Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8.8.11 20:31
ŽÁ-BA píše:
Koukám, další vlna nových maminek 8-o :lol: .

Markita - tak to gratuluju, konečně se zadařilo :potlesk: :dance: .

Barunka - teď si nejsem jistá, jestlis nepsala, že jste také z Brna :think: :nevim: … Holky máš zlatý :palec: . A s Vojtovkou je to fakt o nervy, taky už mě to někdy neba. Ještě cvičit se dvěma - mě by škráblo :roll: . Tak výdrž a držim pěsti!

Andynka - v jaké části Brna bydlíte?

bdlím 20 min ani né od brna

• načítám...
12429
8.8.11 20:45

Ahoj holky zdravím z dovče :mavam: Dneska sice pršelo ale byli jsme na návštěvě a dopo v bazénu takže zatím super:)Zítra se chystáme na Pustevny a Radhošť:)

Jinak zdravím nově příchozí:)
Nevím už kdo to psal, ale skoro 9kg ve 4měs je teda ranec 8-o My máme v 6měs 6,1kg:)

• načítám...
208
8.8.11 20:48
Barunka maminka píše:
ŽÁ-BA píše:
Koukám, další vlna nových maminek 8-o :lol: .

Markita - tak to gratuluju, konečně se zadařilo :potlesk: :dance: .

Barunka - teď si nejsem jistá, jestlis nepsala, že jste také z Brna :think: :nevim: … Holky máš zlatý :palec: . A s Vojtovkou je to fakt o nervy, taky už mě to někdy neba. Ještě cvičit se dvěma - mě by škráblo :roll: . Tak výdrž a držim pěsti!

Andynka - v jaké části Brna bydlíte?
bdlím 20 min ani né od brna

V Černovicích a ty!? Nebydlí někdo poblíž!? Že bychom společně vyrazili vozit kočárky a pokecat osobně!?

• načítám...
208
8.8.11 20:55
Kaspinka píše:
Ahoj holky zdravím z dovče :mavam: Dneska sice pršelo ale byli jsme na návštěvě a dopo v bazénu takže zatím super:)Zítra se chystáme na Pustevny a Radhošť:)Jinak zdravím nově příchozí:)
Nevím už kdo to psal, ale skoro 9kg ve 4měs je teda ranec 8-o My máme v 6měs 6,1kg:)

Jj, to nám říkají všichni…ale já věřím,že až začnem lítat či lozit, tak už tolik přibývat nebudem… V každém případě je jedlík po tatínkovi…i když příkrmy mu moc nelezou… :-(

• načítám...
2786
8.8.11 20:56

ahojky,vítám další novou maminku.Markétka se narodila taky 4.2. :mrgreen:

ad spaní a papání.. kojila jsem 5měsíců ve dne co hodinku,vnoci co dvě :roll: :zed: pak jsem začala dávat UM nejdřív na noc a později i na den,protože Market pila fakt denně 1200ml,na noc vyžáhla i 250ml a na toto moje prsa nestačila.. takhle vydatně pila ještě minulý týden,po tom zavedení UM se v noci budila „jen“ 3×.. poslední týden,ale obrat o 180stupnů.. pije sotva 5× za celý den sotva po 150ml… 8-o v noci se budí jednou,max.2×…
v poledne dáváme obýdek a chcu začít s dalším příkrmem,pravděpodobně s ovocem,at má vitamínky…
zítra jdem na kontrolu v půl roce,tak jsem zvědavá kolik přesně vážíme a měříme…
kaspi:vítej v našem kraji :mrgreen: :mavam:

• načítám...
12429
8.8.11 21:04

My jsme z Líšně takže kousek, ale myslím že z Černovic je Jajka :wink:

• načítám...
850
8.8.11 21:20

ahojky, no já jsem ze slatiny :-)

