Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Munchkino, jojo ten hnědý 2011 se mi taky líbil, jsem si i myslela, že si ho kupuju, až doma jsem zjistila, že je to hnědý 2009… nechápu, že starou kolekci měli za stejnou cenu jako kolekci 2010 a 2011 ![]()
taky sporťák nemám a počítám, že ho budu vozit v tom… uvidíme ![]()
72 cm? A doktorka nám říkala, jaký je to dlouhám, že má v půl roce 68 ![]()
holky, tady je to deprese! Vám všem ty děti tak hezky spěj!!!
Ale už se mi snad taky blýská na lepší časy. V noci jsem ho zavinula do ustřiženýho prostěradla a kojila jsem až po 6 hodinách… ne že bych spala 6 hodin v kuse, to ne. Byla jsem nervozní, že je zavinutej a on se každou chvíli vrtěl, ale nevzbudil se a neplakal, že by měl hlad! Takže já začnu zavinovat v šesti měsících… to jsem si fakt nepomyslela ![]()
Marky malej už jedl zeleninu,ovoce a večer a kaši tak jsem ho do mlíka nenutila.Snědl jen co snědl a pak se to upravilo samo.
U nás se taky nespinká:)Budu mít půjčenou knížku o spaní dětí tak jsem zvědavá:)A hlavně jsem zvědavá,jak bude spát doma až se vrátíme z dovče ![]()
Kaspinka: tak děkuji moc, uklidnila jsi me
malej mi taky jí zeleninu,ovoce, kaši jsem nedávala, zatím mu stačilo mlíko ale když ho ted nechce tak mu dávám kaši a do dopolendí svačiny mu dávám trochu mlíka a to baští normálně - tak snad mu nic nechybí.....
Jen mě zlobí s čajem, ten už taky nechce, tak mu ho dávám lžičkama ![]()
4aj jsem zkoušela jednou fenyklový a ten moc nechtěl.Občas mu dávám šťávičky naředěné vodou ale většinou jen samotnou vodu a něco vypije.Teď jsem konečně našla dva čaje od Lerosu (bylinkové) ve kterých není heřmánek tak koupím ty.Ale pije vodu tak to taky moc neřeším:)
Dobre ranko,
holky diky za pochvaly maleho.
Kaspi: jak ti spinka Benik na horach???
My se ted opet rozpili ukazkove. Teda nevypije litr, jak by mel, ale tech 600-700 da plus 150-180 zeleninky na obed a ovoce na odpoledni svacinku.
Klari: s tim autem to je
, ale snad se to brzy vyresi a budete jezdit svym.
A spani se jiste jednou zlepsi, preji vsem at co nejdrive.
ahoj holky, tak to my už jsme tu jediní, kdo jen kojí? zkouším dávat mrkev přes poledne, ale zatím nám moc nejede… A na večer dávám kaši…
Knížku o spaní jsem si koupila taky, ještě ji nemám, ale asi díky tomu, že Adeli ví, že ji mám objednanou, tak spinká ukázkově!!! ![]()
Jak dlouho jste začínali s mrkvičkou? uvažuju že už jí tam šupnu brambor, a dneska zkusila jednu dětskou sušenku s lepkem… ![]()
vvv: my také kojíme, pořád plně, nic jiného Tomík zatím nepapapá… 17. nám bude šest měsíců a k paní doktorce jdem 25., tam se uvidí, kdy začneme s příkrmy…
já plně kojila do úterka. Ve středu a čtvrtek jsem dala mrkvičku. První den nic moc, druhý den jsem nemusela ani dokojit. Třetí a čtvrtý den jsem dala půl napůl mrkev a bramboru. Opět to mělo větší úspěch až druhý den ![]()
zítra chci pokračovat s bramborem a mrkví a v pondělí bych zkusila přidat brokolici ![]()
já si objednala včera knížku „Nejspokojenější miminko v okolí“, tak jsem zvědavá, jak moc pak bude spokojený ![]()
Já to beru tak, že u nás se v podstatě taky ještě kojí, minulý pátek jsem sice začala dávat v poledne zeleninu, ale stejně ještě musím dokojit, protože je toho trocha co vlastně zvládne sníst
Bude to běh na dlouhou trať.
Kaspinko, chtěla jsem se zeptat jaké to vlastně je být s takto malým dítkem na dovolené? Jste ubytovaní v hotelu nebo někde v soukromí? Jak to u vás probíhá? Je to bez problémů? Ptám se, protože zítra odjíždíme na dovču na Vysočinu a budeme ubytovaní v hotelu, pro malého máme zajištěnou postýlku. Při rezervaci říkali, že nám příkrm může případně ohřát personál v restauraci. Kočárek nám uschovají v kolárně… Na co ještě je potřeba myslet
Těším se, že se odreaguji, ale zároveň mám trochu obavu jak to zvládnem.
Malej spal na dovče stejně jak doma, takže vstával tak 3×, ale aspoň neječel celou noc:)
My jsme byli v penzionu, protože se mi nechtělo na dovče vařit:)A bylo to v pohodě,do pokoje se nám vešla cestovní postýlka i kočárek, protože jsme v něm vozili malého když jsme šli na jídlo.Mikrovlnku měli v restauraci pro hosty takže s příkrmy nebyl problém.Měli jsme cestovní konvici takže vodu jsme ohřívala na pokoji v konvici.Pro mě super dovča, ale v zimě asi pojedem jen do chaty.Bude to taky pohodka:)
Ten penzion v Beskydech můžu doporučit, je to Sluníčko v Ostravici.
Kam jedete?Asi bych nic víc neřešila, hlavně si to užila:)Důležitý je jestli jsou zařízený na rodiny s dětma.
Sluníčko je super a mají tam i chatky… ![]()
Taky jsme byli min. týden na dovči. V Krkonoších a nemůžu si stěžovat… Perfektní… ![]()
Tam jak jste teď, tak tam jsme byli loni v zimě, když jsem byla ještě těhotná, moc fajn místo
My jedeme do hotelu kousek od Sněžného. V nabídce ubytování je i balíček pro rodiny s dětma, tak snad bude všechno v pořádku. Díky za odpověď ![]()
Ahoj holky, dáváte prckům jídlo s většími kousky nebo úplně na kaši? Já jí to dávám na kaši,ale dnes jsem zkoušela dát přesnídávku a do toho rozdrcené dětské sušenky. Malé to moc chutnalo, ale jak tam byla větší hrudka tak ji to nadavovalo.
Je to ještě brzo nebo už učit na větší kousky?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat