.9.11 21:48

Gratulace, to je bomba:)Ja si to u naseho jeste nejak nedokazu predstavit, ze si sam sedne:)

• načítám...
9199
4.9.11 22:17
Evik001 píše:
Gratulace, to je bomba:)Ja si to u naseho jeste nejak nedokazu predstavit, ze si sam sedne:)

Ja jsem si porad myslela, ze se rozleze ale bobisek se posadil. V podstate mu to trvalo cca tyden. Nejdrive lezel na boku a opiral se o loket, pak uz mel ruku natazenou, tak dva dny „sedel“ na pul dupky a dnes to zvladl bez rucky. Sice jen na chvilenku, ale posadil se a zopakoval to nekolikrat. Dojalo me o - mela jsem slzy v ocich :srdce:

• načítám...
4354
4.9.11 23:03
nosanek píše: …Sice jen na chvilenku, ale posadil se a zopakoval to nekolikrat. Dojalo me o - mela jsem slzy v ocich :srdce:

To naprosto chápu :lol: . Taky se dojímám nad vším, i nad maličkostmi, natož pak u takového pokroku :palec: .

• načítám...
3524
5.9.11 09:31

Nosánku super, Daneček je šikulka :potlesk:

Holky nemáte někdo kouzelný hrneček od Aventu? Chci ho teď malýmu koupit, ten malej od 6 měsíců…když pije sám v kočárku, tak z tý normální Avent lahve je mokrej, tak chci tenhle netekoucí s držadlama, aby se mu to i líp drželo :-) A kamarádka dělá u Philipsu, takže má nějaký slevy, tak bych ho měla mít levnější :palec:

• načítám...
12429
5.9.11 11:50

Klaras my ho máme a je super:)Pokud není úplně plný tak si ho Bobeš drží sám:)A fakt neteče, pokud to teda špatně nesestavím :lol:

• načítám...
3524
5.9.11 13:04

Kaspi super, aspoň jedno doporučení :-D stejně bych ho ale koupila…avent mají dobrý věci, sice dražší, ale radši v tomhle připlatím…když mi řekne, že přes ní vyjde tak na 100,–, tak bych vzala rovnou i ten větší, stejně bych ho pak kupovala…

• načítám...
12429
5.9.11 13:58

Holky poraďte tchán dovezl hrozně moc rajčat, co s nimi udělat?O víkendu jsme pryč tak rajskou nestihnu.

• načítám...
2578
5.9.11 14:32

ahojky

byli jsme na dovči, tak se hlásím po delší době :-D

Nosánek: Daneček je šikula - super :kytka: my jsme zatím na půli cesty :mrgreen:

Klara: ahojky: my ho máme taky a je super (neteče) ale koupili jsme ten větší a jak píše Kaspinka : když je plněj tak ho malej sám neudrží, takže mu dávám jen půlku a je to v poho :kytka:

• načítám...
2578
5.9.11 14:37

Kaspinka: hodně lidí rajčata povaří s ostatní zeleninou na lečo a pak šup do sklenic a zavařit - tak jestli papáte lečo tak takhle se jich sdělá hodně :kytka:

• načítám...
2786
5.9.11 21:26

ahojky! tak my teda taky skoro sedíme a hlavně lezeme!!!! :dance:
dnes dala 5metrů od jednoho konce obýváku k druhému a pak pokračovala ještě přes chodbu další cca 2metry!!! jako lezla to půl hodiny,ale zvládla to sama a šíleně se u toho řechtala :mrgreen:

• načítám...
3968
6.9.11 09:52

Dobré ránko holky :-D
předně Nosánku a Katce velká gratulace :hug: :srdce:
Včera u nás pršelo, bylo ošklivo, ale dneska už je krásně. A já už mám uklizeno, navaříno ze včerejška a až se Peťa probudí, tak odpoledne vyrazíme ven
jinak zítra máme to vítání občánků, tak už se moc těšíme :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí