Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojenky holky…tak už jsem od soboty doma a konečně dneska funguje i net…takže chvilec, než se zorientuju..no a než malej zase usne…sakryš…jsem ho před chvílí uspala a zase jsme vzhůru…
takže zatím pá
Ahojenky holky…tak už jsem od soboty doma a konečně dneska funguje i net…takže chvilec, než se zorientuju..no a než malej zase usne…sakryš…jsem ho před chvílí uspala a zase jsme vzhůru…
takže zatím pá
Ahoj holky, teď jak měl manžel to zranění bylo vše horší, tak jsem Vás pořádně dočetla až teď, gratuluji k zoubkům my jsme také ještě bezzubí, už se Tomík dostane, kam potřebuje válí sudy a pak dělá na rukou hodiny, takže ho pořád přenáším na puzzzlíky, aby nebyl na studené zemi a stejně mi moc nepomáhá ![]()
S manželem je to už v pořádku, zítra půjde do práce, na tu hrůzu to dopadlo výborně. Od září s námi bude doma, zatím ještě novou práci nemá…
Přejeme krásný večer
Kaspi my hrůza
je to fakt děs…kdyby byl aspoň malej o trošku větší, abych s nim mohla k našim do bazénu, teď se mi to pro něj zdá ještě studený…
klaaras píše:
Kaspi my hrůzaje to fakt děs…kdyby byl aspoň malej o trošku větší, abych s nim mohla k našim do bazénu, teď se mi to pro něj zdá ještě studený…
tak kupte malý nafukovací a voda se nahřeje hned ![]()
Kačko my ho máme, ale tím, že ještě malej nesedí a pořád ho musim držet, tak ho to moc nebaví a já jsem splavená ![]()
My ho ještě nemáme ale jak se někam vydáme tak ho pořídíme.Máme lehátko do vany tak ho tam šupnu, už se na to těším:)Ale koupili jsme větrák ![]()
klaaras píše:
Kačko my ho máme, ale tím, že ještě malej nesedí a pořád ho musim držet, tak ho to moc nebaví a já jsem splavená
A CO HO tam dát jako na koníky?,my máme schválně kousek větší a sednu si tam i s Majdou i Market ![]()
jen mě to tak napadlo ![]()
Kaspinka píše:
My ho ještě nemáme ale jak se někam vydáme tak ho pořídíme.Máme lehátko do vany tak ho tam šupnu, už se na to těším:)Ale koupili jsme větrák
to my už z lehátka vyrostli ![]()
My jsme si včera přivezli větrák od našich
No my si dneska konečně jedeme do servisu pro auto, tak možná zítra pojedu do Plzně do bazénu…
Kaspinka píše:
My ho ještě nemáme ale jak se někam vydáme tak ho pořídíme.Máme lehátko do vany tak ho tam šupnu, už se na to těším:)Ale koupili jsme větrák
taky máme větrák, ale nic moc. Kolik máte stupňů?
ahoj
: zatím bazének taky nemám, tak malýho šoupnu do vaničky a dám ji na terasu
ale jak psala Klara : jak nesedí tak je to opruz - Tobíka to baví ale mě po půl hodně ne a necítím ruce ![]()
kača: no vidíš - na bříško - to mě nanapadlo ![]()
My byli vcera na aquaci a vzala jsem maleho do velkeho bazenu - voda extra tepla nebyla, ale zvladl to statecne a ochladilo ho to. Pak hned utrit a oblict.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat