Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nosanek píše:
Kaspi: gratulka k zoubku![]()
My se stale hlasime k bezzubym
Kila muzu taky posůlat a s radosti. Muzu rozdat 20 a v pripade velkeho zajmu jeste dalsich 5-10.![]()
![]()
beru hned 10 aspon! aj bych vzala cosi z tvého poprsí ![]()
vždycky jsem měla menší prsa,ale co jsem přestala kojit-nemám už vůbec nic ![]()
Dobré ránko ![]()
Tak jsem včera byla s kamarádkou na nákupech a jen jsem se rozčílila
vše co se my líbilo, tak jsemse do ničeho nedostala-takže uděláme radikální řez ![]()
v pátek mám narozky-už my bude 30.let
takže jsem si od kámošky objednala váhu k narozkám a dneska ráno jsem začla dokonce i cvičit-a naordinuju si ještě dekší procházky s kočrkem než jsem měla doteď a plavat budu chodit obden-tak snad to půjde ![]()
teď něco pro zasmátí ale ono je to spíš k pláči-včera v metru mně pouštěl jeden chlap sednout-si asi myslel že jsem těhotná
![]()
jinak kaspi gratuluju k zoubku
a kdo chce přeposlat kila tak ráda pošlu-takových 12kg určitě a hlavně to břicho to je děs a hrůza
jediný co mám vymakaný tak jsou ruce z každodenního tahání kočárku ![]()
Holky, tak já tady asi taky nebudu chodit
, Saša mi jednou ukázala, že se přetočí s bříška na záda a na bříško a tím to haslo. Nechce se jí nebo co, na boku je pořád, ale jinak nic víc. Zuby taky žádné a snažení pérovat nikde a já se na to tak těším
. Kila navíc mám taky a to břicho, hrůza ![]()
Hromnice píše:
teď něco pro zasmátí ale ono je to spíš k pláči-včera v metru mně pouštěl jeden chlap sednout-si asi myslel že jsem těhotná![]()
Tak to mi pripomelo muj zazitek ze stredy. Prekopiruji z jine diskuze
![]()
Jsem se dnes pobavila a asi zrejme sokovala nejakou zenskou ve Frenstate. Ona byla zrejme trosku jina – pomalejsi, byla „zajimave“ oblecena „zajimave mluvila“. Jsem mela maleho na rukach – speky vyvalene a:
Ona na me: To mate prvni nebo druhe???
Ja: prvni
Ona: kolik mu je?
Ja: 7,5 mes.
Ona: to cekate druhe?
Ja: Ne. To jsem tak vyzrana
![]()
Holky ještě jsem se chtěla zeptat-včera jsem koukala že už uačínaj vytahovat zimní věci na mimčo ![]()
a proto jsem se chtěla zeptat-chceme malému koupit na zimu do fusaku kombinézu-ale poradíte my velikost ![]()
teď máme 68cm a nosíme velikost 74 cm
jinak máme nakoupený oblečení ve velikostech jak 80 tak i 86
a mysleli jsme s manželem , že byswme koupili tu kombinézu ve velikosti 92cm
je to blbost nebo ne
hlavně aby se mu pod tu kombinézku vešel třeba ještě overaqlák nebo bodyno s dupačkama nevíme jaká bude zima že ![]()
tak právě proto si myslíme že ta 92 bude tak nějak akorát
ale nechám si poradit ![]()
anebo se máme na kombinézu pod fusak vykašlat a koupit mu normálně rifličky, svetr a zimní bundu s kapucou
a taky jakou velikost ![]()
co budete kupovat vy-poraďte prosím ![]()
nosanek píše:Hromnice píše:
teď něco pro zasmátí ale ono je to spíš k pláči-včera v metru mně pouštěl jeden chlap sednout-si asi myslel že jsem těhotná![]()
Tak to mi pripomelo muj zazitek ze stredy. Prekopiruji z jine diskuze
Jsem se dnes pobavila a asi zrejme sokovala nejakou zenskou ve Frenstate. Ona byla zrejme trosku jina – pomalejsi, byla „zajimave“ oblecena „zajimave mluvila“. Jsem mela maleho na rukach – speky vyvalene a:![]()
![]()
Ona na me: To mate prvni nebo druhe???
Ja: prvni
Ona: kolik mu je?
Ja: 7,5 mes.
Ona: to cekate druhe?
Ja: Ne. To jsem tak vyzrana![]()
![]()
![]()
Nosánku taky dobrý
koukám že máme zážitky skoro stejný co
![]()
jsi mně tak rozesmála že jdu uklízet
Já budu asi nakupovat zimní až ho budem potřebovat, protože fakt netuším jakou velikost budeme mít za necelýho půl roku.Ale já budu dávat normálně kalhoty a bundu.
Kaspinka píše:
Já budu asi nakupovat zimní až ho budem potřebovat, protože fakt netuším jakou velikost budeme mít za necelýho půl roku.Ale já budu dávat normálně kalhoty a bundu.
tak nejak. ted mame okolo tech 69, spise 70, nosime 74, tak to vidim na 80, kombinezku asi 86, ale uvidim jak budeme velci koncem rijna, ted uz tak moc nerosteme, ale zase je fakt, ze ji vyuziji cca od listopadu do brezna ![]()
Tak já většinu věcí dostávám od švagrový…její malej je narozenej v únoru rok před námi, takže se nám to všechno hezky hodí
budu mít zimní bundičku i kombinézu takhle na ven na sáňky a tak…
Dneska napustíme malýmu bazének, je tu hrozný horko, tak ho aspoň poprvé vyzkoušíme ![]()
Kača.M píše:nosanek píše:beru hned 10 aspon! aj bych vzala cosi z tvého poprsí
Kila muzu taky posůlat a s radosti. Muzu rozdat 20 a v pripade velkeho zajmu jeste dalsich 5-10.![]()
![]()
vždycky jsem měla menší prsa,ale co jsem přestala kojit-nemám už vůbec nic
Kaci: O.K. beru na vedomi a ve ctvrtek si muzes odrezat kolik chces ![]()
nosanek píše:Kača.M píše:Kaci: O.K. beru na vedomi a ve ctvrtek si muzes odrezat kolik chcesnosanek píše:beru hned 10 aspon! aj bych vzala cosi z tvého poprsí
![]()
vždycky jsem měla menší prsa,ale co jsem přestala kojit-nemám už vůbec nic
si dupa
![]()
Hromnice - vel. 92 budu kupovat naší tříleťačce
.
Ona je sice prcek, ale i tak si myslím, že dřív jak ve dvou letech málokterý dítě na tu 92 dosáhne. Oni už teď prcci neporostou takovým tempem. Ale fakt těžko odhadnout, co mu bude sedět nejlépe, taky takovéhle věci nepořizuju s velkým předstihem. Dobrý ale je, že obzvlášť zimní oblečení se pro nechodící děti dá koupit větší a ničemu to nevadí, navíc do nich přes zimu můžou dorůst a unosí je v pohodě ještě v únoru, březnu, i když už budou chodit. Můj osobní odhad je, že větší, než 80 potřebovat nebudete, leda byste byli fakt obříci, tak max. 86, ale pochybuju ![]()
holky tak děkuju za názory a uvidíme jak to s tím zimním oblečením nakonec dopadne ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat