Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ŽÁ-BA píše:
Koukám, další vlna nových maminek![]()
.
Markita - tak to gratuluju, konečně se zadařilo
![]()
.
Barunka - teď si nejsem jistá, jestlis nepsala, že jste také z Brna
Andynka - v jaké části Brna bydlíte?![]()
… Holky máš zlatý
. A s Vojtovkou je to fakt o nervy, taky už mě to někdy neba. Ještě cvičit se dvěma - mě by škráblo
. Tak výdrž a držim pěsti!
bdlím 20 min ani né od brna
Ahoj holky zdravím z dovče
Dneska sice pršelo ale byli jsme na návštěvě a dopo v bazénu takže zatím super:)Zítra se chystáme na Pustevny a Radhošť:)
Jinak zdravím nově příchozí:)
Nevím už kdo to psal, ale skoro 9kg ve 4měs je teda ranec
My máme v 6měs 6,1kg:)
Barunka maminka píše:ŽÁ-BA píše:bdlím 20 min ani né od brna
Koukám, další vlna nových maminek![]()
.
Markita - tak to gratuluju, konečně se zadařilo
![]()
.
Barunka - teď si nejsem jistá, jestlis nepsala, že jste také z Brna
Andynka - v jaké části Brna bydlíte?![]()
… Holky máš zlatý
. A s Vojtovkou je to fakt o nervy, taky už mě to někdy neba. Ještě cvičit se dvěma - mě by škráblo
. Tak výdrž a držim pěsti!
V Černovicích a ty!? Nebydlí někdo poblíž!? Že bychom společně vyrazili vozit kočárky a pokecat osobně!?
Kaspinka píše:
Ahoj holky zdravím z dovčeDneska sice pršelo ale byli jsme na návštěvě a dopo v bazénu takže zatím super:)Zítra se chystáme na Pustevny a Radhošť:)Jinak zdravím nově příchozí:)
Nevím už kdo to psal, ale skoro 9kg ve 4měs je teda ranecMy máme v 6měs 6,1kg:)
Jj, to nám říkají všichni…ale já věřím,že až začnem lítat či lozit, tak už tolik přibývat nebudem… V každém případě je jedlík po tatínkovi…i když příkrmy mu moc nelezou… ![]()
ahojky,vítám další novou maminku.Markétka se narodila taky 4.2. ![]()
ad spaní a papání.. kojila jsem 5měsíců ve dne co hodinku,vnoci co dvě
pak jsem začala dávat UM nejdřív na noc a později i na den,protože Market pila fakt denně 1200ml,na noc vyžáhla i 250ml a na toto moje prsa nestačila.. takhle vydatně pila ještě minulý týden,po tom zavedení UM se v noci budila „jen“ 3×.. poslední týden,ale obrat o 180stupnů.. pije sotva 5× za celý den sotva po 150ml…
v noci se budí jednou,max.2×…
v poledne dáváme obýdek a chcu začít s dalším příkrmem,pravděpodobně s ovocem,at má vitamínky…
zítra jdem na kontrolu v půl roce,tak jsem zvědavá kolik přesně vážíme a měříme…
kaspi:vítej v našem kraji
![]()
Lucikga, Andynka - my z Tuřan
, tak to od sebe nemáme daleko
. Obzvlášť do Slatiny
. A z Černovic je opravdu Jajka. Už se tady dlouho neukázala - kde se fláká?
![]()
Kaspinka - tak dál užívejte!!! ![]()
o těch kaších jsem tu četla v nějaké diskuzi. Prý to není nikde na stránkách Nestlé, takže to bude zřejmě kachna!!! Ale jinak moje kaše je samozřejmě banánová a spotřebu má 2012 ![]()
Munchkino, no já jsem zvědavá, jak jemu to půjde… ale teď mu dávám nějaký kapičky na lžičce a to tu kušnu otvírá, kdykoli se přiblížím, tak snad to bude v pohodě! Už se na to těšim, bude to zase něco nového, další krok ![]()
holky z brna kam chodíte nakupovat dětem oblečení?
já teda jsem kupovala v chiccu u tesca ted zavřeli a jinak v malém tescu, můžete mi něco doporučit
dík
Jarka K já jsem se taky těšila a je to opravdu zážitek. Začali jsme tou mrkní, dneska brokolice a mám doma ještě pastiňák od Alnatura z DM a pak už mám nachystané jen dvoudruhové. Nevíte někdo ještě o nějakých jednodruhových?
Kača.M malý má právě problém takto v noci, jinak roste krásně a přes den se hladově neprojevuje. Také jsem už přemýšlela o něčem na noc jako třeba kaši, ale zatím jsem vyčkávala. Uvidím a kdyžtak taky zkusíme přikrmit.
Lucikga já osobně jsem oblečení brala víc přes net, ale když už jsem brala něco z obchodu tak třeba na Tomkově náměstí je jeden třípatrový obchod, kde je pro děti snad všechno a jedno patro je jen oblečení
, pak klasika C&A, H&M, apod. nebo třeba i Globus, Tesco a pak v těch specializovaných obchodech v nákupních centrech Pompo, Puntanela (nebo jak se to přesně jmenuje)
Dobré ránko,
já zatím nakupuji na severu Moravy nebo mám po ségře (7), bráchovi (4) a synovcovi (2)..a sem tam něco dostanem od tetiček…takže zatím mám tu výhodu, že mám z čeho čerpat…takže já Vám neporadím, ale ráda se nechám inspirovat ![]()
Ža-ba, Kaspinka, Lucikga: Tak to jsem ráda… Když se budete někdy nudit, tak dejte vědět a někde se můžeme sejít a povozit kočárky!
Kaspinka: ten sraz, o kterým jsi mi nedávno psala, toho 18.8. platí!? Pokud ano, tak kde a v kolik to plánujete!?
Zatím se mějte a smějte ![]()
Nemáte někdo zkušenosti s kapičkama do očiček, který jsou dobrý a mohl by je i 4 měsíční prcek!? Díky předem za typy… P.S.: malej má pořád něco bílýho v očičkách…tak něco na vypláchnutí či tak něco..
Ahoj…
vítám nově příchozí ![]()
Kaspi jééé, vy se máte, hlavně, že si to tam užíváte
Jo a když zmiňuješ ten bazén, jaký dáváš malýmu plavečky? Řešim jaký mám koupit na kurz…
Žábo hodně holek se tu už hooodně dlouho neukázalo ![]()
klaaras píše:
Holky co ještě dáváte za zeleninu? Já tu brokolici, brambor, cuketu, mrkev…dýni nemůžu sehnat, ale teď v srpnu už by měla být…a víc nevim…chtěla jsem i špenát, ten ale prý obsahuje hrozně moc dusičnanů…
kvetak a trosku pastinaku, petrzel
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat