Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4760
12.8.11 09:23

Munchkino, jojo ten hnědý 2011 se mi taky líbil, jsem si i myslela, že si ho kupuju, až doma jsem zjistila, že je to hnědý 2009… nechápu, že starou kolekci měli za stejnou cenu jako kolekci 2010 a 2011 :-x
taky sporťák nemám a počítám, že ho budu vozit v tom… uvidíme :-)
72 cm? A doktorka nám říkala, jaký je to dlouhám, že má v půl roce 68 :lol:

holky, tady je to deprese! Vám všem ty děti tak hezky spěj!!!
Ale už se mi snad taky blýská na lepší časy. V noci jsem ho zavinula do ustřiženýho prostěradla a kojila jsem až po 6 hodinách… ne že bych spala 6 hodin v kuse, to ne. Byla jsem nervozní, že je zavinutej a on se každou chvíli vrtěl, ale nevzbudil se a neplakal, že by měl hlad! Takže já začnu zavinovat v šesti měsících… to jsem si fakt nepomyslela :lol:

• načítám...
12429
12.8.11 21:50

Marky malej už jedl zeleninu,ovoce a večer a kaši tak jsem ho do mlíka nenutila.Snědl jen co snědl a pak se to upravilo samo.

U nás se taky nespinká:)Budu mít půjčenou knížku o spaní dětí tak jsem zvědavá:)A hlavně jsem zvědavá,jak bude spát doma až se vrátíme z dovče :roll:

• načítám...
2578
12.8.11 22:03

Kaspinka: tak děkuji moc, uklidnila jsi me :kytka: malej mi taky jí zeleninu,ovoce, kaši jsem nedávala, zatím mu stačilo mlíko ale když ho ted nechce tak mu dávám kaši a do dopolendí svačiny mu dávám trochu mlíka a to baští normálně - tak snad mu nic nechybí.....
Jen mě zlobí s čajem, ten už taky nechce, tak mu ho dávám lžičkama :cert:

• načítám...
12429
12.8.11 22:06

4aj jsem zkoušela jednou fenyklový a ten moc nechtěl.Občas mu dávám šťávičky naředěné vodou ale většinou jen samotnou vodu a něco vypije.Teď jsem konečně našla dva čaje od Lerosu (bylinkové) ve kterých není heřmánek tak koupím ty.Ale pije vodu tak to taky moc neřeším:)

• načítám...
9199
13.8.11 09:37

Dobre ranko,

holky diky za pochvaly maleho.

Kaspi: jak ti spinka Benik na horach???

My se ted opet rozpili ukazkove. Teda nevypije litr, jak by mel, ale tech 600-700 da plus 150-180 zeleninky na obed a ovoce na odpoledni svacinku.

Klari: s tim autem to je :zed: :zed: :zed: , ale snad se to brzy vyresi a budete jezdit svym.

A spani se jiste jednou zlepsi, preji vsem at co nejdrive.

• načítám...
3221
13.8.11 14:18

ahoj holky, tak to my už jsme tu jediní, kdo jen kojí? zkouším dávat mrkev přes poledne, ale zatím nám moc nejede… A na večer dávám kaši…
Knížku o spaní jsem si koupila taky, ještě ji nemám, ale asi díky tomu, že Adeli ví, že ji mám objednanou, tak spinká ukázkově!!! :palec:
Jak dlouho jste začínali s mrkvičkou? uvažuju že už jí tam šupnu brambor, a dneska zkusila jednu dětskou sušenku s lepkem… :kytka:

• načítám...
1274
13.8.11 14:21

vvv: my také kojíme, pořád plně, nic jiného Tomík zatím nepapapá… 17. nám bude šest měsíců a k paní doktorce jdem 25., tam se uvidí, kdy začneme s příkrmy…

• načítám...
4760
13.8.11 14:51

já plně kojila do úterka. Ve středu a čtvrtek jsem dala mrkvičku. První den nic moc, druhý den jsem nemusela ani dokojit. Třetí a čtvrtý den jsem dala půl napůl mrkev a bramboru. Opět to mělo větší úspěch až druhý den :lol:
zítra chci pokračovat s bramborem a mrkví a v pondělí bych zkusila přidat brokolici :lol:
já si objednala včera knížku „Nejspokojenější miminko v okolí“, tak jsem zvědavá, jak moc pak bude spokojený :lol:

• načítám...
1224
13.8.11 16:16

Já to beru tak, že u nás se v podstatě taky ještě kojí, minulý pátek jsem sice začala dávat v poledne zeleninu, ale stejně ještě musím dokojit, protože je toho trocha co vlastně zvládne sníst :roll: Bude to běh na dlouhou trať.

Kaspinko, chtěla jsem se zeptat jaké to vlastně je být s takto malým dítkem na dovolené? Jste ubytovaní v hotelu nebo někde v soukromí? Jak to u vás probíhá? Je to bez problémů? Ptám se, protože zítra odjíždíme na dovču na Vysočinu a budeme ubytovaní v hotelu, pro malého máme zajištěnou postýlku. Při rezervaci říkali, že nám příkrm může případně ohřát personál v restauraci. Kočárek nám uschovají v kolárně… Na co ještě je potřeba myslet :nevim: Těším se, že se odreaguji, ale zároveň mám trochu obavu jak to zvládnem.

• načítám...
12429
13.8.11 20:06

Malej spal na dovče stejně jak doma, takže vstával tak 3×, ale aspoň neječel celou noc:)
My jsme byli v penzionu, protože se mi nechtělo na dovče vařit:)A bylo to v pohodě,do pokoje se nám vešla cestovní postýlka i kočárek, protože jsme v něm vozili malého když jsme šli na jídlo.Mikrovlnku měli v restauraci pro hosty takže s příkrmy nebyl problém.Měli jsme cestovní konvici takže vodu jsme ohřívala na pokoji v konvici.Pro mě super dovča, ale v zimě asi pojedem jen do chaty.Bude to taky pohodka:)
Ten penzion v Beskydech můžu doporučit, je to Sluníčko v Ostravici.
Kam jedete?Asi bych nic víc neřešila, hlavně si to užila:)Důležitý je jestli jsou zařízený na rodiny s dětma.

• načítám...
3221
13.8.11 20:52

Sluníčko je super a mají tam i chatky… :-)
Taky jsme byli min. týden na dovči. V Krkonoších a nemůžu si stěžovat… Perfektní… :palec:

• načítám...
12429
13.8.11 21:00

Jj ale já jsem byla líná si tam chystat jídlo :mrgreen:

• načítám...
1224
13.8.11 21:22

Tam jak jste teď, tak tam jsme byli loni v zimě, když jsem byla ještě těhotná, moc fajn místo :) My jedeme do hotelu kousek od Sněžného. V nabídce ubytování je i balíček pro rodiny s dětma, tak snad bude všechno v pořádku. Díky za odpověď :)

• načítám...
12429
14.8.11 10:58

Brňandy jak to vidíte s tím srazíkem?

• načítám...
1794
14.8.11 13:19

Ahoj holky, dáváte prckům jídlo s většími kousky nebo úplně na kaši? Já jí to dávám na kaši,ale dnes jsem zkoušela dát přesnídávku a do toho rozdrcené dětské sušenky. Malé to moc chutnalo, ale jak tam byla větší hrudka tak ji to nadavovalo. :think: Je to ještě brzo nebo už učit na větší kousky?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+