Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
AndynkaK píše: Úplně rozumím tvýmu „těšení“ (tvé zvědavosti)…to já jsem před kontrolou u doktora také úplně napnutá o kolik nám drobeček vyrostl a přibral…naposled jsme měli 68,5 cm a 8, 750 kg (přesně ve 4 měsících)…
Tak to je pekny cvalicek ![]()
jojo zvládám to superově jinak holky mají skvělé datum narození je vymodlené to datum děkuji moc za přivítání tohle to sou moje dvě nedonošené holčičky ![]()
Barunka maminka píše:
jojo zvládám to superově jinak holky mají skvělé datum narození je vymodlené to datum děkuji moc za přivítání tohle to sou moje dvě nedonošené holčičky
krásné a akorát boubelaté ![]()
přes 8kg v 4měsících?
to my máme v 6.
a to všici říkaj,jaká je Market baculatá.. my jdem na kontrolu v úterý ![]()
Co přes 8 kg…skoro 9!! My s manželem jsme celkem dost velcí…malej ani nevypadá baculatě…řekla bych, že je tak akorád…no žebra mu rozhodně nelezou ![]()
Dokonce když ho lidi vidí (známí i cizí), tak si myslí, že má tak půl roku a více…je poměrně velkej…při narození měl skoro 4 kg (s těma jsme odcházeli z porodnice)
Evik: tak ted jsme se s manžou hezky zasmáli
dobře jsi to napsala ![]()
hezký večer všem ![]()
diky za info k fusaku na zimu, jinak mužu se zeptat adynko jestli kojíš atd,jen tak po porovnání-já jestě kojím z porodnice jsme odcházeli s 3kg, ted mame něco přes 8kg.-dv
ojčata jsou teda prci ale určitě to do roka doženou muj první syn byl taky tak nějak podobně na tom
jj, kojím…no jak se to vezme…já odstříkám - odsávám a dávám mlíko flaškou…z porodnice jsme totiž odcházeli s tím, že malej zvrací krev…zjistili jsme, že je to z mých bradavek…strašně to bolelo…byly dost popraskaný atd.,ale i přes to jsem kojila…ale když to došlo až tak daleko, tak jsem se rozhodla odsávat…ale už denní dávky nepokrývám celý…takže jsme i na nutrilonu proti ublinkávání…no a teď zkoušíme tu zeleninku a jablíčko…právě se snažím zjistit rady, typy,jak to malého naučit baštit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat