Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
3.8.11 20:17

No naši se nás snaží někam vypudit, už se těšili, že budou mít malýho přes noc a celý 2 dny jen pro sebe a my jsme jim zkazili plány :-) Říkala, že bysme klidně mohli někam na výlet a přespat tam jen sami dva, aby jsme si to užili :-D Ale já když nemám důvod, tak ho tu asi nenechám, abych si mohla ject užívat :mrgreen:

• načítám...
208
3.8.11 20:34

Klaaras: Děkuji, děkuji…

• načítám...
898
3.8.11 21:20

Ahoj holky,
tak zase na rychlo dočítám…pátá a šestá nemoc jsou běžné dětské nemoci…horečka, vyrážka, případně olupování kůžičky z dlaní…netrvá to dlouho…bez rýmy a kašle.

Kláry
promiň, ale musela jsem se smát…když jsem měla první byla jsem jako ty, nikomu jsem ji nedávala hlídat…to bych nepřežila…u druhé už jsem byla ráda, když je vzaly na procházku a teďka dávám hlídat „každému“ kdo se nabídne :lol: a jsem ráda za každou volnou chvilku bez dětiček, ikdyž jde o pár minut :mrgreen: . Je hezký jak to u těch prvních prožíváme úplně jinak…

A co holky pražandy…žádný srazík se nekoná?????

• načítám...
12429
3.8.11 22:12

Rezi tak teda nevím jestli jsme nějakou tou xtou nemoc neměli, jestli to fakt byly zuby:)Malej měl horečka a dr říkala že jakmile přestane mít teploty tak se osype a teď je chudák jak slepice :mrgreen:

Klary taky malýho dýl jak na pár hodin nedám a to ho mamka hlídá jen u nás doma:)

• načítám...
758
4.8.11 08:13

Ahoj holky, tak jsem zpatky, bylo to uzasny, moc jsme si s manzelem odpocinuli. Po malem se mi hrozne styskalo, ale snazila jsem se na to nemyslet, protoze bych se zblaznila. Kdyz jsme prijeli tak se na nas na oba smal a my jsme si ho olibali a skoro jsme ho unuchnali:) U tchyne se mel hezky, zadnou ujmu z toho nema, jen trochu vyrostl a je teda kulatejsi:) Jinak ja davam vsechny prikrmy z lahvicky, je to pro mne pohodlnejsi a takhle kdyz nekam cestujeme nebo jdeme tak je to taky lepsi. Lzickou papa krasne, kdyz se mi chce dam mu obed nebo presnidavku lzickou, ale veceri ne, je za cely den urvany a ten by mi dal a jidlo by bylo vsude:) Ty kukuricny krupky jsme zkusili, kdyz jsme odjizdeli, kamaradky maly je u nas chroupal a malymu jsme taky jednu daly, je to lepsi nez rohlik, rozpusti se jim to v pusince a nelepi se to na patro. Fotky prilozim az se trochu vzpamatuji, jdu vybalovat kufry a prat. Mejte se bajecne papapa…

• načítám...
3524
4.8.11 10:06

Dobré ránko :-)

Rezinko to je jasný, s prvním miminkem je to vždycky takhle, prostě se o něj bojíme :srdce:

Kaspi já malýho taky necham jen pár hodin a stejně na něj furt myslim a několikrát volam :mrgreen: a necham ho jenom mamině, tchýni bych ho nenechala, hlavně malej jakmile jí vidí, tak hystericky brečí, chudinka…

Evi vítej zpátky :hug: je super, že jste si to tam užili a odpočinuli si…taky bych potřebovala vypadnout a vypnout, ale já bych to fakt nedala :zed: A počasí jste měli krásný?

Jinak já jsem teď objednala malýmu župánek do bazénu, aby mu nebyla zima, přece jen už se to blíží :potlesk: Holky myslíte, že bude vadit, když se malej před bazénem nají? Krmim ho tak v půl třetí a bazén máme od 14:50 :nevim:

• načítám...
9199
4.8.11 10:16

Klarko: zupanek je suprovni :palec:

• načítám...
898
4.8.11 10:23

Ahojky,
Kaspinko
jj to vypadá na jednu z nich…mě to měli obě holky, ale taky takhle malinkatý, takže vím, že existujou, že jsou horečky a vyrážka, ale úplně pořesně si to už nevybavuju…ale podle mě i podle toho co ti řekla dr. tak ji máte. No buď ráda, máte to za sebou :palec:

• načítám...
758
4.8.11 12:30

Klari super zupanek :palec: jo krasne jsme meli, bylo 38° C ve stinu, tak si dokazete jak predstavit jak bylo na slunicku. More bylo kaficko, jeste jsem nikdy takhle teple more nezazila a hodne jsme snorchlovali, manzel se potapi, takze jeho nejaky rybicky moc nevzaly:) ale ja byla unesena - videla jsem murenu a 2 perutyny a to uz jsem trosku zmatkovala:)ale jinak nadhera rybicky barevny, prekrasny, uzasny:)pak sem hodim nejake fotky:)fotili jsme i pod vodou…

jo a mam jeste jednu novinku dneska jsem dostala dopis a vzali mne na vejsku bez prijimacek, tak mam strasnou radost. jdu studovat provoz a rizeni myslivosti na czu. - dalkove samozrejme, je tam dost matiky, ale snad to dam, jak tu matiku tak i tu skolu pri malym…

Psaly jste tady nektera, ze jdete na skolu, tak pak se muzeme podelit o zazitky:)))

• načítám...
5542
4.8.11 13:07

Holky kdyby jste některá měla zájem prodám celé balení Azálie, koupila jsem a rozmyslela že už to nebudu brát tak kdyby náhodou nechám za rozumnou cenu :-)

• načítám...
3968
4.8.11 13:36

Evi gratuluju ke přijetí na školu :hug:

• načítám...
208
4.8.11 19:46

Také se přidávám ke gratulaci :)

• načítám...
3524
4.8.11 19:56

Evi ani jsem nepogratulovala, je to super :kytka:

My jsme dneska byli všichni tři na obídku, malej byl hodňoučkej, ještě že už dělají nekuřácký restaurace, i když pro manžu je to vždycky utrpení :cert:
Jo a konečně jsme sehnali jehněčí maso, po takový době…mamina se zmínila v práci paní, která chová ovce, že kdyby měli kousíček jehněčího, tak že bysme ho koupili a ona včera přišla, že si jejich beránek zlomil nohu, tak ho museli chudáčka zabít :cry: , tak nám přinesla celou kýtu a nic za to nechce, tak jí musim aspoň něco poslat…dneska už ho měl k obědu :-D

• načítám...
3946
4.8.11 20:01

Evik : Ahoj, a jak to budeš mít v době školy s hlídáním, máš ji jen o víkendu? Já nastupuji na podzim, budu pokračovat v denním studiu a nemám zatím páru, kdo bude Martínka hlídat. :nevim: A proč takový obor? To slyším prvně a zní to úžasně, jen nevím, co si pod tím představit. :-D

• načítám...
12429
4.8.11 20:13

Evi gratuluju:)Já se chystám taky ale psychologie se na Masaryčce otevírá jednou za dva roky což teď není a nevím jestli budu mít potom takový elán jako teď:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+