• načítám...
4354
8.8.11 21:28

Lucikga, Andynka - my z Tuřan :lol: , tak to od sebe nemáme daleko :palec: . Obzvlášť do Slatiny :mrgreen: . A z Černovic je opravdu Jajka. Už se tady dlouho neukázala - kde se fláká? :think: :wink:

Kaspinka - tak dál užívejte!!! :kytka:

• načítám...
4760
8.8.11 21:34

o těch kaších jsem tu četla v nějaké diskuzi. Prý to není nikde na stránkách Nestlé, takže to bude zřejmě kachna!!! Ale jinak moje kaše je samozřejmě banánová a spotřebu má 2012 :-(

Munchkino, no já jsem zvědavá, jak jemu to půjde… ale teď mu dávám nějaký kapičky na lžičce a to tu kušnu otvírá, kdykoli se přiblížím, tak snad to bude v pohodě! Už se na to těšim, bude to zase něco nového, další krok :-P

• načítám...
850
8.8.11 21:36

holky z brna kam chodíte nakupovat dětem oblečení?
já teda jsem kupovala v chiccu u tesca ted zavřeli a jinak v malém tescu, můžete mi něco doporučit :-) dík

• načítám...
1224
8.8.11 21:55

Jarka K já jsem se taky těšila a je to opravdu zážitek. Začali jsme tou mrkní, dneska brokolice a mám doma ještě pastiňák od Alnatura z DM a pak už mám nachystané jen dvoudruhové. Nevíte někdo ještě o nějakých jednodruhových?

Kača.M malý má právě problém takto v noci, jinak roste krásně a přes den se hladově neprojevuje. Také jsem už přemýšlela o něčem na noc jako třeba kaši, ale zatím jsem vyčkávala. Uvidím a kdyžtak taky zkusíme přikrmit.

Lucikga já osobně jsem oblečení brala víc přes net, ale když už jsem brala něco z obchodu tak třeba na Tomkově náměstí je jeden třípatrový obchod, kde je pro děti snad všechno a jedno patro je jen oblečení :), pak klasika C&A, H&M, apod. nebo třeba i Globus, Tesco a pak v těch specializovaných obchodech v nákupních centrech Pompo, Puntanela (nebo jak se to přesně jmenuje)

• načítám...
208
9.8.11 08:01

Dobré ránko,

já zatím nakupuji na severu Moravy nebo mám po ségře (7), bráchovi (4) a synovcovi (2)..a sem tam něco dostanem od tetiček…takže zatím mám tu výhodu, že mám z čeho čerpat…takže já Vám neporadím, ale ráda se nechám inspirovat :lol:

Ža-ba, Kaspinka, Lucikga: Tak to jsem ráda… Když se budete někdy nudit, tak dejte vědět a někde se můžeme sejít a povozit kočárky!

Kaspinka: ten sraz, o kterým jsi mi nedávno psala, toho 18.8. platí!? Pokud ano, tak kde a v kolik to plánujete!?

Zatím se mějte a smějte :dance:

• načítám...
208
9.8.11 08:30

Nemáte někdo zkušenosti s kapičkama do očiček, který jsou dobrý a mohl by je i 4 měsíční prcek!? Díky předem za typy… P.S.: malej má pořád něco bílýho v očičkách…tak něco na vypláchnutí či tak něco..

• načítám...
3524
9.8.11 08:41

Ahoj…
vítám nově příchozí :mavam:

Kaspi jééé, vy se máte, hlavně, že si to tam užíváte :-) Jo a když zmiňuješ ten bazén, jaký dáváš malýmu plavečky? Řešim jaký mám koupit na kurz…

Žábo hodně holek se tu už hooodně dlouho neukázalo :-(

• načítám...
9199
9.8.11 09:27
klaaras píše:
Holky co ještě dáváte za zeleninu? Já tu brokolici, brambor, cuketu, mrkev…dýni nemůžu sehnat, ale teď v srpnu už by měla být…a víc nevim…chtěla jsem i špenát, ten ale prý obsahuje hrozně moc dusičnanů…

kvetak a trosku pastinaku, petrzel

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí