Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj určite máš v černovicích nějaké detské středisko u nás ve slat.jsou dve dětské mudry jedna je nad albertem hned vedle lékarny a druhá na langrové ale u ní je blbý to, že nemůžeš dovnítř kočárem já jsem zvolila hned tu vedle lékarny
a šestiměsíční kontrole jsme měli 7,85 kg a 68 cm, takže žádnej chcípák! ![]()
prý můžu zkusit na noc tu kaši… jenže vzhledem k tomu, že zítra začínáme s příkrmama a nemá se dětem toho dávat moc najednou nového, tak s kaší stejně budu muset ještě počkat ![]()
co jste dávali jako první? Samotnou mrkev? Tu jsem totiž měla v plánu a doktorka říkala bramboru, že zasytí… tak nevim ![]()
Jarko já začala s mrkví a až po dvou dnech jsem k tomu přidala brambor, samotný brambor není moc dobrý, je takový škrobový. No a pak jsem přidávala postupně další, cuketu, brokolici, celer apod. A pokud budeš kupovat skleničky tak mrekv hodně barví a nejde vyprat a brambor je z nich hnusný. Není nad domácí stravu
Na noc můžeš zkusit mlíčka s kaší (od nestlé) je už to přímo hotové, jenom naliješ do flašky a ohřeješ. To u nás vede ![]()
A jak to máte s pitím? Myslím hlavně u kojených miminek. Nám pan doktor říkal, že nemusím, když je kojený a že když už bych chtěla, tak stačí převařená voda ![]()
Jak jsem tam někde už psala, my taky začali tou mrkví. Zatím skleničku, ale přejdeme na domácí. Zítra jdu na trh do města tak pořídím nějakou mňamku ![]()
Já dala první taky mrkev a třetí den jsem přidala brambory…
Marti já uvařím vajíčko zvlášť a pak přidam k hotový zelenině…
No než tu zeleninu rozmixuju, tak tam ten žloutek hodim a mixnu společně
nejde v tom vůbec poznat…
já dostala od doktorky takový „chytrý“ povídání a tady píšou, že jednou v týdnu do téměř hotové polévky zamíchat žloudek a krátce ještě povařit…
ty jo, to musí bejt hnus, co těm dětem cpeme!!! ![]()
Munchkina píše:
A jak to máte s pitím? Myslím hlavně u kojených miminek. Nám pan doktor říkal, že nemusím, když je kojený a že když už bych chtěla, tak stačí převařená vodaJak jsem tam někde už psala, my taky začali tou mrkví. Zatím skleničku, ale přejdeme na domácí. Zítra jdu na trh do města tak pořídím nějakou mňamku
no mě taky doktorka říkala, že nemusím, ale stejně mi to nedalo… když byly vedra, tak jsem mu dávala dětský čaj, normálně pytlíkový… ale moc to nechtěl…
to mi připomíná, že jsem se zapomněla doktorky zeptat, když místo jednoho kojení dám něco jinýho, kolik mu musím dát tekutin? Nevíte? ![]()
No ze začátku se bude chtít stejně po tom jídle dopít, nebude mu stačit jenom to. Dáš mu trošku mrkve a pak nabídneš mlíčko. Postupně se dopracujete k tomu aby mu to stačilo bez mlíčka. Tak zatím bude mít tekuti dost i tak ![]()
Mě doktorka řekla, že mu nemusim dávat pít ani při UM, já mu ale stejně dávala čaj, teď i švestkový nektar kvůli kakání…
Naše princezna nechce ani čajík,odzkoušela jsem 3různé
a ani vodičku… max. na lžičce trošinku u krmení
a my střídáme 2dny co mám připraveno naveřeno a rozmixováno v mražáku(máme ze své zahrádky a od tety-takže skoro „bio“) a třetí den skleničku,ať má změnu ![]()
U nas tekutiny bez sance. Caj - tak to musi mit velky hlad, aby vypil 20. Po lzickach to trosku jde a vodu? Tak max. 3 lzicky a brutalni skleb u toho. Dnes jsem mui zkusila dat napit cajika z hrnicku, sice mu to teklo vsude, ale zdalo se mi, ze pil ![]()
Jinak mi nekdo vymenil dite - chci zpet meho
. Asi se opravdu cpou ty zoubky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat