Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
1.9.11 09:37

Prý je to dost individuální.Neteř spávala sama od 3týdnů, ptž švagrovka byla na operaci se žlučníkem a potřebovala trochu zregenerovat a už to tak nechali a úplně v pohodě.My už o tom taky přemýšlíme:)

• načítám...
3968
1.9.11 10:01

Ahoj holky :-D
Moc Vám držím palečky, aby jste na tom s těma penízkama byli trochu lépe :hug:
My teda něco našetřeného máme, ale většínou to máme na stavebkách a z toho plyne, že malýmu budeme dělat pokojíček až příští rok na podzim(stavebko my končí za rok v létě)-a my ten pokojíček budeme muset kompletně zrekonstruovat-od podlah, přes elektřinu, vymalování, nábytek-okna naštěstí ne :mrgreen: tak to bude dost práce, ale chtěla by jsem to dát malému k Vánocům příští rok jako dárek jeho vlastní pokojíček, tak snad to zvládnem :nevim: do té doby bude muset být s náma v ložnici, ale nám to nevadí, naštěstí spinká celou noc :srdce:
Jinak jsem se rozhodla, že začnu dělat něco s těma kilama-chtěla bych do Vánoc aspoň trochu zhubnout, takže jsem včera měla dlouhatánskou procházku s kočárkem-večer jsem se pomalu nemohla ani hnout :cert: jak mně boleli nohy-dneska odpoledne jdeme na neurologii na kontrolu a pak procházka a zítra ráno vyrážím do bazénu plavat-aspoň na 2 hoďky :dance: tak snad to půjde

• načítám...
1794
1.9.11 10:43

Holky, kdo jste na rodičovském příspěvku. Když Vám přišel papír oznámení o výplatě rodičovského příspěvku za jak dlouho Vám ty peníze přišly? Paní mi to nebyla schopna říct.

• načítám...
9199
1.9.11 10:47
MartinaG píše:
Holky, kdo jste na rodičovském příspěvku. Když Vám přišel papír oznámení o výplatě rodičovského příspěvku za jak dlouho Vám ty peníze přišly? Paní mi to nebyla schopna říct.

Mesic po tom, ve kterem jsem ho zacala pobirat. Tedy zacal mi 12.7., tudiz mi prisel v srpnu a chodi myslim cca k sedmemu.

• načítám...
12429
1.9.11 10:52

Jj taky tak, já mám nárok od 1.7. a přišel mi v srpnu.
Jen jsem teď zjistila, že mám nárok na celou dovolenou od zaměstnavatele ne jen tu část za mateřskou, tak se asi budu hádat :lol:

• načítám...
1794
1.9.11 11:19

Děkuji. Já mám taky nárok na celou dovolenou od zaměstnavatele a k tomu i dny z minulého roku co jsem nevybrala. Tak si to vyhádej :lol:

• načítám...
208
1.9.11 11:21
MartinaG píše:
Děkuji. Já mám taky nárok na celou dovolenou od zaměstnavatele a k tomu i dny z minulého roku co jsem nevybrala. Tak si to vyhádej :lol:

Jj, mně také podstatě vše proplatili, když mi skončil pracovní poměr (hned po ukončení neschopenky - rizikového - po přestupu na mateřskou), všechnu nevybranou dovolenou!!

• načítám...
13837
1.9.11 13:01

Kaspi, holky mě prostě rušily a já rušila je, takže jak jsme se dali do přestěhovačky tak jsme vypakovaly holky do jedné místnosti. Myslím si, že od půl roku klidně být sami můžou :wink: jen přežitek je, dítě dlouho u rodičů a vpostýlce :mrgreen:

• načítám...
1794
1.9.11 14:13

Kláry to právě ještě nevím, ale tchýně je pořád doma a manžel pracuje v rodinné firmě takže hlídání nebude zas takový problém, ale kdo ví, co bude za dva roky…

• načítám...
12429
1.9.11 15:23

Jj už jsem jim to napsala tak teď jen čekám jak se budou škubat :mrgreen:

