Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
208
23.8.11 09:12

Ahojenky holky…tak už jsem od soboty doma a konečně dneska funguje i net…takže chvilec, než se zorientuju..no a než malej zase usne…sakryš…jsem ho před chvílí uspala a zase jsme vzhůru… :-( takže zatím pá

• načítám...
208
23.8.11 09:12

Ahojenky holky…tak už jsem od soboty doma a konečně dneska funguje i net…takže chvilec, než se zorientuju..no a než malej zase usne…sakryš…jsem ho před chvílí uspala a zase jsme vzhůru… :-( takže zatím pá

• načítám...
1274
23.8.11 17:00

Ahoj holky, teď jak měl manžel to zranění bylo vše horší, tak jsem Vás pořádně dočetla až teď, gratuluji k zoubkům my jsme také ještě bezzubí, už se Tomík dostane, kam potřebuje válí sudy a pak dělá na rukou hodiny, takže ho pořád přenáším na puzzzlíky, aby nebyl na studené zemi a stejně mi moc nepomáhá :-)
S manželem je to už v pořádku, zítra půjde do práce, na tu hrůzu to dopadlo výborně. Od září s námi bude doma, zatím ještě novou práci nemá…
Přejeme krásný večer

• načítám...
12429
24.8.11 10:40

Ahoj holky jak přežíváte v těchhle vedrech?

• načítám...
3524
24.8.11 11:01

Kaspi my hrůza :-x je to fakt děs…kdyby byl aspoň malej o trošku větší, abych s nim mohla k našim do bazénu, teď se mi to pro něj zdá ještě studený…

• načítám...
2786
24.8.11 11:04
klaaras píše:
Kaspi my hrůza :-x je to fakt děs…kdyby byl aspoň malej o trošku větší, abych s nim mohla k našim do bazénu, teď se mi to pro něj zdá ještě studený…

tak kupte malý nafukovací a voda se nahřeje hned :wink:

• načítám...
3524
24.8.11 11:12

Kačko my ho máme, ale tím, že ještě malej nesedí a pořád ho musim držet, tak ho to moc nebaví a já jsem splavená :zed:

• načítám...
12429
24.8.11 11:17

My ho ještě nemáme ale jak se někam vydáme tak ho pořídíme.Máme lehátko do vany tak ho tam šupnu, už se na to těším:)Ale koupili jsme větrák :dance:

• načítám...
2786
24.8.11 11:20
klaaras píše:
Kačko my ho máme, ale tím, že ještě malej nesedí a pořád ho musim držet, tak ho to moc nebaví a já jsem splavená :zed:

A CO HO tam dát jako na koníky?,my máme schválně kousek větší a sednu si tam i s Majdou i Market :mrgreen:

jen mě to tak napadlo 8-)

• načítám...
2786
24.8.11 11:21
Kaspinka píše:
My ho ještě nemáme ale jak se někam vydáme tak ho pořídíme.Máme lehátko do vany tak ho tam šupnu, už se na to těším:)Ale koupili jsme větrák :dance:

to my už z lehátka vyrostli :roll:

• načítám...
3524
24.8.11 12:45

My jsme si včera přivezli větrák od našich :-D No my si dneska konečně jedeme do servisu pro auto, tak možná zítra pojedu do Plzně do bazénu…

• načítám...
3946
24.8.11 12:54
Kaspinka píše:
My ho ještě nemáme ale jak se někam vydáme tak ho pořídíme.Máme lehátko do vany tak ho tam šupnu, už se na to těším:)Ale koupili jsme větrák :dance:

taky máme větrák, ale nic moc. Kolik máte stupňů?

• načítám...
12429
24.8.11 13:02

28 :poblion: ale u malýho v pokojíčku a v koupelně je líp :mrgreen:

• načítám...
2578
24.8.11 13:40

ahoj

: zatím bazének taky nemám, tak malýho šoupnu do vaničky a dám ji na terasu :mrgreen: ale jak psala Klara : jak nesedí tak je to opruz - Tobíka to baví ale mě po půl hodně ne a necítím ruce :cert:

kača: no vidíš - na bříško - to mě nanapadlo :palec:

• načítám...
9199
24.8.11 14:36

My byli vcera na aquaci a vzala jsem maleho do velkeho bazenu - voda extra tepla nebyla, ale zvladl to statecne a ochladilo ho to. Pak hned utrit a oblict.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+