• načítám...
3968
1.9.11 17:46

Ahoj holky :-D
Tak na neurologii jsme byli pochváleni a kontrola až v půlce října :dance:
Jinak jsem se chtěla zeptat-ohledně příkrmů :-D
Petříček baští skleničky a papá krásně :dance: nestačíme pomalu nakupovat :-D Napadlo mně že by jsem mohla zkusit začít vařit i pro něj a mám pár otázek-pro zkušené mamky :-D 1)když připravím příkrm večer, aby jsem ho druhej den jen ohřála-můžu to tak udělat :nevim: nebo ho mám radši připravit těsně před jídlem :nevim: 2)pokud ho můžu připravit dýl-jak dlouho my vydrží v ledničce-popřípadě v mrazáku :nevim: pokud se to může teda vůbec mrazit :nevim: 3)čím to mixujete :nevim: já mám doma normálně tyčovej mixér-půjde to tím :dance: nebo jen se to rozdrobní vydličkou-ale zase aby tam neměl kousky :nevim: 4)a poslední věc-v čem je ohříváte-pokud teda vydrží jeden den v ledničce :nevim: v mikrovlnce a pak to promícháte-anebo normálně na sporáku v hrnci :nevim: 5)jo a úplně poslední dotázek-když mu zítra zkusím dát uvařený jídlo ode mně-mám mu nahradit celou dávku-anebo mu tam dát půlku skleničky a půlku toho mého ať si zvyká na jinou chuť :nevim:
děkuju moc za odpovědi :hug:

• načítám...
9199
1.9.11 18:22

Hromnice: ja varim tesne predem, ale stane se, ze mam toho moooc, tak to dam do presnidavkove sklenicky, jeste teple a poradne zadelam a do lednicky - vydrzi to tam do druheho dne v pohode a i do tretiho. Holky to v pohode mrazi - mi to maly ale pak nechce :nevim: . A ohrivam v mikrosce, ale jde i na sporaku.
Mixuji ponornym tycovym mixerem.
Jestli michnout se sklenickou to nevim, zalezi jaky je jedlik, ale zkusila bych nemichat. Sklenicku jsem na zeleninku jeste nepouzila, tak nevim.

Kdyz to bude chutnat tobe, tak malemu jiste taky :kytka:

• načítám...
3968
1.9.11 19:49

Nosánku :-D děkuju tak já to zítra vyzkouším a uvidíme :dance: a jedlík je velkej a to dost :lol:

• načítám...
12429
1.9.11 19:51

Hromnice

1. když to uvaříš měl by to hned sníst max. večer (to se teda týká starších dětí když už jí polívku i druhé, takže mladší podobně), ale myslím že do oběda druhý den se nic nestane.Ale další den bych to už rozhodně nedávala.
  1. uchovávej v mrazáku, omáčky nezahuštěné

já navařím a podle toho kolik toho mám to mám třeba na cca 14dní

1. mixuju tyčovým mixérem a že tam jsou kousky vůbec neva, v těch skleničkách taky

jen dej pozor ať třeba nejsou větší kousky masa
těstoviny a zeleninu víc uvařím takže když jsou kousky jsou měkké a nevadí to

4)ohřívám normálně v mikrovlnce, i to tam někdy rozmražuju

5)nemíchala bych to

• načítám...
3524
1.9.11 20:09

Hromnice já taky vařím každý den, chvilku před jídlem…dnes se mi zrovna povedlo, že to bylo na 2 porce, takže jsem to dala do lednice na zítřek…
A taky bych to nemíchala s kupovaným…

Tak z bazénu mám dobrý pocit :-D jen jsem odtamtud šla úplně hotová…v šatnách je hrozný horko, takže když jsme čekali až nás pustí do bazénu, tak jsme byli všichni úplně mokrý a pak když jsme šli domů, tak kmitáš, protože tam čekají jiný a do toho to horko, takže já odcházela a teklo ze mě…manža to nestihl, ale jeden tatínek mě tam s malým párkrát vyfotil :-) a malýmu se tam líbilo, pořád cákal a prohlížel si to tam :lol: :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+